Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Kizlar bana yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum. Sacimi ilk defa boyatacagim:60:
Acik tenliyim ama yazin güneste birazcik bronzlasiyorum.
Sacimin rengi koyu kahverengi. Bu arada saclarim cok az ve döküllüyor. Demir eksikliginden dolayi. Degisiklik istiyorum, tenim acik sacim koyu oldugu icin hasta gibi gözüküyorum. Bu arada kaslarim siyah.
sacimin bu renge boyamak istiyorum ama yakisir mi bilemiyorum, hem ne gibi islemler yapilmasi lazim?
Baska hangi renkleri tavsiye edebilirsiniz bana?
Eki Görüntüle 207151 Eki Görüntüle 207152 Eki Görüntüle 207153 Eki Görüntüle 207154

Bu renk de pek açık bi renk değil ki :44:
Beyaz tenliysen açık kumral ya da sarı deneyebilirsin,organik boyalar kullan sonra da bakımını yap,boyadan sonra daha da yıpranacaktır çünkü saçın.
Ya da önce dökülme sorununu düzelt,iyice bi bakım yap dr.a git demir eksikliğine bi çare bulunsun,sonra boya saçını.

Bu renk de pek açık bi renk değil ki :44:
Beyaz tenliysen açık kumral ya da sarı deneyebilirsin,organik boyalar kullan sonra da bakımını yap,boyadan sonra daha da yıpranacaktır çünkü saçın.
Ya da önce dökülme sorununu düzelt,iyice bi bakım yap dr.a git demir eksikliğine bi çare bulunsun,sonra boya saçını.

cvp icin öncelikle tsk ederim.
Kendi sac rengime göre baya acik bu renk. Hemde cok fazla acik rengin belirgin olmasinida istemiyorum.Demir hapi kullaniyorums suanda.
Ama bu renge tam olarak ne deniyor ki?

cvp icin öncelikle tsk ederim.
Kendi sac rengime göre baya acik bu renk. Hemde cok fazla acik rengin belirgin olmasinida istemiyorum.Demir hapi kullaniyorums suanda.
Ama bu renge tam olarak ne deniyor ki?

Koyu kumral sanırım.

r_aqhit52kfxyrmmdvv3bn.jpg

Bak bakalım istediğin renge benziyor mu?

kızlar ya ben resim ekmeyi bilmiyorumda lale devrindeki toprak varya onun saç rengini tam bilen varmı?

arkadaslar,
benim sacimda ust uste yaptirdigim acik sari rofleler vardi daha sonra acik kumrala boyattim, simdi ise o roflelerin oldugu yerlerdeki boya akti acik kumral uzerine sari roflelerim var, sacimin rengi acik duruyor ama nerdeyse findik kabugu ( hafif kizillik da var sanirim icinde ) orijinal sacimin rengi koyu kumral gozlerim de elaya donuk acik kahve tenim acik bugday, simdi ise saclarimi resimdeki gibi boyatmak istiyorumhem cok hosuma gidiyor hem de surekli cikan diplerden kurtulmak istiyorum, bunun icin kuafore ne demem gerek, kahve uzerine karamel balyaj mi bu?
$adrianalima-1.webp

Kızlar benim saçım bu renkten çok az koyu ama dipten siyah siyah çıkmaya başladı yenilemek istiyorum saç boyamı bu rengi elde etmem için hangi renkleri karıştırmamı önerirsiniz?
Eki Görüntüle 209222

arkadaslar,
benim sacimda ust uste yaptirdigim acik sari rofleler vardi daha sonra acik kumrala boyattim, simdi ise o roflelerin oldugu yerlerdeki boya akti acik kumral uzerine sari roflelerim var, sacimin rengi acik duruyor ama nerdeyse findik kabugu ( hafif kizillik da var sanirim icinde ) orijinal sacimin rengi koyu kumral gozlerim de elaya donuk acik kahve tenim acik bugday, simdi ise saclarimi resimdeki gibi boyatmak istiyorumhem cok hosuma gidiyor hem de surekli cikan diplerden kurtulmak istiyorum, bunun icin kuafore ne demem gerek, kahve uzerine karamel balyaj mi bu?
Eki Görüntüle 209208

evet canım senin seçtiğin sac rengini bulmak daha kolay (benim seçtiğim saç rengini daha bulamadımda!) kahve üzerine açık karamel balyaj atmışlar . papatya balyaç tekniği kullanmışlar sanırım

arkadaslar bana kizilligi yogun olan kahve tonu önerebilir misiniz? Elde etmek istedigim renk resimlerdeki gibi dogal, tatli bir kahve tonu.

[ımg]http://img801.imageshack.us/img801/2929/aslta1.jpg[/ımg]

[ımg]http://img196.imageshack.us/img196/5325/palette468koyukestane.jpg[/ımg]

[ımg]http://img7.imageshack.us/img7/2527/b704461rrrrrrr.jpg[/ımg]

zamaninda garnierin cikolata kahvesiyle (5.52) bu rengi elde etmistim ama cok cabuk akmisti soluk turuncuya dönmüstü rengi. Onun disinda hangi markada vardir bu renk?

koleston gizemli kahve

meyranın son klibindeki saç rengi bakır akajuymuş hangi markada bulabbilrm yadla nsl elde edebilirm bilen varmı.altın sarısıyla bakır karışımı bu renk olurmu sizce :64:

slm kızlar bana da yardım edermisiniz:74: bana şöyle kızıla kaçmayacak ve çok koyu olmayacak güzel tatlı bi kahve tonu önerirmisiniz :61:

Back
X