Merakli görümce+kv

Hakilimi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
95
109
8
Evet arkadaslar benim derdim de bircogunuz gibi gorumce kv ikilisi. Benim cok merakli bir gorumcem var. Ne yapsak merak ne etsek ozenti. Oncelikle ulasilmaz yada cok farkli hayatlarimiz yok en azindan ben oyle dusunuyorum.
Ornek verecek olursam eger biz esimle ne zaman nereye tatile gitsek gorumcem de esiyle ve cocuguyla tatile gidecek olup nerde kaldigimizi otelin butun ayrintilarini orada neler yenilip icilecegini ogreniyor vee tabiki gitmiyorlar. Ben de aptal gibi anlatiyorum. Esime de soruyormus. Gereksiz bi meraki var diyor esim. Gecen ay antalyaya gittik aradi nerde kaldigimizi ayrintilari ogrendi. Birkacgun sonra bodruma gececektik. Dedi ki telefonda orda nerde kalacaksiniz. Sok oldum. Daha ayarlamadik biz bile bilmiyoruz dedim. Sonuc olarak onlar evlerine iki uc saat mesafede biyere gittiler. Cocukla gidilmiyormus. Cildirtiyor bu insanlar beni. Kv de ayni soru soru soru. Ben anlatiyim o dinlesin. Biktim gercekten. Icimi de size doktum kusuruma bakmayin.
Evime ne alsam hem kv gem gorumce alir. Kv nin yatak odasi benimkinin aynisi. Hali aldim gorumcem markasini sorup birebir aynisini aldi. Vs vs vs... ornekler ver ver bitmez.

İsterlerse hayatımın kopyasını yasasinlar yeterki benim evime karismasinlar.. Anlattığınız şeylere öyle yapmasaydin oraya gitmeseydin filan gibi karisiyorlarsa sıkıntı ama özentilik yapmaları çokta problem değil sizi idol yapmışlar kendilerine işte izinizden gidiyorlar :KK53:

canım alsınlar gitsinler sorsunlar sende ballandıra ballandıra anlat
ne güzel işte seni feyz alan her yaptıgını aldıgını begenip özenen insanlar var
hemde kv ve görümce
keyfine bak ya boşver

Evet arkadaslar benim derdim de bircogunuz gibi gorumce kv ikilisi. Benim cok merakli bir gorumcem var. Ne yapsak merak ne etsek ozenti. Oncelikle ulasilmaz yada cok farkli hayatlarimiz yok en azindan ben oyle dusunuyorum.
Ornek verecek olursam eger biz esimle ne zaman nereye tatile gitsek gorumcem de esiyle ve cocuguyla tatile gidecek olup nerde kaldigimizi otelin butun ayrintilarini orada neler yenilip icilecegini ogreniyor vee tabiki gitmiyorlar. Ben de aptal gibi anlatiyorum. Esime de soruyormus. Gereksiz bi meraki var diyor esim. Gecen ay antalyaya gittik aradi nerde kaldigimizi ayrintilari ogrendi. Birkacgun sonra bodruma gececektik. Dedi ki telefonda orda nerde kalacaksiniz. Sok oldum. Daha ayarlamadik biz bile bilmiyoruz dedim. Sonuc olarak onlar evlerine iki uc saat mesafede biyere gittiler. Cocukla gidilmiyormus. Cildirtiyor bu insanlar beni. Kv de ayni soru soru soru. Ben anlatiyim o dinlesin. Biktim gercekten. Icimi de size doktum kusuruma bakmayin.
Evime ne alsam hem kv gem gorumce alir. Kv nin yatak odasi benimkinin aynisi. Hali aldim gorumcem markasini sorup birebir aynisini aldi. Vs vs vs... ornekler ver ver bitmez.
Konu baslığını görünce ben mi actım acaba dedim:)))
Biz yeni ev aldık
Görümcem aradi
Yoneticimiz nereli, kapıcımız nereli
Yoneticinin kac cocugu var
Alt katımız boş mu dolu mu
Dolu ise evliler mi bekarlar mi
Evlilerse cocukları var mi:)
Ben kac para maas alıyorum
Kardesim kac para maas alıyor hepsini sorar
Biz eşimle tatile gideriz
Gttiğimi tatilde oteli etiket yaparız
Gorumce o oteli begenir aynı gün facede:)
Biz farkl swhirlerdeyiz
BiZim yasadıgımız sehirde sitemizin face sayfasını begenmiş:))
Htta daha komik birsey soyleyim
Eşim yeni işe girdi
Endüstriyel üretim yapan bi şirket
Firma sahibi benim babamın da arkadası
30 yıllık aile dostumuz yani eşimin patronu
Bu firmanın face sayfasi var
Eşim işe girince begenelim dedik
Bi baktım bizden once kv görümce yegenler ve hatta kv komsulari o şirketin sayfasını begenmiş:))))
Bazen eşimin fuarı olur
Eğitimi olur
Orda aktiviteleri falan olur
Şirket foto paylasır
Bnm görümce ve kv o şirketteki hiç tanımadıkları kişilerin fotolarını begenir:))))

İki yıl evvel opel marka araba aldım
Gorumcenin arabası yok
Bi baktım görümce facede opel i begenmiş :))))
Kardesim bir ay snr mercedes aldı
Bi baktım görümce mercedes i begenmiş

mesela bizimki cok acayip ya
Herseyi sorar aklına gelmeyecek sorular sorar
Kusmuk geldi hepsinden artık

Konu baslığını görünce ben mi actım acaba dedim:)))
Biz yeni ev aldık
Görümcem aradi
Yoneticimiz nereli, kapıcımız nereli
Yoneticinin kac cocugu var
Alt katımız boş mu dolu mu
Dolu ise evliler mi bekarlar mi
Evlilerse cocukları var mi:)
Ben kac para maas alıyorum
Kardesim kac para maas alıyor hepsini sorar
Biz eşimle tatile gideriz
Gttiğimi tatilde oteli etiket yaparız
Gorumce o oteli begenir aynı gün facede:)
Biz farkl swhirlerdeyiz
BiZim yasadıgımız sehirde sitemizin face sayfasını begenmiş:))
Htta daha komik birsey soyleyim
Eşim yeni işe girdi
Endüstriyel üretim yapan bi şirket
Firma sahibi benim babamın da arkadası
30 yıllık aile dostumuz yani eşimin patronu
Bu firmanın face sayfasi var
Eşim işe girince begenelim dedik
Bi baktım bizden once kv görümce yegenler ve hatta kv komsulari o şirketin sayfasını begenmiş:))))
Bazen eşimin fuarı olur
Eğitimi olur
Orda aktiviteleri falan olur
Şirket foto paylasır
Bnm görümce ve kv o şirketteki hiç tanımadıkları kişilerin fotolarını begenir:))))

İki yıl evvel opel marka araba aldım
Gorumcenin arabası yok
Bi baktım görümce facede opel i begenmiş :))))
Kardesim bir ay snr mercedes aldı
Bi baktım görümce mercedes i begenmiş

mesela bizimki cok acayip ya
Herseyi sorar aklına gelmeyecek sorular sorar
Kusmuk geldi hepsinden artık
:confused:
senaryo yazsan absürd komedi dalında ödül alırsın

Seni cok ii anlıyorum
Benim erkek kardesim var evli
Kv görümce hyatlarında iki kere anca gormuslerdir kardesimi ama sorular aynen su sekilde
Kardesin ne maas alıyor
Karısı ne maas alıyor
Karısı yemek yapmayı biliyor mu
Karısını ailesi evlerine sık gelir mi
Kac yıldır sevgililerdi
Arabalarını değişmeyi düşünürler mi
Cocuk düşünüyorlar mi
Olursa kim bakacak
Gelin işten mi cıkar
Gelinin annesi kac kardes
Babası kac kardes
Kacı kız kacı erkek?
Asıl nereliler
Babası ne iş yapıyor
Bankacı. Hep mi bankacıydı:)

Görümce bir kere bize kalmaya geldi
Bu civarda okul var mi dedi
Bilmem dedim
Site otoparkınız kac araba alıyor dedi
Bilmem dedim
Karsımızda bi market var
Bu market kac yıldır burda dedi
Bilmem dedim
Isıklarını gece kapıyor mu market dedi
Dikkat etmedim dedim
Acaba yeri kira mi kendi
Yerleri mi dedi:))))

Ben adanaya seyahat ettim
Eşimi aradı
Hangi firma ile gidio dedi
Pegasus dedi eşim
Ben ucaga binmeden görümce pegasus u begenmiş
Syfama düştü:)))

aslında sevinmen lazım ,onların bir rol modele ihtiyacı varmış oda sen olmuşsun ,
bozsana iyiki oğlunuz kardeşiniz benimle evlendi .yoksa daha ne alacağınızı nereye gideceğinizi bile bilmiyordunuz ,kv bir yatak odasını sen bir halıyı ben almadan alamadınız ,
yatın kalkın dua edin diye

Görumcenizde anasının kızı iste.Boyle konularda bilmediğinizi söyleyin . Cok merak ediyorsa eşinizle sorsunlar..

Bence halinize sukredin ki sadece bunkadariyla kaliyorlar. Benim kiler iki defa ayrilik asamasina getirdiler bizi her defasinda k.v oglunu alip goturdu evimizden ve parasini yiyip yiyip sonra geri gonderdiler biz beraberken borclari odedi sonra yine aynisi . Bu kadarini yapiyorlasa sukredin biseyinizi anlatmayin

Seni cok ii anlıyorum
Benim erkek kardesim var evli
Kv görümce hyatlarında iki kere anca gormuslerdir kardesimi ama sorular aynen su sekilde
Kardesin ne maas alıyor
Karısı ne maas alıyor
Karısı yemek yapmayı biliyor mu
Karısını ailesi evlerine sık gelir mi
Kac yıldır sevgililerdi
Arabalarını değişmeyi düşünürler mi
Cocuk düşünüyorlar mi
Olursa kim bakacak
Gelin işten mi cıkar
Gelinin annesi kac kardes
Babası kac kardes
Kacı kız kacı erkek?
Asıl nereliler
Babası ne iş yapıyor
Bankacı. Hep mi bankacıydı:)

Görümce bir kere bize kalmaya geldi
Bu civarda okul var mi dedi
Bilmem dedim
Site otoparkınız kac araba alıyor dedi
Bilmem dedim
Karsımızda bi market var
Bu market kac yıldır burda dedi
Bilmem dedim
Isıklarını gece kapıyor mu market dedi
Dikkat etmedim dedim
Acaba yeri kira mi kendi
Yerleri mi dedi:))))

Ben adanaya seyahat ettim
Eşimi aradı
Hangi firma ile gidio dedi
Pegasus dedi eşim
Ben ucaga binmeden görümce pegasus u begenmiş
Syfama düştü:)))
Ay sus sinirlerim bozuldu :D :D ;D

Ee onlar soruyorsa Siz de anlatıverin nolcak? Çok enteresanız harbiden, istiyoruz ki cümle alem aynı kendimiz gibi olsun kimse bizden farklı olmasın. Arkadaşım işte kocanın ailesi de farklı, öyle kabullen, merak ediyorlar demekki. onlar sormadan anlat bitsin bi zararı yok ki sana. atsan atılmaz satsan satılmaz aile işte, daha kötülükleri olmadığına şükrederdim ben olsam neler okuyoruz..

Back
X