Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

90296040tz5.png
[/QUOTE]
işte böyle bir renk olsun istiyorum evde kendim nasıl yapabilirim acaba kızlar lütfen yardım edin :((

esracım saç rengin çok güzel olmuş bence.istediğin renkten daha güzel.ayrıca çok güzel ve tatlı masum bir yüzün var.

11ugplj.jpg

kızlar bu saç rengi ne kuaföre nasıl tarif edebilriim ne dersem bu renge boyar

canim bu soru daha oncede sorulmustu ve de merak edenler gercekten cok fazla cevaplar arasinda DORE KAHVE ve KADIFE KAHVE vardi bence bu iki renge bi bak sor sorustur bunlardan biri buyuk ihtimalle :1hug:

Selam kızlar bende evde saçımı boyamaya karar verdim.Malum ekonomik kriz herneyse saçım siyah evde nerenge boyayabilirim tecrübeli olan arkadaşlar. kahveler arasında kaldım şu anda ışıltılı kahve ve karamel kahve acaba bu renkler saçımda nasıl durur lütfen yardım:)

bence kizil yapmayin, oranje renkteki saclar bence guzel deyil
Ya sari tondaki renkler ya da kahve rengi enguzeli
bazi insalarda belli oluyr, sari tonlar daha guzel yakisiyor kizil tonlara gore
ben de yaptim kizil bence sari tondaki renkler kadar guzel deyil

Selam arkadaslar ben bu saç rengini çok beğeniyorum bi yerde bakır-karamel diye okumuştum ama sizlerede sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim...

evet canım yasemin'in saçı burda tam bakır karamel.. bazı markalarda bakır karamel olarak var, bazılarıda karamele yarım kutu bakır karıştırarak yapıyor. istediğin bakırlığa göre ayarlayabilirsin kendin.

hanedan saçın doğalmış bence hiç kızıl ve bakırlı tonlara girme. doğal olduğu için çok açık bir renk olmadığı sürece her renk tutar. ten rengini bilmiyorum ama kumral veya karamel tonlara baksan.. kızıl boyadığında hemen aktığı gibi bir de kızıldan sonra bir renge dönmek çok zor oluyor. eğer karamel falan açık dersen çikolata kahve falan da boyayabilirsin daha koyu durur.

Back
X