Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

arkadaşlar saçın rengi de yapısı da çok güzelmiş renk çok hoş ve doğal .örnek amacıyla koydum.çok beğendim ben

Eklentiler

• $dfffffffffffff.webp
    $dfffffffffffff.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 64

KIZLAR BU RENGE SİYAHTAN ULAŞILABİLİR Mİ ? DİPLER DOĞAL SİYAH, ALTLAR İSE KUMRALA BOYANMIŞ FAKAT HİÇ Bİ FARK OLMAMIŞ SAÇTAN ULAŞILABİLİNİR Mİ BU RENGE :) VE HANGİ BOYA İLE ?
ÇOK HOŞ Bİ KAHVE..:61:

huysuz virjinin programındaki oryantal didemin saç rengi nedir çok merak ediyorum resim bulamadım çok güzel o saç renginden istiyorum yaa lütfen yardım

alyssa-campanella-2.jpg

Kızlar bu rengi biliyor musunuz? Bayıldım da!

Eklentiler

• $alyssa-campanella-2.webp
    $alyssa-campanella-2.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 113
bu renkler hep 2 renk ama bunu bakır yoğunluklu olarak azcık karamelle karıştırıp elde edebilirsin. uçlarındada sarı balyajlar var sanırsam :26:

buda iki renk. arada balyajlar falan var. tek bariz bi renk değil yani.. kuaförlere falan sor bence :26:

bende öyle düşündüm yani tek renk değildir diye saol cnm bide aklımda beğendiğim bikaç renk var ama yüzüme ten rengime göre hangisi daha uygun olur karar veremiyorm ten rengim her rengi kaldırabilecek tonda deil baya soluk ve açık bunuda belirleyebilcek bi yer varmı kuaförler boyayıp geçerler ama sanırım saç tasarımcılarına fln gitmeliyim

Back
X