Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya oryal falan kullandırmıcam.acık karamel 2 kez boyatınca tutar heralde:1rolleyes:
ne güzelya bak sen hemen bronzlaşıyomuşsun.ben beyaz tenliyim önce domates gibi kızarıyorumkaydirigubbakcemile3 inş. cnm ya güzel olur seninkidea.s
kızlar bn ilk defa saçımı boyıcam önerdiiniz bi boya var mı bide boya saçı çok mu yıpratıyo lütfen cvp yazınn
kızlar benim tenim beyaz gözlerim ela sarıya boyatmak istiyorum ama hangi tonu bana yakısır cildim beyaz oldugundan daha beyaz göstermesini istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
bende nesli58 in koyduğu resimdeki saç rengini soracaktım..cidden ya bu rengin ne olduğunu bilen ver mı?? bende bu rengi koyu kestane sanıyordum boyaları aldım ama boyamadım...koyu kestane siyah gibi oluyormuş...
hee bide cikolata renginde bi karisim acik kahve & koyu karisimi gibi bisey olabilirmi? ..
evet evet bu renk çok güzel ne renk bu acaba nasıl anlatacagız kuaföre tam aradığım ton.![]()
kızlar bu karamel mi sizce kızıl kahve istiyordum ama bu da olabilir mi die aklıma geldi şu an,bronz kahveden daha açık değil mi bu?