Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

yenı konu actım ama kımse cevap yazmamaıs umarım burdan yardımcı olan olur..benım saclarım koyu kahve ıle boyalı eve raralarında sarı lar var ben evde bu rengı elde etmek ıstıyorum..pekı acma ıslemı gerekır mı??Eki Görüntüle 873035

kızlar bu renk nedir acaba bayıldımmmm $allison-williams-hair.webp$allison-williams-hair.webp

İzlar saçlarim koyu kahve rengi ben saclarimi vital 8 numara kumral ve dore kahve ile karistirsa, daha açik bir renk olur mu icinde hafif karamel isilti varmis gibi durur mu . Yoksa kumral ile acik kahveyi mi karistirmaliyim bunun icin .

merhaba arkadaşlar. saçlarım şuanda bu resimdeki saç renginin aynısı
$sümeyye gül - Kopya.webp
ama benim istediğim renk ise bu
$sümeyye.webp
nasıl elde edebilirim. lütfen bilen birisi varsa yardımcı olabilir misiniz. bazı arkadaşlarım koleston 66.46 aşk aleviyle elde edebileceğimi söyledi. ama emin olmadıkları için boyayıp hüsrana uğramak istemedim. o yüzden rengi bulana kadar boyamak istemiyorum. bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi

Ben bu aralar Bioblas color&more boyalarını tercih ediyorum. Oldukça kalileti ve fiyatıda uygun. Aynı zamanda beyaz kapama özelliği süper ve saç dökülmesini önlemede de oldukça etkili ve başarılı

kızlar bende resmini koyduğum saç rengini çok merak ediyorum boyatcam ama ne renk olduğuna karar veremedim bi tahmininiz varsa paylaşır mısınız? :44:
$Oktay_Usta_ile_Yesil_Elma_Mehtap_Bayri915~2.webp

kızlar bende resmini koyduğum saç rengini çok merak ediyorum boyatcam ama ne renk olduğuna karar veremedim bi tahmininiz varsa paylaşır mısınız? :44:
Eki Görüntüle 941246

insallah bende bulurum canım ya sende bulursan haber et

ben bu saç renginin ne olduğunu öğrenemedim :26: umarım sen öğrenirsin :44: lütfen öğrendiğindede bana haber verir misin :32:

bu renkte tam istediğim renk canım :46::52::52::52:bulursan sende haber edermisin nasıl bu rengi yapıyolar kızlar bilen yokmu bu rengi cok güzel

Son düzenleme:
Back
X