• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meraklı herşeye karışan kayınvalide

bildiğimiz için ona göre davranıyoruz artık:27::1:

hatta bi gün fısıltıyla tartışmaya çalışıyoduk, ben sinirlendim odadan çıkayım dedim kapıyı bi açtımki kayınvalide elinde kahvesi, kulağı kapıya yapışmış bi şekilde dona kaldı, hiç bozuntuya vermeden teğet geçtim banyoya:60::60:

Çok kötü bir durum ama çok kötü terslenmeyı haketmıs bence cnm cok ayıp bırsey yaptıgı kapıyı kılıtlemek lazım nolur nolmaz .

hatta bi gün fısıltıyla tartışmaya çalışıyoduk, ben sinirlendim odadan çıkayım dedim kapıyı bi açtımki kayınvalide elinde kahvesi, kulağı kapıya yapışmış bi şekilde dona kaldı, hiç bozuntuya vermeden teğet geçtim banyoya:60::60:

yok artık hadi ya:60::60::60::60: koptum resmen...:60: bu kadar da pişkin yani eline kahveyi de almış sanki tv izliyor ya ad radyo dinliyor..keyif yapıyor bir de dinlerken:60::60::60: vallahi helal olsun sana ben olsam bozardım heralde onu orada...kapıyı pat diye açtığında bişey demiyor musun onu merak ettim en çokkk???bence siz oraya yeni bir kilit ile gidin anahtarı da sadece kocan ve sen de olsun;kitleyin odanın kapısını....konuşmalarınızı dinleyecek tabi dayanamayıp telefondan müzik açın kapının yanında siz de konuşcak mısınız yoksa artık neyse:60::60:

msn egiren faceyi didikleyen kadın mesn den nişanlınmış gibi yapıp yazışabilir faceden mesaj atabilir de....ne bu böyle ?şimdiden yüz göz olunmuş kavgada "oğlumu üzme araba kullanıyor" diyecek kadar üstüne vazife olmayacak hareketler..ha ortada büyük bir durum varsa karış konuş o zaman büyükleri ilgilendirecek bir durum yoksa ne diye karışırsın..msn den görüşürken kapı arkasından konuşmaya katılması pek şenlikliymiş:60::27: ilginç bir kadın:27: ama nişanlın bu gidişata bir çizgi çekmez de annesine bunlardan güzelce vazgeçirmezse başın çok ağrır canım şimdiden böyle yapıyorsa evlenince inşallah daha da ileriye gitmez.evet bence de nişanlın msn facebook şifrelerini değiştirsin...annesine de vermesin şifreleri...ama ben olsam güvenemem artık çünkü kocaman adam annesine şifreleri vermiş yine verir bence..annesi de damarına girer alır şifreyi..:47:

canım biz on seneyi devirdik evlilikte hala yatıya gittiğimizde kapı dinler, hatta gecenin bi körü 3 ü 5 i kapıyı açar bakar, ben başkasının evinde rahat edemediğimden hemen uyanırım ama uyuyo numrası yaparım,:86: benim annem bir melek dizisindeki gibi anlayacağın:27::27:
napalım onuda öyle kabul ettim, insanlar bi yaştan sonar değişmiyo
bence sende onu öyle kabul etmez mücadeleye girersen galibi olmayan bi mücadele olur bu, yıpranırsın sadece
bence sen bu konuyu nişanlınla konuşup çöz, şöyleki her akşam saat 10 beni ara gibi, kursun saatin, uyansın arasın daha uyanmadıysa, mesaj olayına da artık girmicen madem okuyo
internetten falan anlamıyosa kaynanan, nişanlına mail ya da faceden msj falan at

inanılır gibi değil:53::53:
birde kahveyle kapı ardında mıydı:53::53:
eyyy kk sen neler göstereceksin daha banaaa:82:

Kaynana oğluna aşık sendromu ,eşini oğlu kadar sevmemiş içinden geçen ben oğlumu mükemmel yetiştirdim ama el kızına kaptıracağım sancısı ,yapacak birşey yok adı üstünde kaynana

inanılır gibi değil:53::53:
birde kahveyle kapı ardında mıydı:53::53:
eyyy kk sen neler göstereceksin daha banaaa:82:

Benim kaynana da kapıyı çalar, eşim yattığı yerden efendim anne der, kapıyı aça sorar oğlum uyudun mu? Evet anne... Heee tamam deyip gider.
Başka akşam gelir, süt getirir.
Başka akşam gelir, gecenin 1 inde pazardan aldıklarını gösterir.

Daha ne gördün ki:53:

Benim kaynana da kapıyı çalar, eşim yattığı yerden efendim anne der, kapıyı aça sorar oğlum uyudun mu? Evet anne... Heee tamam deyip gider.

Sonrada biz gelinler kötü oluruz değil mi :97:
Biz gençleri biraz rahat bıraksalar ne güzel olur ama nerde:31:
Çok sabır gerekiyor:31:

:53::53: seninki daha farklı bir boyuttaymış canım...:37:
ya napıyorsun o bunları yaptıkça gülebiliyor musun:57:

İnsan uynadırayım mı kızım der! Yani normal olan bir insan böyle yapar kanımca? :26:
Merak bana cooook uzaak!! Valla bende asırı meraksızım herkese karsı böyle kız kardesim uyuz olur bana.. :61:
İsin zor, Allah yardımcın olsun baksana simdiden herseye maydonoz yere göge sıgdaramıyor oglusunu!

Benim rahmetli babaannemde babamların amcamların kapılarını dinlermiş kaç kere yakalamışlar, bir gün annem uyurken kaldırmış az kalk xxxxxx uyurken şeytan kandırdı başımı yıkayıve kolum kalkmıyo :66:

Çaldır bir kere kapat. o uyanıksa arar. ya da mesaj at müsait misin konuşalım diye.
yakın görmüş bence seni ya da belki telefon çok çalıyordur, dalmışken uyusun uyanmasın diye açmak zorunda kalıyordur. hemen kötü düşünmemeye çalış.

meraklı dememim nedeni özel msjlarını da okuyor.kapıdan da internette sesli konuşmalarımızı dınlediğine şahıt olmustum aşırı meraklı bence.Ta ki bos bulunup kapının ardından cevap verınce anladım kapının ardından dınledıgını.

hahahhaha:60::60::60:
HIc gulesim yoktu walla, kapinin arkasindan bide cevapmi veriyor??:60::60::60:
Merakli melahat demek ki:1::1::1:

hahahaahaha:60::60::60: onun derdi aldıklarını göstermek değil size dinlenme molası verdirmemek:23::23::27: yazık süt de getiriyor peki sadece ona mı getiriyor size yok mu?:1: aklıma kemal sunal ile müjde arın ve adile naşitin filmi geldi..karı koca tam yalnız kalacakken "of of "der annesi yüksek sesle..sonra "of of uyku tutmuyor oğul gel de nini söyle :27:"der..oğlu da gayet terbiyeli şekilde ninnisini söyler fakat önce kendisi uyur...:1:

Son düzenleme:

şaka gibi:1: bıde elınde kahve pes yanı bu kadarda olmaz.bızımkıde kapı dınler yan odadan dınler esım bıle dıyor sessız ol dınler dıye bende kac kez yakaladım ama hemen gecıp gıdıyormus gıbı yapıyor bende safım ya yedım :33:

:53::53::53::53::53::53::53::53:
Düşman Başına :60:

Back
X