merak

seninanonim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
122
41
18
40
Merhaba.Sevgiliniz kıyafetinize ve telefondan gelen her bildiriminize siz bakarken bakıyorsa.. bunlar tabi ki normal değil ama işler ciddileştikçe bu kısıtlamalar artar mı?

Artar. Evliler bile bu telefon kurcalama isini birakmali. Kiyafete karismak zaten bambaska bi dunyanin kafasi bu devirde. Nolur duzelir torpulenir diye ciddi girisimler yapmayin, ya da oncesinde teste tabi tutun partnerinizi. Cunku bugun kisitlayiciysa yarin esi oldugunuzda emir kipi girer devreye sasmaz bu mesele.

Merhaba.Sevgiliniz kıyafetinize ve telefondan gelen her bildiriminize siz bakarken bakıyorsa.. bunlar tabi ki normal değil ama işler ciddileştikçe bu kısıtlamalar artar mı?
Bakmaktan kastınız nedir? Meraklı bir yapısı olduğundan istemsiz mi bakıyor yoksa karışmak sizi kısıtlamak için bakıp şunu giyemezsin bununla görüşemezsin mi diyor?

Bakmaktan kastınız nedir? Meraklı bir yapısı olduğundan istemsiz mi bakıyor yoksa karışmak sizi kısıtlamak için bakıp şunu giyemezsin bununla görüşemezsin mi diyor?
Mesela akşam saatlerinde okuldan veya işten erkek arkadaşım msj atarsa, msj atan kişiyi arayıp gerekeni yaparmış

Mesela akşam saatlerinde okuldan veya işten erkek arkadaşım msj atarsa, msj atan kişiyi arayıp gerekeni yaparmış
O zaman erkek arkadaşınızla işiniz var demektir, her şeyinize karışan, kısıtlayan, hastalıklı kıskançlığa sahip birisi, evlenmeye niyetiniz varsa yol yakınken bu niyetinizden dönün.

Aşk bir yerden sonra sevgiye dönüşür. Sevgi ve saydığı bir arada olursa ilişki yürür.
Sevgiliniz bu şekilde devam ediyorsa, mutsuz bir ilişki, sonunda ayrılık olur bence.
Tabi kendinize işkence edip, bu ilişkiye devam edebilirsiniz.

Eeee siz ne tepki verdiniz buna? 😄 bu medeniyet görmemiş, henüz evrilememiş tek hücreli ilkel canlıyı nereden buldunuz?

Şu kk kadınlarının sinirleri çelikten mi yoksa "sinek kadar erkek olsun,başımda bulunsun" derdinde mi, anlayamıyorum . Öyle şeyler anlatıyorlar mi konularda , nasıl terketmiyorlar- hala seviyorlar şaşiyorum.
Arkadaşım , sen diyemedin mi; 'ben salak değilim. Eğer arkadaşımın haddini aşan bir mesajı olursa gereken tepkiyi kendim veririm, onun dışında geç bir saatte yazabilir, öyle gerekmiş olabilir. Sonrasında hoşlanmadığımi uygun bir dille soylerim' diye
Hala nasıl sevgin devam ediyor bu primata?

Back
X