Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

20130802185733a13d6d9d.webp
Nur_Fettaho_lu_Evleniyor_2.webp
nur-fettahoglu-7287.webp
bu saç rengi ne kimlere yakısır

Saçlarım çikolata kahve saçlarımı sarı yapmak istiyorum. Açıcı kullanıldı istediğim rengi tutturamadıkları için tekrar evde çikolata kahve rengine boyadım. Ama sarışın olmak istiyorum. Watsonstan boya silici alıp deneyeceğim. Fotoğraftaki sarı tonuna nasıl ulaşabilirim? Ekte saçımın rengi mevcut teşekkürler

Eklentiler

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    6 KB · Görüntüleme: 425
  • DSC_0029.webp
    DSC_0029.webp
    71 KB · Görüntüleme: 424
Son düzenleme:
1688493_312324148974035_317068482_n.webp

kızlar bu saç ne renk bana uyar mı dersiniz yoksa tenime yakısmaz mı

Eklentiler

• vgd.webp
    vgd.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 387
gulsen bubikoglunun sac rengi her fotoda farkli cikmis. en alttaki karamel duruyor usttekiler kestane gibi. bir de fotograftan renge karar vermek cok zor. bence ten renginize uygun bir renk arastirmasi yapin derim. sonrada kuaforde katalogda kuafore ornek sac katalogundan gostererek karar verin derim. yani sac ornekleri oluyor sac katalogu yani saca renk uygulanmis kataloklar ondan hem renge dokunun yumusakligini gosterin kuafore hem de rengin aynisini istiyorum derseniz ona gore yapar kuafor ama onemli olan dogru kuaforu bulabilmek.
bende iyi bi kuafor ariyorum kizlar ozellikle rofle konusunda basarili bi kuafor istanbulda. benim saclarimda kizil ve kahve karisik su an ve kisa saclarim o yuzden cok dikkatli secim yapmaliyim. sacimi yapmayan bir kuafor isinin ehli biri lazim. tavsiye edebilecek biri varsa sevinirim.

yok ama bakır bu kadar koyu durmaz benim bildiğim... bakır kahveye daha yakın gibi...

Back
X