Meraklı komşu krizi

hamile sanırım 3 aydır olmadı bizden saklıyor diye

market poşetlerine mi bakmış

yani siz söylemedi iseniz 3 aydır adet olup olmadığınız nereden biliyor

ben pandemide evde otura otura kendiminkini unuttum o nasıl komşunun adetini takip ediyor

aynı evde vs yaşasanız fark ediyor derim de komşu bu cidden bu fikre nasıl kapılmış

Kaç yıl çocuk sahibi olmak için kendimi hazır hissetmedim , sonra da birkaç yıl istedik ama olmadı. Annem dahil hiç kimse bilmez. Dolayısıyla kimse adet takvimimi de takip etmedi. İnsanlara başta bir şeyleri anlatıp taviz veriyorsunuz yüz buluyorlar.

Komşu sizin regl zamanınızı neden biliyor?
Hem duracağınız yeri bilmeyip her şeyinizi anlatmışsınız hem de şikayet ediyorsunuz.

aynı benim kaynanam 2 evladı karnında ölmüş 7 sene evladı olmamış şuan 60 yaşında benden çekiniyor birşey demez birebir geçen insanlarınn içind biri soru gelinlerin hamile değil mi diye ben düşünüyorum 1 yıldır olmuyor haberleri yok anlatmam eltimde şu sıra çalışmak istiyor kalablık vardı baya nerde o eski kadınlar çeket atınca hamile kalanlar diyor laf sokup duruyoe sanki birşeyden haberi varmış gibi ayrıca komşunuz fazlasıyla kötü niyetli

Asansörde çıkıyor karşıma soruyor dışarda görüyor soruyor verdiğim cevaplardan tatmin olmadığı için 3 ay diye fikir yürütüyor sanırım

Sadece benim değil herkesi takip ediyor tüm komşuları. Benide bir dönem karın ağrısı falan kıvranırken denk geldiğinde farketmişti regl dönemimi işin bu boyuta geleceğini tahmin etmemiştim inanın

Bir kere bu ay regl oldu mu dediğinde "seni hiç alakadar etmez" diyebilseydiniz hiç böyle dertleriniz olmazdı

Artık daha dikkat ediyorum gördüğüm yerde süreyi kısaltıp çok fazla yan yana kalmamaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim suçlamadığınız için Ya çok detay vermesem de benim dışımda herşeyi takip ediyorlar ufak bir yerde yaşadığımız için aynı doktorlara gidip karşılaşıyoruz eczane de aldığımız ilaçları bile görüyorlar yani. En yakın komşusuna bugun söyledim bir daha sorarsa valla çok sert tepki vereceğim kırmak istemediğim için bu zamana kadar sakin karşıladım diye. Hamile kalsam ona ne kalmasam ona ne diye. Konu açarsa kendisine de dicem.

Ondan önce hamile kalirsin diye korkuyor
Kendisi kaç kez tüp bebek denediği için olmadığını kabullendi. Korkusunu bilmiyorum örnek vererek bu konudan rahatsızlığımı dile getirdim sadece kendisine pat diye söylemediğim için şu an uğraşıyorum bu kadar şeylerle

okurken ben darlandim burda. siz nasil dayaniyorsunuz. adet duzenim bozuldu cinim yaa deyin. ya da bir sure ara vercez bebek islerine deyin

Yaşayan bilir değil mi o kadar soru yağmurunda bulunuyorlar ki kaçamıyor insan. Allah yardımcınız olsun sizinde tez zamanda kurtulmak ümidiyle

okurken ben darlandim burda. siz nasil dayaniyorsunuz. adet duzenim bozuldu cinim yaa deyin. ya da bir sure ara vercez bebek islerine deyin
Bugun yakın arkadaşı bu ay sormaz da öbür ay sormaya başlar dedi hala tekip edecek yani ilk soruşunda ağzıma geleni sayacağım tabi yapabilirsem

Hattislik herkezte var bizim akraba konu komşu sorardı çoçuk ne zaman diye şimdide kardeş ne zaman diye sorarlar hatta bende gıcık oldugum birine bilerek sordum

Hattislik herkezte var bizim akraba konu komşu sorardı çoçuk ne zaman diye şimdide kardeş ne zaman diye sorarlar hatta bende gıcık oldugum birine bilerek sordum
Ben kimseye kolay kolay sormam en yakınım dahi olsa sonuçta olur olmaz belki tedavi görüyordur diye ama ben hep içine düşüyorum şansıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…