Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

peki canım denedikten sonra yaz ama nasıl olduğunu tamam mı ben haftaya alıcam sanırım boya tutar umarımyerimseniben
ama dikkat et çok da bekletme yanmasın saçların sakın allah korusunbenneyaptımki

293olsenmk091007vc7.jpg

marykatecopydi1.jpg

marykateandashleyolsen0zx6.jpg

072707marykatebp1.jpg

bunlar ne kızlar ya.. röfle mi gölge mi sadece boya mı ne.. cok hosuma gitti bunlar böyle istiyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- laelaelaelaelae

Son düzenleme:
peki canım denedikten sonra yaz ama nasıl olduğunu tamam mı ben haftaya alıcam sanırım boya tutar umarımyerimseniben
ama dikkat et çok da bekletme yanmasın saçların sakın allah korusunbenneyaptımki

tamam cicim yazarım foto bile koyarım beaahh:teytey:
umarım bu sefer yakmam daha önce cok sükür gelmedi basıma böle bişe sırnaşık şey

tamam cicim yazarım foto bile koyarım beaahh:teytey:
umarım bu sefer yakmam daha önce cok sükür gelmedi basıma böle bişe sırnaşık şey

aman canım çok dikkat et kötü bi ilki gerçekleştrme sakın saçlarında korkutuyomuş gibi de oluyorum amayerimseniben
bekliyorum müjdeli haberini ve fotoğraflarınıa.s.

hehe
umarım bakalım ne olacakk aslında seytan diyo ki kestir kısacık kendi rengi uzasın ama kıyamıyorum baya uzadı yaza kadar belime gelir boyu ama gel gör ki renk alacalıı

kestrme sakın canım o şeytan bana da geliyo ama kestrmem asla çok çok pişman olurum çünkü alacalı olsa da razıyım ben vallahi:1rolleyes:

bencede boya canım ve sanırım parlak altın sarısı
palette parlak altın sarısı kutusunun üstündeki aynı bu renk çünkü

bana arada başka tonlarda renkler var gibi geldi de.. nası anlatıcam ben bunu kuaföre:S:1shok:

olsenin o resimdeki saçı röfle eminim,ama uzun yıllar yapılmış oturmuş bir röfle uçlar komple sarı fakat diplerde koyu renkler de var üstüste acıldıkça boya gibi duruyo ama röfle.

yaa.. ozaman demek ki ilk seferde tutmaz bu benim saçıma.. kaldı ki şuan öyle açık bir renk de değil.. koyu sayılabilecek bir renk:S napıcam ben:S

canım sen eskişehirde mi oturuyorsun.eğer bu saç rengini bir kuaföregidip yaptırabilirsen banada kuaförün adını adresini ver.ben burda iyi bir yer bulamıyorum.bir kaç gün önce saçımı boyattım ama dipler kızılımsı kaldı.sinir oluyorum baktıkça

canım sen eskişehirde mi oturuyorsun.eğer bu saç rengini bir kuaföregidip yaptırabilirsen banada kuaförün adını adresini ver.ben burda iyi bir yer bulamıyorum.bir kaç gün önce saçımı boyattım ama dipler kızılımsı kaldı.sinir oluyorum baktıkça

evet ama daha yeniyim eskişehirde.. dogru düzgün bi kuaför arıyorum ben de.. KKdan eskişehirde olanlardan yardım istiyorum.. beraber gidelim falan diyorum kimse yardımcı olmuyo.. pff:( ama eger yaptırabilirsem söylerim ben sana.. bir de benim biraz uzun.. düz boya için bile kuaför 150 lira istedi:S eger tutupda bu röfle için 250 lira isterse veremem yani şu öğrenci halimle..:(senağlama

ImageShack - Image Hosting :: rihannaunfaithfulhdtvit1.jpg

arkadaslar lütfen yardımcı olun.rıhanna nın saç rengi nedir ve kahverengi saçta biseferde tutarmı??lütfen cwp yazın:bbo:

palette 8.65 kahve köpüğü galiba cnm ilk resm
2. resmde palette 7.55 karamele daha cok benzemiş

eger dogal sac renginse büyük ihtimal tutar ama yeterince acık olmaya bilir 2. boyamada tam oturur rengi =)

dogal saç rengim kumraldı cnm.ama malesef bi kez boyatınca arkası geldiği için son rengim kahverengi oldu.3 ay önce boyatmıştım.şimdide acık birenk istiyorum.acık kumral veya acık karamel.kuaförüm kumral için oryal kullanırım dedi ama karamel nolur bilmiyorum.inş. tutar yaa.şu rıhanna nın ilk fotodaki rengi süper.ondan istiyorumm:1rolleyes:

inş. canım bende cok begendim o rengi hatta yaza dogru ten rengim biras bronzlaşsın hemen yapıcamdelikafadulden
allahtan cok beklememe gerek yok azcık günes olsa hemencik arap bacı oluveriyorum heheh:dance:

aman dikkat et oryalle acarken sacını yakmasın kuaför burda yanık sactan muzdarip cok kişi var sende onların kervanına katılma
a.s

Son düzenleme:
Back
X