Merak

Mesela şöyle söyliyim ;iki kızım var allah korusun baslarına bişey gelmesinden her anne gibi bende korkuyorum.adını söylemeye dilim varmıyo ama istismar gibi.tabiki 24saat bunu düşünmüyorum ama cok sık gelir aklıma
Ondan sonra birgün yangında ölmekten cok korkuyorum
Bide yanlışlıkla hamile kalmaktan:KK17:
Yani bunlar sık sık aklıma gelen korkularım
İnş başıma gelmez

Korkuyu yogun birsekilde hisseder ve surekli dusunurseniz gerceklesir

Mesela benim annem duygularini cok cok yogun yasayan bir kadin , bir konuya kafayi taktigi zaman funlerce gecelerce hep kafasinda kurar , surekli onu dusunur sonra o dusundugu sey basimiza gelir cunku tum takintilari benim ve kardesim uzerine

Ya cok komik , isimde gayet basarili biriydim , hatun nedense 2 senedir ya seni isten atarlarsa deyip durmaya basladi , ilk basta hic onemsemedim ama baktim ki cok yogun bir korku enerjisi yayiyor uyardim , anne yapma lutfen bak cidden sirketteki en iyilerden biriyim beni kimse atamaz isten deyip durdum , ama o vazgecmedi , sonuc itibariyle 18 gun once isten atildim , kendimi zor tutuyorum anneme senin yuzunden isten atildim dememek icin

Ben insanın düşünce gücüyle iyiyi ve kötüyü çektiğini düşünüyorum.
Hatta bir konu bile açtım KK'da 'iyi düşün iyi olsun' örnekleriyle dolu olan :)
Oraya bir sürü pozitif örnek yazmıştım, size de negatif bir örnek dusuneyim :)
Benim mesela dünyada saklımin gizlimin olduğu tek kişi annem ve dünyada çekindiğim tek insan da o(ydu)
Univeristede falan aksam bir yere gidersem mekanı tarardim gözümle 'annem arasa sessiz bir yer var mı?' diye.
Ve sonuç olarak benim bu zaafimdan yararlanmak isteyen herkes, dost kazığı atmak isteyen olsun, ayrılığı hazmedemeyen sevgili olsun.. ilk iş anneme ulaştı. Şu an kadın hayatımın tamamına hakim yani:KK6:
Bir başka örnek pozitif düşünürken nasıl negatif olay çağırdigimla alakalı;
Harika insanlarla çok keyifli zaman geçirdiğim bir ülkeden o gece dönmem gerekiyordu. Bin kere 'hic gitmek istemiyorum' demiştim. Ve o gece büyük bir sorun yaşadım,beni uçağa almadılar. Dünya para verdiğim biletim yandi. Negatif olan burası değil,şimdi anlatacağım yer :)
Ben yine iyi düşündüm dedim ki,' benim canım sağolsun. Ne güzel biraz daha kalabilirim burada. O paranın benden gidesi varmış bilet yoluyla gitti. Ya telefonum falan bozulsaydi ne yapardım? Hem telefonum giderdi hem resimlerimden olurdum'
Ve ne oldu biliyor musun? İki gün sonra telefonum bozuldu ve yedeklemedigim için bütüüüün resimlerim kayboldu :rolleyes:
İnsan kesinlikle ağzından çıkanlara dikkat etmeli

Evet geliyor, hem de ben bunu yaşamaktan çok korkuyorum lütfen bana bunu yaşatma dediğiniz kişi yaşatıyor

Back
X