Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tubisscim 2. çizgi cıkmış demek,ayy ne güzel bi haber bu hayırlı oollllllsuuuuuuuuunnnnnnnnn![]()
tşk ederim arkadaşım darısı başına ve tüm isteyenlerin başına inş.ama hala emin değilim kan testi yaptırayım emin olayıım dimi inş.bakalım sizin de haberleriniz alalım..:)![]()
idrar testinde 2. çizgi hemen cıktıysa yanlışlık olması çok çok düşük bi ihtimal
inş.cnm sağol sen de var mı bi değişiklik falan anlatırmısın?![]()
tubisscim belirtilerini yazarsan çok sevinirim![]()
bende suan bissürü belirti var ama psikolojik diyorum,konduramıyorum kendime hamileliği,kasık ağrısı bel ağrısı baş ağrısı sıcak basması ve akıntı çoğalması...hepsi var,adetime 1 hafta var,hayırlısı...
cnmcnm anlatığın belirtiler bende de oldu geçtiğimiz haftadan beri böle hadi hayırlısı bekle adetin geçtiği an hemen test yap.:):):):)inş......inş....
inş. inş inş.:18:bu arada hastane sonuçlarını hemen yaz,merak ettim bakalım hcg kaç çıkcak![]()
meraktayımm.sonuç ne???umarım olumludur.olumlu değilsede üzme kendini lütfen.rabbimin vardır bi bildiği![]()
sonuç olumlu arkadaşlar kan değerim 443.06 çıktı yaklaşık 3 haftalıkmış..rabbim isteyen herkese nasip etsin aklınıza takılanlar varsa yard.olurum:)
![]()
sonuç olumlu arkadaşlar kan değerim 443.06 çıktı yaklaşık 3 haftalıkmış..rabbim isteyen herkese nasip etsin aklınıza takılanlar varsa yard.olurum:)
![]()
eşinin tepkisi neydi nasıl söledinn..hadi dökülllll![]()
Canımmm tebrik ederimmm, Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnAyyy darısı başımıza inşallaaahhh bizim için de dua ettt
![]()
çok sağol cnm teşekkür ederim darısı başına inş.sen de varmı belirti felan? hayırlısıyla:90:
AminnnnValla halsizliğim, kasık ağrılarım, uyku halim var, bi yandan üşüyorum bi yandan vücudum sıcak, bi de sık idrara çıkıyorum ama bilemiyorum sonuçta bu belirtiler adet öncesinde de oluyo :44: En son 24 ağustosta adet oldum bakalım daha 1 hafta kadar zaman var belli olmasına ama ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum çünkü
İnşallah bu sefer olmuştur 5 aydır deniyoruz inşallah Rabbim daha fazla bekletmez beni ve isteyen herkesi :97: