- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Çok doğru söylüyorsun bazı insanlar maalesef mikrop gibi bulasıcılarBu baya kaynana modunda yaa
Benim.ilk ev sahibim de öyleydi telefonla konussam sesin geliyor sus, tv sesini kıs, cam acik kalmis hava soguk neden kapatmiyorsun vs herseye karısirdi bir sustum iki he he dedim ucuncude carladim benim evimin ici sizi ilgilendirmez evin sahibi olmanız benim hayatima karisabileceginiz anlami tasimaz dedim sınır cizmezseniz o sınırları aşan çok olur
Bazı insanlara haddini bildirsende anlamıyorlar maalesef benim demediğim yapmadıgım kalmadıNasıl bu kadar sessiz kalıyorsunuz hayret ediyorum. Hadsizlere tabi ki haddini bildireceksiniz.
Evliliğimin 6. Ayında gebe kaldım. Oğlum doğdu 1 2 yaşında vardı yoktu sanırım, komşulardan biri demesin mi, çok uğraşmışsınız tedaviyle olmuş galiba, epey tedavi görmüşsünüz dedi.Şok oldum. Ne kadar ayıp benim yatakodamdan başka konuşacak konunuz kalmadı mı? Ayrıca benim tedavi gördüğümden neden haberim yok dedim. Ama görmüşsünüz diyo hâlâ ya sen ne saçmalıyorsun 6 aylık evliyken gebe kaldım ben, hepiniz çıldırmışsınız, söylediğiniz yalana kendiniz de inanmışsınız dedim. Epey tersledim. Sonrasında temkinli yaklaşır oldular derdim yetiyor bi de milletin dedikodu şeysini mi eyliycem tövbe yarabbel alemin
İlk evlendiğim yıl kapı komşum ara ara zile basar kıııızzz ne zamandır ortada görünmüyorsun hamilelik zor geçiyor sanırım kaç aylık diye sorardı hahajajaSevgili kadınlar kulübü sakinleri ufak bir sorunum var. Öncelikle evlenip yeni bir şehirde yaşamaya başladığımı belirteyim. Yeni bir çevre apartman lojman kültürü derken çok farketmeden alıştım yaşadığım yere. Neyse bir yıldır bebek istiyorum ama gebelik yaşamadım henüz ve aynı şekilde bebeği olmayan bir komşum benim şu an yaşadığım süreçleri yaşamış ve yaklaşık bir yıldır adet takvimimi benden iyi takip ediyor her gördüğü yerde adet oldun mu sorusuna maruz kalıyorum. Beni göremediği yerde diğer komşulara soruyor hamile sanırım 3 aydır olmadı bizden saklıyor diye tabi benim kulağıma geliyor ve inanın piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama nasıl baş edebilirim bu durumla? Özelimi paylaşmak istemiyorum ama soru yağmuruna tutulmakta sinir bozucuYardım please
Siz aynı tondan devam edin, ya toparlıycak ya mesafe koyacak kendiliğinden. Benim de söylediğiniz türden iki tanıdığım var, huyumu öğrendiler, dedikodu patavatsızlık dengesizlik artık adına her ne diyorsanız eskisi gibi yapmıyorlar. Mesafemiz kendiliğinden oluştu, he görüşüyoruz bazen mecburen onda da dikkat ediyorlar etmezlerse benşm müdahalemle toparlanıyorlar.Bazı insanlara haddini bildirsende anlamıyorlar maalesef benim demediğim yapmadıgım kalmadı
Alıp karsınıza konuşun.Ayıp edıyorsunuz deyın .İstersede kırıldın .Kime ne ?Sevgili kadınlar kulübü sakinleri ufak bir sorunum var. Öncelikle evlenip yeni bir şehirde yaşamaya başladığımı belirteyim. Yeni bir çevre apartman lojman kültürü derken çok farketmeden alıştım yaşadığım yere. Neyse bir yıldır bebek istiyorum ama gebelik yaşamadım henüz ve aynı şekilde bebeği olmayan bir komşum benim şu an yaşadığım süreçleri yaşamış ve yaklaşık bir yıldır adet takvimimi benden iyi takip ediyor her gördüğü yerde adet oldun mu sorusuna maruz kalıyorum. Beni göremediği yerde diğer komşulara soruyor hamile sanırım 3 aydır olmadı bizden saklıyor diye tabi benim kulağıma geliyor ve inanın piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama nasıl baş edebilirim bu durumla? Özelimi paylaşmak istemiyorum ama soru yağmuruna tutulmakta sinir bozucuYardım please
Bence açıkça, ben dili ile konuşun, rahatsız olduğunuz bildirin. "Ben sizi yakın gördüğüm için sadece sizinle paylaştım ama başka insanlar ile asla bu konuları konuşmam, siz de konuşmayın lütfen. Bu konudan rahatsız oluyorum ve bunu artık konuşmak istemiyorum, siz de sormayın" deyin.Kalp kırmak istemiyorum oda yıllardır anne olamamış. Yoksa bende çok sabırlı değilim dilimle bir insanı döverim ama bu defa kırıcı olmak istemiyorum
Ozelimi paylasmak istemiyorum demissiniz ama adet takviminize kadar biliyor komsunuzSevgili kadınlar kulübü sakinleri ufak bir sorunum var. Öncelikle evlenip yeni bir şehirde yaşamaya başladığımı belirteyim. Yeni bir çevre apartman lojman kültürü derken çok farketmeden alıştım yaşadığım yere. Neyse bir yıldır bebek istiyorum ama gebelik yaşamadım henüz ve aynı şekilde bebeği olmayan bir komşum benim şu an yaşadığım süreçleri yaşamış ve yaklaşık bir yıldır adet takvimimi benden iyi takip ediyor her gördüğü yerde adet oldun mu sorusuna maruz kalıyorum. Beni göremediği yerde diğer komşulara soruyor hamile sanırım 3 aydır olmadı bizden saklıyor diye tabi benim kulağıma geliyor ve inanın piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama nasıl baş edebilirim bu durumla? Özelimi paylaşmak istemiyorum ama soru yağmuruna tutulmakta sinir bozucuYardım please
Yalan söyleyebilen kıvırabilen biri değilim
adet günlerinizi nerden biliyor komşunuz sürekli ona mı söylüyorsunuz, bebek isteminizi söylemeseydiniz keşke bu kadar özelinizi bilmesine gerek yok komşunuzun.Sevgili kadınlar kulübü sakinleri ufak bir sorunum var. Öncelikle evlenip yeni bir şehirde yaşamaya başladığımı belirteyim. Yeni bir çevre apartman lojman kültürü derken çok farketmeden alıştım yaşadığım yere. Neyse bir yıldır bebek istiyorum ama gebelik yaşamadım henüz ve aynı şekilde bebeği olmayan bir komşum benim şu an yaşadığım süreçleri yaşamış ve yaklaşık bir yıldır adet takvimimi benden iyi takip ediyor her gördüğü yerde adet oldun mu sorusuna maruz kalıyorum. Beni göremediği yerde diğer komşulara soruyor hamile sanırım 3 aydır olmadı bizden saklıyor diye tabi benim kulağıma geliyor ve inanın piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama nasıl baş edebilirim bu durumla? Özelimi paylaşmak istemiyorum ama soru yağmuruna tutulmakta sinir bozucuYardım please
Nazikçe söyle bence ben rahatsız oluyorum bu durumdan lütfen her gördüğünde sorma ve diğer komşularla da bu konuda konuşma diye söyleSevgili kadınlar kulübü sakinleri ufak bir sorunum var. Öncelikle evlenip yeni bir şehirde yaşamaya başladığımı belirteyim. Yeni bir çevre apartman lojman kültürü derken çok farketmeden alıştım yaşadığım yere. Neyse bir yıldır bebek istiyorum ama gebelik yaşamadım henüz ve aynı şekilde bebeği olmayan bir komşum benim şu an yaşadığım süreçleri yaşamış ve yaklaşık bir yıldır adet takvimimi benden iyi takip ediyor her gördüğü yerde adet oldun mu sorusuna maruz kalıyorum. Beni göremediği yerde diğer komşulara soruyor hamile sanırım 3 aydır olmadı bizden saklıyor diye tabi benim kulağıma geliyor ve inanın piskolojik olarak etkilenmedim desem yalan olur. Kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama nasıl baş edebilirim bu durumla? Özelimi paylaşmak istemiyorum ama soru yağmuruna tutulmakta sinir bozucuYardım please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?