Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Brown_3_by_Kasiotfur.jpg

bu renk gerçekten çok hoşş.. ne bu arkadaşlar..

Ya bide bu kestane rengi ne oluyo ben bulamadım :S kendi saçım sanıyorum ama tamda bilmiyorumm.

naz elmasın saç rengi bu koyduğum boyanın aynısı mı yardım edermisiniz...lütfenfisfisfis

cnm bu bence akaju kızıl kestane kesnlikle değil
cikolata kahve yada sıcak cikolataya benziyo palettedelikafadulden

cnm bu bence akaju kızıl kestane kesnlikle değil
cikolata kahve yada sıcak cikolataya benziyo palettedelikafadulden

değil yaa...:çok üzgünüm: ben palette çikolata kahveye boyadım saçımı...ki boyamadan önce saçlarımın rengini açtım açıcıyla...ama sonuç hüsran yine saçlarım koyu kahve oldu siyaha yakın bir renk senağlama...çok kötü akmakta bilmiyor...allahtan palettenin açıcısı saçı yıpratmıyorda geri döndürebiliyorum...biraz bekleyip açıcam tekrar ama ne renk yapıcam bilmiyorum işte...bu rengin çikolata kahve olmadığını çok ii biliyorum belki sıcak çikolata olabilir onu denemedim hiç...

iyi akşamlar arkadaşlar ben yeni üye oldum. saçlarımı iki ay önce açtırdım saçlarım afedersiniz bişey sarısı oldu ben şimdi adriana limanın saç renginden boyamak istiyorum görsellerden bir fotosunu gördüm çok hoşuma gitti. bana yardımcı olur musunuz hangi saç rengi olduğu konusun da. ve bu saç rengini nasıl elde edebilirim

0vcavw63r8cavbfv6ecaqb75tzcadccxb2catz73kucaf8qbjbcaqbsrx1cadtrx3tcazjbp92cacbyqfsca45ıb9jcakp8yuxcausnuh2cası1ycıcas1hn7dcaıolb1qcaqluw31cafqhggncaf7zxov

of of bende bu rengi istyorum ferahe canım ya saçım bakır kızılı bu rengi nası yaparız ya lütfen ark yardımcı olun

çok güzel bir renk ya ramber biri bize yardım etsin lütfen ben bu saç renginin aynısını istiyorum yada bir ton açığı olabilir. şimdi kuaföre gitsem kesin ben yaparım der ama çok koyu yapar dünya kadar da para alır. okadarda saçımı açtırdım çok koyu istemiyorm

Back
X