Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

http://i52.tinypic.com/s1i97p.jpg
s1i97p.jpg

bu ne renk fikri olan ??

selam arkadaşlar,bn daha bugün aranıza katıldım. benim aradğm bi saç rengi var fakat bulamıorum. bnm saç rengim koyu kahve.benim istedğim renk Aslı Enver'in saç rengi.resmi eklemeye çalışcm umarm yapabilirim =) bana yardımcı olun lütfen ;) Eki Görüntüle 49817

Eki Görüntüle 49818

bulabildiniz mi rengi bende çok merak ediyorum ne renk olduğu hakkında bir fikrim yok çünkü??:44:

$Resim-001.webp$Resim-004.webp$Resim-005.webp$Resim-007.webp

Herkese selam :)

Uzunca sayfaları gezdikten gördümki biçok kişi açık kumral tonlarda saç rengi istiyor bende saçlarımı eklemeye karar verdim :)

Biraz karanlıkta ve ışıkta farklı açılardan çekmeye çalıştım umarım becerebilmişimdir :)

Saçlarım koyu kestaneyken, açma işlemi yapılıp fındık kabuğuna boyandı ilk.. sonra çok turuncumsu olduğu için beğenmedim kendim boya alıp boyamaya başladım.. kumral.. küllü kumral.. açık kumral.. hepsini denedim :) en son yine kadınlar kulubünde dolaşırken "küllü açık kumral" ı öğrendim koleston 8.1 :) saça çok zarar verdiğinide duydum bu boyanın ama yeterki istediğim renk olsun dedim :) aldım boyadım :) o günden beride hep küllü açık kumral boyuyorum saçlarım şu anda bölye :) uçlarım tam istediğim gibi bikaç boyamayla diplerimde oturucak diye düşünüyorumm :61:

merhaba kızlar ben bu saç rengine bayıldım.fotografı aldığım yerde rengi yazmıyordu.ne olur yardımcı olun bu renge boyamak istiyorum saçımı

ben bugün markette gördüm sanki kolestonun elagan kahve rengine benzettim.netten bir bakın kızlar aynı fikirdemiyiz.ay birde benim saçımın ucunda koyu kızıl var hemde saçım kısa boyun cene hizasınnda işaret parmağım kadarı boyalı.saçma sapan olurmu

Eki Görüntüle 182870 Eki Görüntüle 182872 Eki Görüntüle 182873 Eki Görüntüle 182874

Herkese selam :)

Uzunca sayfaları gezdikten gördümki biçok kişi açık kumral tonlarda saç rengi istiyor bende saçlarımı eklemeye karar verdim :)

Biraz karanlıkta ve ışıkta farklı açılardan çekmeye çalıştım umarım becerebilmişimdir :)

Saçlarım koyu kestaneyken, açma işlemi yapılıp fındık kabuğuna boyandı ilk.. sonra çok turuncumsu olduğu için beğenmedim kendim boya alıp boyamaya başladım.. kumral.. küllü kumral.. açık kumral.. hepsini denedim :) en son yine kadınlar kulubünde dolaşırken "küllü açık kumral" ı öğrendim koleston 8.1 :) saça çok zarar verdiğinide duydum bu boyanın ama yeterki istediğim renk olsun dedim :) aldım boyadım :) o günden beride hep küllü açık kumral boyuyorum saçlarım şu anda bölye :) uçlarım tam istediğim gibi bikaç boyamayla diplerimde oturucak diye düşünüyorumm :61:
ilk resimde daha açık duruyo cnm saçların diğerlernde koyu cıkmıs aslında hangi resmdeki gibi saçların? çok begendm ben çok yakışmış saçlarn zaten küllü renklere bayılırm benmde suan küllü açık sarı

kimse cevap alamamış ama bende özellikle küllümango arkadasmdan cvp almak icin yazıyım istiyorum :)

saçım bu rrenk şimdi
p124502170311.jpg

By aebilgin at 2011-03-17

ben bu renk olsun istiyorum

coversv8dx6vb5.jpg

By aebilgin at 2011-03-17

evde elde etme olasılıgım ne acaba ve bu ne renk . kuaföre nasıl anlatabilirim :17:

bu kadar açık olmasa da olur bu ton olsun istiyorum ama kızıllık hiiiç istemiyorum tamamen kumral tonu olsun istiyorum

bunun gibi ama buda koyu birazcık

4389.jpg

By aebilgin at 2011-02-03

bu resim çok hoş ne renk acaba

benimşimdiki saç rengim şunun biraz daha açılmışı sinameki kürü yapıyorum ondan açıldı biraz daha$217474_10150162008852558_592567557_6575911_1547140_n.webp
ama ben şunu istiyorum$8934_155937206229_50964216229_3261089_4878376_n.webp çok muhteşem bi renk ya bu işten anlayan arkadaşlarım yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz,10 güne kdr sevgilim gelcek bu renkle karşılamak istiyorum onu;)

Back
X