Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

bugun sacımı boyadım kahve rengı ıdı doğal rengım trikote ile çarpıcı bakırı karıstırdım.bır cesaret boyadım.çok hos bır ton oldu.tavsıye derım hanımlar. musaıt bır vakıtte resmımı koyarım.bakalım siz begenecekmısınız???

KızLar bu né rénk
77050556.jpg

kızlar palette çikolata kahve ile yine palette kahve rengini karıştırsam hangi renk ortaya çıkar yapan var mı?? çikolata kahve boyadım saçımı çok açık oldu...çikolata kahvenin biraz daha koyusunu istiyorum ben...

kızlar şu an saçım çikolata kahvenin 2 ton koyusu tam olarak rengin adını bilmiyorum ama dipler kızılımsı kahve uçlara doğru rengi koyulaşıyor. kendi saçım siyahtı. önceden çikolata kahve yapmıştım sonra koyu istedim ama istedğim sonucu veremedi kuaförüm. bu sefer kendim boyamayı düşünüyorum.nehir erdoğanın yabancı damatın ilk bölümlerinde ki saç rengini bilen var mı acaba ? öyle istiyorum. çikolata kahve boyasam öyle olur mu? bide boyalı saç üstüne tutar mı??:S

ImageShack - Image Hosting :: adszfol.png

bende günelin saç rengine bayıldım.benim şuan saç rengim bronz kahve ama boyayalı bayağı oldu rengi biraz açıldı acaba evde boyasam bu rengi elde edermiyim sizce bu saç ne renktir fikri olan varmı kuaföre boyatsam nasıl tarif edebilirim yardımlarınızı bekliyorum

emmys05g12.jpg

0913carrieunderwood.jpg

ben bu iki rengi çok merak etiim delikafadulden üstteki kumral gibi duruyor ama alttakide röfleyle yapılmış sanki...

naz elmasın saç rengi bu koyduğum boyanın aynısı mı yardım edermisiniz...lütfenfisfisfis

Eklentiler

• $5135912-lg.webp
    $5135912-lg.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $naz8ox2.webp
    $naz8ox2.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $30751_buyuk.webp
    $30751_buyuk.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 63
daha doğrusu naz elmasın bu saç rengini net bilen birisi varsa bana evde nasıl yapabileceğimi anlatabilir mi?? yada hangi boyayı kullanacağımı?? lütfennnnnn....:Saruboceq:

Back
X