Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Bu sac renkleri niye hep degisik cikiyor. Kuaforler ne diye tutturamiyor istedigin rengi. Daha gecen hafta gittim, de begenmedim ve sikayet ettim. Isim yok, bir de sikayetle ugrasiyorum . Elimde model resmi goturmusum. Bana diyor ki alt kisim kahverengi boya, ustu yarim golge. Simdi ustu sari alti kahverengi oldu. Sacmasapan birsey. Kuaforsen ne yaptigi bil , hangi renk tutacak her zaman sansla mi. Burdan o kuaforcuge selamlarimi gonderiyorum. Parami alana kadar pesini birakmiycagim. Haberi olsun. Turkte degil ki okusun:)

$altin-karamel-sac-rengi-ve-modelleri.webp birde bu kızlar altın karamelmidir?

$5543.webp

Arkadaşlar ne zamandır Esra Erolun saç rengini tutturmaya calışıyorum ama olmuyor. Bilginiz varsa lütfen paylaşıın..

$adsız.webp merhaba Arkadaşlar;

Bu saç rengini sizce nasıl elde edebilirim? şuan saçım orta kumral. palettenin bal rengi ile boyadım en son. hangi boyayı kullanmalıyım sizce?

kızlaaaarr aylardır istiyorum nolurrr yardımmm

ne renk buu nasıl sarı? nasıl elde ederim?

Eki Görüntüle 653888

Eki Görüntüle 653889

Eki Görüntüle 653890

Eki Görüntüle 653891

Eki Görüntüle 653892

büyütüp bakın kızlar yoksaa belli olmuyo

lütfen yardımcı olun kafayı yiycem :( çok mutlu olurum çok

sarı dore saçın açık renkse 9.3 (palette ya da igora için 9-5) kumralsa 10.3 (palette yada igora 10-5) koyu renkse de açıcı üstüne açıldığı tona göre karar verirsin

$2013-sacmodelleri-siyahayakinkizil.webp

Saçlarım doğal rengi siyah şuan bu rengi nasıl elde edebilirim bi yardımcı olabilir misiniz. Çok sıkıldım simsiyah saçlardan azıcık parlasın istiyorum :kkk:

arkadaşlar kızlar bayanlar yada okuyan varsa baylar ;) bu renk nedir sizce ????
benim şu an boyadığım saç koyu fındık kabuğu bu arada sizce bu renk needir nasıl elde edilir ?? yardımda bulunacaklar şimdiden mersiler .........:21:$625605_439510299467836_1414152185_n.webp$625605_439510299467836_1414152185_n.webp

Back
X