Saç Rengi ve Saç Boyama Merak Ettiginiz SAÇ RENKLERİNİ Burdan Paylasiniz ...

yha ben buğday tenliyim şu anda saçlarmda boya var ilk önce rengi karameldi sonra kahve köpüğüne boyattım koyu karamel oldu biraz şimdi açık kumrala boyatmak istiyorum ama nasıl olur ki bilmiyorum :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,
benim sacımın dogal rengi kestane
ancak biraz daha kahve tonlarına cevirmek istiyorum.
bu nedenle tavsiyelerinize ihtiyacım var:
palette karamel ve palette fındık kabugu bunlardan hangisini kullanayım sizce
güzel bir kahve elde etmek icin, acar mı sac rengimi?

umarım canım bugun sanırım boyıcam inşallah foto koyarım akşam bakalım ne kadar benzemış:enbuyukkk: tekrar teşekkürler

çok merak ettim.Boyadın mı saçını?Sen benden resim istemişsin ama saçım bundan önceki senin istediğine yakındı.o günlerden foto bulayım söz ekleyeceğim. ben onun üzerine boyadım saçımı bakır tonlarında şimdi.Ben de tarçın bakır istiyorum epeydir.hayalime kavuşmama 1 adım kaldı delikafadulden
Palette Naturel Colors açık papatya saçını gerçekten beğendim çok parlak ve sağlıklı yaptı saçımı.üstelik ondan bir ay önce açıcıyla saçımı yıpratmama rağmen...umarım seninki daha parlak daha hoş oluropuyorumnanaktan

$jb.webp

kızlar bu saç rengi nedir ,nası elde ederim,taban rengi benimde böyle üstüne ne yaptırmam gerekir

Kızlar bana da yardım edinsenağlama Saçlarım koyu kahve daha hiç boyamadım Açık kumral olmak istiyorum Paletteden hangi renkleri karıştırırsam bu renge ulaşabilirim Bir de önce saçlarımı açıcıyla açmalı mıyım renk iyice girsin diye Açıcaksam da boyamayı kaç gün sonra yapmalıyım

flip1.jpg

honey_pic.jpg

bille_woodruff12.jpg

Jessica Alba'nın Honey filmindeki saç rengi çok hoşuma gitti. Benimde ten rengim hemen hemen aynı, saçlarım siyah ve boya yok. Daha önce hiç boyatmadım ama bu aralar aklıma girmeye başladı bu boya işi kaydirigubbakcemile3 Bu renk ne die geçio acaba? Yada evde boyasam hangi boya ile bunu elde edebilirim :uhm:

kızlar aranıza yeni katıldım saç rengi eklemek istiyorum ama bi türlü foto ekliyemedim yardımcı olunnnn

çok merak ettim.Boyadın mı saçını?Sen benden resim istemişsin ama saçım bundan önceki senin istediğine yakındı.o günlerden foto bulayım söz ekleyeceğim. ben onun üzerine boyadım saçımı bakır tonlarında şimdi.Ben de tarçın bakır istiyorum epeydir.hayalime kavuşmama 1 adım kaldı delikafadulden
Palette Naturel Colors açık papatya saçını gerçekten beğendim çok parlak ve sağlıklı yaptı saçımı.üstelik ondan bir ay önce açıcıyla saçımı yıpratmama rağmen...umarım seninki daha parlak daha hoş oluropuyorumnanaktan

yaaa boyayamadım cunku sakaryaya kayıt ıcın gıttım uff ayrıca bu renk boyayıda bulamadım :sinifsinif:

flip1.jpg

honey_pic.jpg

bille_woodruff12.jpg

Jessica Alba'nın Honey filmindeki saç rengi çok hoşuma gitti. Benimde ten rengim hemen hemen aynı, saçlarım siyah ve boya yok. Daha önce hiç boyatmadım ama bu aralar aklıma girmeye başladı bu boya işi kaydirigubbakcemile3 Bu renk ne die geçio acaba? Yada evde boyasam hangi boya ile bunu elde edebilirim :uhm:[/QUOTE

bu saçta balyaj var evde yapamazsın yani canımcım

Kızlar bana da yardım edinsenağlama Saçlarım koyu kahve daha hiç boyamadım Açık kumral olmak istiyorum Paletteden hangi renkleri karıştırırsam bu renge ulaşabilirim Bir de önce saçlarımı açıcıyla açmalı mıyım renk iyice girsin diye Açıcaksam da boyamayı kaç gün sonra yapmalıyım

koyu kahve saçı açmadan açık kumrala dönemezsin canım. loreal'in ultra açıcılı saç boyaları var 5.1 ve 6.1. doğal saçta çok harika sonuçlar veriyor istersen bir bak boşuna hem açıcı hem de boyamayla ayrı ayrı uğraşma

koyu kahve saçı açmadan açık kumrala dönemezsin canım. loreal'in ultra açıcılı saç boyaları var 5.1 ve 6.1. doğal saçta çok harika sonuçlar veriyor istersen bir bak boşuna hem açıcı hem de boyamayla ayrı ayrı uğraşma

canım ama palette iyi parlak yapıyo yıpratmıyo saçı diyorlar Napıcağımı bilemiyorum senden başka kimse cevap vermedi sağola.s.

kızlar bu renk istiyorum
kuaföre nasıl anlatabilirim
tam olarak adı nedir
karamel mi?
beyaz tenliyim bu arada yakışırmı sizce ?
erkek arkadaşım yakışmaz esmerlere yakışır bu renk deyip duruyor ona inat boyatıcam bu renge ama korkuyorum ya

Imageshack - beyoncesarengi

kıvılcım bence beyaz tenlilere daha çok yakışır bu renk ama renk konusunda bişey diyemiycem resmi kuafore gostersen daha garanti olur bence..

bunu duyduğum iyi oldu canım
bende yakışır diye tahmine diyorum aslında ama erkek arkadaşım sinir etti
heralde rengi beğenmedi =))
aynısını tutturacaklarını bilsem hemen boyatıcam ama öyle bir kuaförde izmitte bilmiyorum ki

sibel can'ın resimdeki sac rengi cok hos.
hangi renk sizce?

Eklentiler

• $sibelcan_1249893042.webp
    $sibelcan_1249893042.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 118
171wiq.jpg

sizce bu saç rengine hangi boyayla ulaşabilirim Saçlarım hiç boyanmadı Koyu kahve

Back
X