Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

Bu saç renginin tam adını verebilirmisiniz ? Bulamadım lütfen .. :(

dxxnc4.jpg

arkadşlar bugün kozmetikçiden nevacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SıYAH MAVı GÜNEŞTE MASMAVı DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞıNı SÖLEDıLER ( BU MARKA HAKKINDA BıLGıSı OLAN VARMI NASIL BıR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERıRMı BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN )

Son düzenleme:
hiç kullanmadım o markayı bilemiyorum fakat belli bir marka dışındakilerden bende korkuyorum açıkçası bazı kişilerden saçı yaktığnı duydum ama bu markayı hiç kullanmadım ve bilmiyorum ... mavi siyah renge gelince bence çok farklı bir renk herkes taşıyamaz biraz vamplık katıyor diye düşünüyorum... iddialı bir renk bence ..

arkadşlar bugün kozmetikçiden nevacolor tüp 1.1 mavi siyah saç boyası aldım saçlarımı boyamak istiyorum ama ailem karşı çıktı nedeni :
1.SıYAH MAVı GÜNEŞTE MASMAVı DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞıNı SÖLEDıLER ( BU MARKA HAKKINDA BıLGıSı OLAN VARMI NASIL BıR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERıRMı BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN ) :sinifsinif:kafamçokkarıştı:bbo::utangac:-tatlicadiarzu-

hiç kullanmadım o markayı bilemiyorum fakat belli bir marka dışındakilerden bende korkuyorum açıkçası bazı kişilerden saçı yaktığnı duydum ama bu markayı hiç kullanmadım ve bilmiyorum ... mavi siyah renge gelince bence çok farklı bir renk herkes taşıyamaz biraz vamplık katıyor diye düşünüyorum... iddialı bir renk bence ..

ayy ben siyaha boyatıyım da mavisi kalsın yaa:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3

1.SİYAH MAVİ GÜNEŞTE MASMAVİ DURUYORMUŞ ( BU DOĞRUMU )
2. NEVACOLOR TÜP BOYASINN SAÇIMI YAKICAĞINI DÖKÜCEĞİNİ SÖLEDİLER ( BU MARKA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI NASIL BİR MARKADIR SAÇIMA ZARAR VERİRMİ BOYA ÇABUK AKARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN )

ben bır cok defa nevacolor kullandım hıcbırsey olmuyor. mavi siyah boya da guneste sadece hafif mavımsı bır parıltı yapıyor o kadar rahat ol :tomato:

kızlar özür... ilk kez ekleyebildim ama yanlış foto gönderdim İŞTE ASIL FAVORIMMMM....

Eklentiler

• $kumral-sac-modelleri_19-266x400.webp
    $kumral-sac-modelleri_19-266x400.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 89
benim kadar kararsız olan var mıdır? kafamçokkarıştı
bzen kendime şaşıyorum sinirimden ağlamak istiyorum.senağlama
sorun şu ki saçımı hangi renge boyayacağıma karar veremedim.:sm_confused:
sarıyı sevmezdim ama şimdi sarı istiyorum sevgilimin etkisi büyük tabi.:asigim:
çok istiyor yakışır diyor ama cesaret edemiyorum çünkü tenim kumral kaşlarım çok koyu abes olur.yaşımdan büyük göstermekten korkuyorum.mafoldumben
göz alıştırmak için hangi rengi boyasam diyorum.bana hangi renk yakışır ki bilemedim.CADIARZU.
neyse sorunlu ben aşağıdaki rengi nasıl elde edeceğini öğrenmek istiyor fisfisfis

Imageshack - yamurxs4.png

kızlar çikolata kahve ve sıcak çikolata renklerı cok mu koyu?ben yumusak bır renk ıstıyorum da sızce bunlar dogru secımmı?

Back
X