Merak

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
iyi geceler arkadaslar
Gece gece aklıma takıldı
Sizlere sormak istedim
Gercekten insanın korktugu şey başına gelir mi
Halk arasında genelde öyle söylerler ya
Böyle bişey yasamış olanlar var mı
Somut örnek duymak istiyorum
Hepinize tesekkür ediyorum şimdiden

Mesela 7 görümceniz olmasından çok mu korkmuştunuz? :p
Böyle şeylere inanmıyorum ben.

Geçenlerde oyke birsey okudum bunun adı bile varmış....beyin çekermiş korktuğu kötü olayı tabi fareden korkuyorum diyip diyip evine fare girmez sanırım ama korktuğum basima geldi diyebileceğin bir olay çok bununla.beynini meşgul edersen olurmuş ama Allah yazmadıysa olmaz yaa biraz da saçma....of

Benim hayatımdaki karşılığı ‘istemediğin ot burnunun dibinde biter’ minvalinde.
Belki de hayatta öyle büyük korkularım falan yoktur, ondandır.
Ama en tiksindiğim, sevmediğim, iğrendiğin şeylerin beni bulması normal karşılanır ailede.

Ben de gecen bi yerde okumustum hatta cok sasirmistim.hani hep derler ya neyi dusunursen onu cagirirsin diye.bunun ismi ters caba kuraliymis.olumsuz bir seyi dusunmeye basladigimizda beyin onu gerceklestirmek icin harekete gecermis.
Benim basima dusundugum hatta kafamda kurdugum olumsuz seylerin aynen geldigi oldu kac defa.

iyi geceler arkadaslar
Gece gece aklıma takıldı
Sizlere sormak istedim
Inandigin icin gelebilir..

Mesela şöyle söyliyim ;iki kızım var allah korusun baslarına bişey gelmesinden her anne gibi bende korkuyorum.adını söylemeye dilim varmıyo ama istismar gibi.tabiki 24saat bunu düşünmüyorum ama cok sık gelir aklıma
Ondan sonra birgün yangında ölmekten cok korkuyorum
Bide yanlışlıkla hamile kalmaktan:KK17:
Yani bunlar sık sık aklıma gelen korkularım
İnş başıma gelmez

Mümkün. Bi enerji dünyası var. Örn. Vereyim: tanıdığım bir aile 6 kız 1 erkek kardeşler. Erkek çok aranmış çok beklenmiş. Gel gör ki Ölüm döşeğinde annesini ziyaret dahi etmedi. Tüm aileye bela. Borç, kadın vs.
Sanki bir kural var ve işliyor. Bende o kuralı bir çözsem. İstediğin çok istediğin şeyler oluyor ama mutlu etmiyor. Hiç istemediklerin oluyor mutlu ediyor.

iyi geceler arkadaslar
Gece gece aklıma takıldı
Sizlere sormak istedim
Mesela ben örümcekten çok korkarım. Hep başıma gelir :eek:

Şaka bir yana. Korktugum sey bu zamana kadar başima gelmedi ama buyuk konustugum her sey başima gelmistir.

Kızımın okula başlarken beni çok yoracağından korkuyordum ,kızım okula başladı ve beni çok değil ,çokçok yoruyor cevap yeterli mi:KK14:

Ben enerjiye inanirim , nasil enerji yayarsaniz basiniza o gelir
Korku enerjisi yayarsaniz korktugunuz sey basiniza gelir
40 yasindayim , 40 senedir fazlasiyla ornegini yasadim bunun

Ağzına sağlık ablacım .
Evet evrensel çekim gücü diye bir olay var . Siz yaydığınız enerji neticesinde aslında yaşadığınız olayları kendiniz çekiyorsunuz . Misal bu herkesin başına gelmiştir uzun zamandır görmediğiniz birini düşünüyorsunuz ve kısa bir zaman sonra ondan ya bir haber duyuyorsunuz ya da görüyorsunuz . Ya da birini arayacakken , o sizi arıyor . ‘Kalp kalbe karşıymış’ diyoruz . Aslında enerjiler karşılıklıymış :KK66:
Korku da bir enerji ... ve korku çok güçlü bir enerji ... eskiler tabii ki böyle şeyleri bilmedikleri için ‘korktuğun başına gelir’ demişler , doğru da demişler . Çünkü o duyguya insan o kadar yoğunlaşıyor ki , resmen hayatına onu çekiyor .
İstemeyi bileceksiniz , hiç abartmadan söylüyorum size ; isteyipte elde edemediğim hiç birşey olmadı şimdiye kadar ! Belki hemen değil, ya da umduğum gibi değil ama mutlaka geldi bana .
Bununla alakalı bir sürü kaynak var sevgili konu sahibi okumanızı tavsiye ederim . Gerçekleşen hiç birşeyin ASLA tesadüf olduğuna inanmıyorum .

Ay pardon çok uzun yazmışım :oops:

Back
X