Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

$36795836.TugceIMG_2905.webp
$36795835.TugceIMG_2904.webp
$36795834.TugceIMG_2893.webp
bu rengin adı nedir ??

$Fotoğraf-0022.webp
kızlar ekleyemediğim resmim bu. fotoğrf makinesinden telefonla çektim boyutu küçülsün diye. umarım ekleyebilirm bu sefer...
bend e nazlı tolganın saç renginden istemiştim ama sevgili kuaförüm allem etti kallem etti gene o rengi çıkartamadı, bu renge dönüştürdüm ben de. önceki renginden memnun değildim açık kumrala boyamıştı açıtı önce. ama sevmedim o rengi. bu da açık kumralın bi koyusuymuş, başka kuaförde yaptırdım. 7 ya da 6 numaraydı loreal in sanırım... merak edenlere bilgi olsun diye paylaşıyorum :34:

biraz koyu görünüyor reismden dolayı sanırım bunun birazcık daha açığı normalde

Hmm o kadarını bilemiyorum tabi, bu rengi kuaför yapmıştı bana, platin sarısı röflemin üstüne. Buna benziyordu ordan tahmin ettim. Loreal le boyamıştı kuaförüm o zaman, ama rengini bilemiycem. Boyaların üzerine bakarsın markete gittiğinde loreal boyayı öneriyor herkes burda. Yine de bi kuaföre danış tam renk için :34: Inşallah istedğin rengi elde edersin...

Hmm o kadarını bilemiyorum tabi, bu rengi kuaför yapmıştı bana, platin sarısı röflemin üstüne. Buna benziyordu ordan tahmin ettim. Loreal le boyamıştı kuaförüm o zaman, ama rengini bilemiycem. Boyaların üzerine bakarsın markete gittiğinde loreal boyayı öneriyor herkes burda. Yine de bi kuaföre danış tam renk için :34: Inşallah istedğin rengi elde edersin...

tşkler şuanki saçım aktı sarımsı kötü bir renk oldu kahve tonlarında bi renk istiyorum ama çok koyuda olsun istemiyorum palette sıcak çikolata rengini dün anneme boyadım baya bi koyu durdu o yüzden vazgeçtim onu boyamaktan, kendinin denediği yada bildiğin iyi duran bir kahve biliyorsan bnmle paylaşırsan sevinirim. ilk defa kendim boyayacağım için tereddütte kaldm hiç biri kutudaki gbi bir renk çıkmıyor...

ben de hiç kendim boyamadım ya.. cesaret edemiyorum. hoş kuförde de istedğim renk ortaya çıkmıyor verdiğin parayla kalıyorsun... kendim boyamadığım için hiç öneride bulunamıycam üzgünüm. çikolata khve de boyattım güzeldi, 4 yıl önce kullanmıştım, hem ilk boyayınca koyu çıkar sonra yıkadıkça açılır ama. benim de altında sarı vardı aktıkça açıldı, açık kahve aralarda ışıltılı sarımsı renk çıktı aylar sonra güzel de olmuştu. demin de aynı şeyi yazdın diceksin şimdi, 2 kere sarı boyalıydı saçım , birini çikolata kahveyle kapattık, diğer röfleyi de kızıl kumralla... sen yine de kuaföre danış, ya da birileri cevap yazar birazdan

fındık kabuğu diye biliyorum :)

arkadaşlar bazı resimlerini koyduğnuz kişilerin saçları doğal renkleri..bu renkleri ne kadar istesenizde boyayla elde edemezsiniz..mesela hazal kaya saçı yada resimdeki oyuncunun saçı..asideki kızın saçı yada kavak yelleri aslının saçı bunlar hepsi doğal renk..bence özenmeniz normal ama doğal saçlarda asla turuncu luk olmuyorr...doğal kııllar hariç

voila yı hiç tavsiye etmem hiç tutmuyo hele resim buysa kesin siyah yapar karamel almıştım bu marka siyah yapmıştı..

Şuanda uçlarda açık kumral var, diplerimden de kndi saçımn rengi gldi baya boyamam gerek.açık renk boyarsam sürekli diplerden koyu renk gelcek ve tekrar boyamam gerekcek umarım güzel olur

efecann tuğce kazazın rengi açık kahveden başka bişey galiba..bencede 1-2 boyamada tuttururum ama renk tam olarak nedir acaba ..başka bir fikri olan var mı

Back
X