Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Uploaded with ImageShack.us

Kızlar bu renk nedir? Ben şuan bunun birazcık daha açığı ve cansızı bir kızılım. Hangi boyayla elde edebilirim aynı bakırlık ve kızıllıktaki bir rengi? Lütfen acil cevap. Teşekkürler.

saçını kızıla boyayanların alanına yazdım ama bir şey söyleyen olmadı bir de size sormak istiyorum
4487.jpg

kızlar bu renk tam tarçın bakır mı sanki ondan biraz daha koyu ve daha canlı görünüyor şu rengin üzerine nasıl elde edebilirim?? şimdi bu saç rengimin üzerine palette yoğun renk açıcı yapacağım bir de yoğun bakır aldım ama değiştirmek üzere.. renk açıcıdan sonra hangi rengi uygulamam gerek yardım lütfen

7119.bmp

Ben de ilginize açım. :D Bana da cevap verin :) Bu renk ne renk?

Natural colors bakır kırmızı ile elde edilebilir mi? Başka tavsiyeleriniz var mı? Saçım şuan çok açık olmamakla birlikte kızıl. Flaşlı ve bulanık çekimle şöyle:

Son düzenleme:
Kızlar palette nin 9-5 altın parıltılı bal rengini alıp deneyen var mı hiç? netten bile zor buldum bu rengi ama markette gözüme ilişti. face adresinde buldum içinde kızıllık var mıdır onu çok merak ediyorum.
Yeni Palette Deluxe | Facebook
adres bu baştan 2.renk

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar :42: Acaba bu fotodaki renk nedir ? saçlarım şuan küllü kumralın verdiği yeşillikle cebeleşiyor fotodaki rengi denemek istiyorum. ne renk acaba ?

$03062010515.webp

arkadaslarım şimdi benim saçım $fotot7855.webp böyle....bu saçımı boyatmak istiyorum tümden ve istediğim renk tam olarak bu $1274661077-99.webp ben bu rengi kuaföre ne renk dicemm bilmiyorum lütfen yardım edemisiniz :97:

betusum ahh ahh ben de öğrenebilsem tek renk değil uçlarda balyaj var ama ana renk bilsem kendim boyucam çünkü kuaförlere güvenim yok:50:

merhaba kızlar altın sarı bide vanilya sarısı boyatan arkadaşlar varsa lütfen resmini koyabilirmi?
ikisinin karışımı deil tek tek koyarsanız çok sevinirim. lütfen yardımcı olunnn...

Back
X