meraklı komşu

benim oturduğum yerde de var bi tane, poşetimin içinde ne olduğuna kadar soruyor. napsınlar ablası boşluk işsizlik böyle şeylere sebep. siz normal olmayan insanlara anormal tepkiler vermeyin. cehennemin dibine kadar yolları var

Bu insanların da işi gücü yok mu anlam veremiyorum... Siz o kadını bozun güzelce. 1-2 kez bozunca elini ayağını çeker

Bütün eski konuları hortlatmaya and içtiniz heralde bugün.

Şu an için bişey diyemezsiniz. Senle alakası yok dese bişey kanıtlayamazsın. Bir gün biri geldiğinde gözlemle ne yapıyor. Öyle bir konuşma yaparsın istersen.

Edit: ay hortmuş pardon.

Sen yine iyisin. Benim oturdugum katta bir bekar bayan var her gelenime gidenime kime geldin. Nesi oluyorsun diye soruyor. Ona yakalanmadan gelen tek kisi olmadi daha 1 senedir.

hayırdır komşu evime gelen giden sana mı giriyor derdim. tövbe yarabbim ya valla insanın ağzınıda bozuyor böyleleri. en sevmediğim insan tipi. resmen taciz bu başka bir açıklaması yok bir iki tersle bence de korksun senden de açmasın kapısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…