Yaa inanın söylemeye getirdim. Bu konulardan hoşlanmıyorum biri sorduğunda derdine mi düştün diyesim geliyor dedimde ayy ne bilim hiç üstüne alınmadı hatta bir ay aynı ortamda bulunmadım evden çıkmadım yine meraklıBen olsam açık açık konuşurum. Onu en iyi siz sizi de en iyi o anlar. Bu gibi şeylerin sizi strese soktugunu biraz anlayış beklediğinizi söylersiniz.
Maşallah iyi aklında tutuyon bn bile unutuyorum kocam bile sen kadar hatırlamıyor ay de kahkahayı patlat anlar inşallahSevgili kadınlar kulübü sakinleri ufak bir sorunum var. Öncelikle evlenip yeni bir şehirde yaşamaya başladığımı belirteyim. Yeni bir çevre apartman lojman kültürü derken çok farketmeden alıştım yaşadığım yere. Neyse bir yıldır bebek istiyorum ama gebelik yaşamadım henüz ve aynı şekilde bebeği olmayan bir komşum benim şu an yaşadığım süreçleri yaşamış ve yaklaşık bir yıldır adet takvimimi benden iyi takip ediyor her gördüğü yerde adet oldun mu sorusuna maruz kalıyorum. Beni göremediği yerde diğer komşulara soruyor hamile sanırım 3 aydır olmadı bizden saklıyor diye tabi benim kulağıma geliyor ve inanın piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama nasıl baş edebilirim bu durumla? Özelimi paylaşmak istemiyorum ama soru yağmuruna tutulmakta sinir bozucuYardım please
Yaa inanın söylemeye getirdim. Bu konulardan hoşlanmıyorum biri sorduğunda derdine mi düştün diyesim geliyor dedimde ayy ne bilim hiç üstüne alınmadı hatta bir ay aynı ortamda bulunmadım evden çıkmadım yine meraklıBen olsam açık açık konuşurum. Onu en iyi siz sizi de en iyi o anlar. Bu gibi şeylerin sizi strese soktugunu biraz anlayış beklediğinizi söylersiniz.
Ya wp gruplarından çıkmak istiyorum çıkamıyorum pat diye sınır koyayım yavaştan uzaklaşmayı düşündüm oda olmadı ben kaçtıkça kovalanıyorum asdggKusura bakmayın da annem bilmez son adet tarihimi yeri gelir kız kardeşin bile bilmez hadi söylediniz aramızda dediniz baskalarına bizden gizliyor falan demek ne demek çok patavatsızca bi de kontrol edip soruyor. İçten içe hamile kalmanizi istemiyor bile olabilir kendisi de kalamadığı için inanın böyle insanlar var. Bir daha aynı konuları açar duyarsanız ben sana güvendiğim için bunları paylaştım ama devamlı bana bunu yansıtmandan rahatsız olmaya basldim bu konuyu konuşmasak bana daha iyi gelecek diye yapıcı bir dille konuşun aptal degilse mesajı alır. Son tavsiyem de çok samimi olmayin normal bir davranış degil bu.
Işi uğraşı olmadığı için sarıyo tüm sitenin seceresini tutuyor kadın. Kim ne almış ne satmış ne yapmış çok dinlemiyor sadece aynı ortamda arada bir takılıyordum. Tabi bana sarana dekValla kadindaki hafizaya bak ben kendi adet tarihimi unutuyorum her ay telefona yaziyorum, o Kadin milletinkini takip ediyo
Adet tarihim degisti sen o takvimi aklindan sil deSevgili kadınlar kulübü sakinleri ufak bir sorunum var. Öncelikle evlenip yeni bir şehirde yaşamaya başladığımı belirteyim. Yeni bir çevre apartman lojman kültürü derken çok farketmeden alıştım yaşadığım yere. Neyse bir yıldır bebek istiyorum ama gebelik yaşamadım henüz ve aynı şekilde bebeği olmayan bir komşum benim şu an yaşadığım süreçleri yaşamış ve yaklaşık bir yıldır adet takvimimi benden iyi takip ediyor her gördüğü yerde adet oldun mu sorusuna maruz kalıyorum. Beni göremediği yerde diğer komşulara soruyor hamile sanırım 3 aydır olmadı bizden saklıyor diye tabi benim kulağıma geliyor ve inanın piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama nasıl baş edebilirim bu durumla? Özelimi paylaşmak istemiyorum ama soru yağmuruna tutulmakta sinir bozucuYardım please
Komşunuzun ödü kopuyor siz ondan önce hamile kalacaksınız diye. Açık ve net. Yazık, keşke herkes kendi işine baksa.Sevgili kadınlar kulübü sakinleri ufak bir sorunum var. Öncelikle evlenip yeni bir şehirde yaşamaya başladığımı belirteyim. Yeni bir çevre apartman lojman kültürü derken çok farketmeden alıştım yaşadığım yere. Neyse bir yıldır bebek istiyorum ama gebelik yaşamadım henüz ve aynı şekilde bebeği olmayan bir komşum benim şu an yaşadığım süreçleri yaşamış ve yaklaşık bir yıldır adet takvimimi benden iyi takip ediyor her gördüğü yerde adet oldun mu sorusuna maruz kalıyorum. Beni göremediği yerde diğer komşulara soruyor hamile sanırım 3 aydır olmadı bizden saklıyor diye tabi benim kulağıma geliyor ve inanın piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama nasıl baş edebilirim bu durumla? Özelimi paylaşmak istemiyorum ama soru yağmuruna tutulmakta sinir bozucuYardım please
Yukarıda yazdığım cevap sizin komşunuz için de geçerli maalesefYeminle yazdığın herşeyi suan ben yaşıyorum yaşadıgım yerden çok uzak biyere taşındım 2 yıldır bebek istiyorum yan komsumda uzun yıllardır istiyo ve hergün bana mesaj atıyo hergün evimde çok boş sorular soruyor bıktımmmmmmmm
Evet çok doğru ama benim komsumun maalesef hamile kalması imkansızmış. Sadece bu değil evimin içine ne pişirdiğime neden uyuduguma neden temizlik yaptıgıma eşimin nereye gittiğine bile karısıyor 7-24 mesaj atıyor bana 1 yıldır küstük 3 gün önce barıştık ve yine eskiye döndü 3 gündür evimde ve üst üste mesajlar devam ediyorKomşunuzun ödü kopuyor siz ondan önce hamile kalacaksınız diye. Açık ve net. Yazık, keşke herkes kendi işine baksa.
Yukarıda yazdığım cevap sizin komşunuz için de geçerli maalesef
Üzüldüm onun için ama bu tabii ki de sizin her şeyinize karışma hakkı vermez. Ya yeniden küseceksiniz -bence en garantisiEvet çok doğru ama benim komsumun maalesef hamile kalması imkansızmış. Sadece bu değil evimin içine ne pişirdiğime neden uyuduguma neden temizlik yaptıgıma eşimin nereye gittiğine bile karısıyor 7-24 mesaj atıyor bana 1 yıldır küstük 3 gün önce barıştık ve yine eskiye döndü 3 gündür evimde ve üst üste mesajlar devam ediyor
Bu baya kaynana modunda yaaEvet çok doğru ama benim komsumun maalesef hamile kalması imkansızmış. Sadece bu değil evimin içine ne pişirdiğime neden uyuduguma neden temizlik yaptıgıma eşimin nereye gittiğine bile karısıyor 7-24 mesaj atıyor bana 1 yıldır küstük 3 gün önce barıştık ve yine eskiye döndü 3 gündür evimde ve üst üste mesajlar devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?