- 21 Haziran 2023
- 122
- 41
- 18
- 40
- Konu Sahibi seninanonim
- #1
Merhaba.Sevgiliniz kıyafetinize ve telefondan gelen her bildiriminize siz bakarken bakıyorsa.. bunlar tabi ki normal değil ama işler ciddileştikçe bu kısıtlamalar artar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eşimin bakarım ama eşim benim telefonuma hayatta bakmaz umursamaz bir yapısı vardırMerhaba.Sevgiliniz kıyafetinize ve telefondan gelen her bildiriminize siz bakarken bakıyorsa.. bunlar tabi ki normal değil ama işler ciddileştikçe bu kısıtlamalar artar mı?
Bakmaktan kastınız nedir? Meraklı bir yapısı olduğundan istemsiz mi bakıyor yoksa karışmak sizi kısıtlamak için bakıp şunu giyemezsin bununla görüşemezsin mi diyor?Merhaba.Sevgiliniz kıyafetinize ve telefondan gelen her bildiriminize siz bakarken bakıyorsa.. bunlar tabi ki normal değil ama işler ciddileştikçe bu kısıtlamalar artar mı?
Mesela akşam saatlerinde okuldan veya işten erkek arkadaşım msj atarsa, msj atan kişiyi arayıp gerekeni yaparmışBakmaktan kastınız nedir? Meraklı bir yapısı olduğundan istemsiz mi bakıyor yoksa karışmak sizi kısıtlamak için bakıp şunu giyemezsin bununla görüşemezsin mi diyor?
O zaman erkek arkadaşınızla işiniz var demektir, her şeyinize karışan, kısıtlayan, hastalıklı kıskançlığa sahip birisi, evlenmeye niyetiniz varsa yol yakınken bu niyetinizden dönün.Mesela akşam saatlerinde okuldan veya işten erkek arkadaşım msj atarsa, msj atan kişiyi arayıp gerekeni yaparmış
Hadi bi yapsa ya..Mesela akşam saatlerinde okuldan veya işten erkek arkadaşım msj atarsa, msj atan kişiyi arayıp gerekeni yaparmış
Mesela akşam saatlerinde okuldan veya işten erkek arkadaşım msj atarsa, msj atan kişiyi arayıp gerekeni yaparmış
Mesela akşam saatlerinde okuldan veya işten erkek arkadaşım msj atarsa, msj atan kişiyi arayıp gerekeni yaparmış
Ah bir bilsem nerden denk geliyor banaEeee siz ne tepki verdiniz buna?bu medeniyet görmemiş, henüz evrilememiş tek hücreli ilkel canlıyı nereden buldunuz?
Ruh hastasıMesela akşam saatlerinde okuldan veya işten erkek arkadaşım msj atarsa, msj atan kişiyi arayıp gerekeni yaparmış
Kıskanç birisi galiba ben özgür biriyim diyorsan uzak durMerhaba.Sevgiliniz kıyafetinize ve telefondan gelen her bildiriminize siz bakarken bakıyorsa.. bunlar tabi ki normal değil ama işler ciddileştikçe bu kısıtlamalar artar mı?
Nefesine bile karışır.Merhaba.Sevgiliniz kıyafetinize ve telefondan gelen her bildiriminize siz bakarken bakıyorsa.. bunlar tabi ki normal değil ama işler ciddileştikçe bu kısıtlamalar artar mı?
Şu kk kadınlarının sinirleri çelikten mi yoksa "sinek kadar erkek olsun,başımda bulunsun" derdinde mi, anlayamıyorum . Öyle şeyler anlatıyorlar mi konularda , nasıl terketmiyorlar- hala seviyorlar şaşiyorum.Mesela akşam saatlerinde okuldan veya işten erkek arkadaşım msj atarsa, msj atan kişiyi arayıp gerekeni yaparmış