- 24 Şubat 2015
- 78
- 11
- 18
- 31
Bakır kızıl :)Kızlar uzun zamandır arıyorum, lütfen bilen varsa yarım etsin. Bu rengi elde etmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakır kızıl :)Kızlar uzun zamandır arıyorum, lütfen bilen varsa yarım etsin. Bu rengi elde etmek istiyorum
Hangi Bakır kızıl? :) Alıp da sadece bakır olacak diye korkuyorum, benim istediğim sadece yansımasıBakır kızıl :)
Şu an saçında boya var mı ? Varsa ne renk? Boya yoksa saçın ana rengi ne canım ?Hangi Bakır kızıl? :) Alıp da sadece bakır olacak diye korkuyorum, benim istediğim sadece yansıması
Şu an saçımda yakut kızılı boya var, 2 aydır boyuyorum. Saçım normalde siyah, şu anki hali böyleŞu an saçında boya var mı ? Varsa ne renk? Boya yoksa saçın ana rengi ne canım ?
majirel 8.1 sanırım daha çok uyar, 8 de altın yansıma var çünküKızlar saçlarım bakır renk acaba bu renge Nasıl ulaşabilirim? Loreal majiral 8 miş deneyen oldu mu acaba.
ne ton kullanmak istediğinize bağlımerhaba kızlar saçım önceden siyahtı sonra açtırdım.şuan koyu kahve ama 2 ay falan oldu ...bunun üzerine hangi renkler tutar acaba
sanırım çikolata kahve ve paket atılmısBu rengin ismi ne
bu saçta küllü ton var.bence kuaför yardımıyla yap ama iyi bir kuaförKızlar saçlarım bakır renk acaba bu renge Nasıl ulaşabilirim? Loreal majiral 8 miş deneyen oldu mu acaba.
of of saclarım boyleydimerhaba kızlar yeniyim ben bu arada. konuya gelelim, bi saç rengi beyendim ama tam ismini int.ten bulamadım, altın platin sanırım ama emin değilim bana yardımcı olabilir misiniz,
Bi de tenim normalde buğday ten ama kışın beyaza dönüyorum nasıl oluyosa
![]()
Bronz kahve ve karamel karışımı yada kizilne ton kullanmak istediğinize bağlı
Şimdi ne olduof of saclarım boyleydi![]()
tekrar boyle boyattım yine sarıŞimdi ne oldu![]()