Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

palette natural colors açık papatyayla??şimdi bu direk boyanın ismi dimi? benım saclarım koyu kumral bu renge boyarsam cıkarmıkı? teşekkürlerr :1hug:
canım boyanın ismi palette natural colors 10/0 açık papatya valla ben bu rengi çok beğendim herşeyden önce çok parlak olmuştu.Aynı senin istediğin gibi bir parlaklığı vardı tonu da daha koyu saçta elbette daha koyu çıkar.o renge yaklaşırsın diye düşünüyorum.istersen altın sarıyla karıştır tam bilemiyorum hem saç rengini açıyor 2-4 ton arası sen istersen çok bekletmezsin daha koyu sarı olur istediğine yakın olur inşallah.kolay gelsin canım istediğin en güzel tonu yakalarsın umarım.

kzlar açık kumral tam olarak nası bi renk sarı gibimi ? bide benim şu anda saçlarım koyu karamel. Açık kumral yapsam nasıl durur ?

palette naturallar bitkisel mi çabuk akıo mu ben aksın istemiorm :(

canım boyanın ismi palette natural colors 10/0 açık papatya valla ben bu rengi çok beğendim herşeyden önce çok parlak olmuştu.Aynı senin istediğin gibi bir parlaklığı vardı tonu da daha koyu saçta elbette daha koyu çıkar.o renge yaklaşırsın diye düşünüyorum.istersen altın sarıyla karıştır tam bilemiyorum hem saç rengini açıyor 2-4 ton arası sen istersen çok bekletmezsin daha koyu sarı olur istediğine yakın olur inşallah.kolay gelsin canım istediğin en güzel tonu yakalarsın umarım.

umarım canım bugun sanırım boyıcam inşallah foto koyarım akşam bakalım ne kadar benzemış:enbuyukkk: tekrar teşekkürler

buğday tenliyim sizce bana hangi renk daha iyi olur???saçımda boya yok ve koyu kahverengi

81aeda316d8442ede3bfb89.jpg

4aslikj9.jpg

dudaktan-kalbe1.jpg

my.php

canım bence buğday tenliysen açık renk dene yada kumrala boya yani bu meyranınki makyajsız hiçbişeye benzemiyo.. içinde fazla bakır tonu olan karamel gibi bişey kuaför yapıo bu rengi acmadan da orielle tutmaz saçını da çok yıpratır..

kzlar açık kumral tam olarak nası bi renk sarı gibimi ? bide benim şu anda saçlarım koyu karamel. Açık kumral yapsam nasıl durur ?

koyu karamelden açık kumrala dönermiki? evet canım açık kumral sarıya benzer ama sadece benzer ayırt edilir yani..kaydirigubbakcemile2

bence koyu kahveyse niye aslınınkini yaptırasınki oda koyu? bugday tenlere ya sarı yada kumralı cok yakıstırıorum ben tabi yinede sen bilirsin ama. ebru akelin saç rengide bakır kızılın akmış haline benziyo.. daha önce boya yok diyosan tutar??

semasimsek-ktur1b669.jpg
mesela bu çok tatlı bi renk açık kahverengi istiyorum olurmu olmazmı bilmiyorum ama yorumlarınızı bekliyorum

doğru diyorsunda ya sarı olmazsa yaşlı gösterirse 20 yaşındayım yaşlı göstersin istemem karamel flan olurmuki koyu karamel

bak buda kızıl bakır bence güzel?
0131-150x150.jpg
sen baya kararsızsın anlaşılan ve bende 21 yaşındayım ama bi haftaya sarı olucam.. şöyle söyliyim denemediğim renk kalmadı..

bu canım biraz koyu çıkmış nys kuaforde aynısını dedi kızıl bakır yapalım yakışır demişti ama ben kızıllı sevmiyorum yaaaa ve bakır çok çabuk akıyo flan diyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
ama bakır akıncada çok güzel bi renk alıyo hem senin saçın koyu öyle aman aman akmaz emin ol.. arkadaşımın koyu kahveydi koleston bakır kızıl boyadık ilk başta uçlar bıraz daha koyu oldu ama 3 kez boyamadan sonra çok güzel oldu.. hem akıncada ayrı bi hava veriyo biraz karamel gibi oluyoo...

tamam canım bi düşüneyim çok tşk ilgilendiğin için öptüm ve kendi resmimi nasıl kaldırabilirim burdan

rica ederim canım ama şunu bil hiç boyamadığın için ne renk yapsan tutar rabi acık sarı falan hariç çok şanslisinkaydirigubbakcemile5 bak edit kısmına bas kendi mesajında sil o kısmı

tekrar tşk tatlım boyatıca eklerm yorumlarını alırım tabi karar verirsem çok süper olcak byby tatlım

Back
X