Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

benim saç rengim koyu kahveydi. sürekli üzerini aynı renk sürmekten siyaha döndü.:gitme:kuaför daha açık renge dönmemi söyleyince koyu kumral yaptım evde. diplerim beyaz olduğu için:a015: kumral ama uçları açılmıyor canım. sen bilirsin ama tek seferde açılmaz diye bu 3. uygulayışım hala açılmıyor.

yorumun için teşekkürler canım kahve yaptım ama saçım simsiyah :sinifsinif:artık bende sen gibi uğraşacağım biraz:sinifsinif:

Son düzenleme:
kızlar benim saçım platin sarısıydı..5cm falan dipleri gelince bende tekrar sarı boyatmak istemediğimden evde boyadım palettenin bal köpüğü ve açık karamel.bide bal rengini karıştırdım boyadım..aslında sonuç güzel ama dipleri koyu karamel gibi bişi ama sarı olan yerlerde grileşmeler oldu acaba tekrar boyasam kapanır mı bu griler...yardım edin lütfen??bide bal köpüğü sadece boyamak istiyorum olur mu sizce

bu rengi bilen varmı ?

my.php
[/URL][/IMG]

Arkadaşlar bu saç rengini nasıl elde edebileceğimi bilen var mı? fisfisfis

sanki küllü kumral veya küllü açık kumral gibi duruyor ..çok da güzel ayrıca benim beğendiğim iki renk modeli var sizce bunlar hangi renk ?sanki benziyor gibi senın örneğine...ayrıca saçlarım da açık kestane ve ben j.biel'in saçlarını çok beğeniyorum fotodaki ve renk silicilerle falan yapsam ya da yaptırsam mı tutar mı???

Arkadaşlar bu rengi istiyorum ben . Hangi markaların hangi renklerini karıştırırsak böyle bi renk çıakr acabakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hepinize merhaba arkadaşlar,siteye yeni üye olan ,biri olarak tüm paylaşımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.Sizin sayenizde bir çok konu hakkında fikir sahibi oldum.Banada yardımcı olacak bir arkadaş olursa çok sevinirim.Ben saçımı kolleston terrocotaya boyamıştım,daha sonra voıla çikolata kahvesini denedim.Fakat dipler açık uçlar oldukça koyu oldu en son olarak da palette kumrala boyadım fakat daha açık bir renk istiyorum koyu karamel tonları gibi.şu an saçım çikolata kahvesi gibi.uçları koyu dipleri biraz daha açık.Kuaföre gitmeden evde nasıl açabilirim?

kızlar benim saçım platin sarısıydı..5cm falan dipleri gelince bende tekrar sarı boyatmak istemediğimden evde boyadım palettenin bal köpüğü ve açık karamel.bide bal rengini karıştırdım boyadım..aslında sonuç güzel ama dipleri koyu karamel gibi bişi ama sarı olan yerlerde grileşmeler oldu acaba tekrar boyasam kapanır mı bu griler...yardım edin lütfen??bide bal köpüğü sadece boyamak istiyorum olur mu sizce
cnm tekrar aynı karışımı yapıp aynı ölçülerde olmak şartıyla boyarsan griler kapanır.saçının rengi şuadna çok koyu olmadığı için büyük ihtimalle bal köpüğü tutar opuyorumnanaktan

Kızlar bu saç rengi nasıl elde edilir, kuaföre ne demek lazım? opuyorumnanaktan
Yaşı büyük mü gösterir, bakımı zor mudur? :uhm:

önce saçın ne renk? eğer koyuysa bu saçı elde edebilmek için önce oriaelle açılması lazım yani tamamen beyaz gibi olacak ama bu saçı mahvediyor... yanıyor ve lastik gibi oluyor ... sakın deneme derim bu saç beyaz sarı platinin en açığı...

önce saçın ne renk? eğer koyuysa bu saçı elde edebilmek için önce oriaelle açılması lazım yani tamamen beyaz gibi olacak ama bu saçı mahvediyor... yanıyor ve lastik gibi oluyor ... sakın deneme derim bu saç beyaz sarı platinin en açığı...

saçlarım kumral ve henüz hiç boya görmedi CADIARZU

Back
X