- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
konuşsunlar ne olacakki? benim umrumda olmaz. ilgilenmem bileNe biliyim.hakkimda surekli konusuyor gibi bir halleri vardi.belkide bisey yoktur yani umarim baska bisey konusmuyorlardir
Neden yakin olmadigimi anlatmaya calistim aslinda.cok sorunlu oldugu icin pekte tanimadigim icin uzak kalmak istedimValla sende karşı komşundan az değilsin evlerine gelen icra memurlarına bizlere kadar duyurdun ne kadar ayıp.
Bir katta 4 daireyiz.yaklasik 1.5 yildir evliyim.
..bina yeni oldugu icin dort komsumla ayni aylarda tasindik.
Bugune dek karsi komsumla aram iyi oldu.ayak ustu sohpetler,bikac kez ev ziyaretleri vs.
Severim onu...meslektasiz benden bikac yas buyuk...
Neyse...capraz komsum annem yasinda...baslarda surekli cagirdi beni gitmedim.hep selam veririm ama.yasitim degil.konusacaklarim sinirli onunla..oglunun kina gecesinde cagirdi gitmedim gidemedim..diger komsularla daha bi yakinlastilar tabi...
Gelelim yan komsuma...yasitiz..onun pespese olmus iki kucuk cocugu var ev hanimi...pskolojisini pek normal gormuyorum.cocuklariyla bi savas icinde surekli sesleri geliyor...gecenlerde evlerine icra memurlari geldi..esi odedigini sandigi borcu odememis.
Esimde beni uyardi..onlarin cok sorunu var fazla icli disli olma diye..oyle yapiyorum.
Gelelim bana...kendi ailem uzakta..kpss ye hazirlaniyorum.kursumdan gelir ders calisirim.evde hic gurultumuz olmaz.gelenimiz gidenimiz azdir.arada istanbula ailemin yanina giderim.gecenlerde ablam dogum yapti ona gittim geldim.yalnizca karsi komsum biliyordu bunu ogretmen olan.ve dondukten sonrada gorustuk onunla.
Bu sabah binadan sesler geliyordu...kapiya yoneldim.hepsi kapisini kacmis sanki bi odanin salonundalarmis gibi sohpet edediyorlardi.
Tam iceri girecetimki bi baktim benim hakkimda konusuluyor...
"Onunda varligi yoklugu belli degil...ne yapiyorsa artik"diyor biri...bir digeri istanbuldan dondumu acaba diyor"devamini duymadim....benim hakkimda konustular karsi komsum ise konuyu degistirdi sonra .
Sinirlerim bozuldu.yahu kimseye bi zararim yok size ne..illa sizin gibimi olmam lazim...cok merak ediyorsan kapimi cal hal hatir sor degil mi...ben sizi takip ediyormuyum.etmiyorum.isiniz gucunuz yok mu yani?
Paylasmak istedim sizinlede...herkes kendi isiyle mesgul olsa keske
Olsun gayet iyi okudumAcemiyim yazmaya beceremedim galiba
Ben evlenmeden önce komşularla iyi kötü görüşürdüm malum annemler muhabbette olunca... Yaklaşık 2,5 yıldır evliyim ve 2. evime geçtim kışın. Ne ilkinde ne burda komşu edinmedim. Sırf dedikodu ve gereksiz muhabbetten hoşlanmadığım için. Herkes beni tanır ama ben kimseyi tanımam ne hikmetse. İnsanlara güvenmiyorum güvenemiyorum,yeni tanıştıklarıma belkide... Eskilerle görüşürüm güvenirim bide 3-5 akrabamla. Bu yakınlarım dışında kimseyi istemiyorum çevremde. Ve ciddi anlamda şuan yaşadığım yerdeki insanlar çok dedikocu ya da ben hep öylelerine denk geldim. Mecburiyetten en fazla merhabam vardır. Demem o ki kardeş o kapıda hakkında duydukların,,,duymadıklarının %1 i kadardır...Bir katta 4 daireyiz.yaklasik 1.5 yildir evliyim.
Bugune dek karsi komsumla aram iyi oldu.ayak ustu sohpetler,bikac kez ev ziyaretleri vs.
Neyse...capraz komsum annem yasinda...baslarda surekli cagirdi beni gitmedim.hep selam veririm ama.yasitim degil.konusacaklarim sinirli onunla..oglunun kina gecesinde cagirdi gitmedim gidemedim..diger komsularla daha bi yakinlastilar tabi...
Gelelim yan komsuma...yasitiz..onun pespese olmus iki kucuk cocugu var ev hanimi...pskolojisini pek normal gormuyorum.cocuklariyla bi savas icinde surekli sesleri geliyor...gecenlerde evlerine icra memurlari geldi..esi odedigini sandigi borcu odememis.
Esimde beni uyardi..onlarin cok sorunu var fazla icli disli olma diye..oyle yapiyorum.
Gelelim bana...kendi ailem uzakta..kpss ye hazirlaniyorum.kursumdan gelir ders calisirim.evde hic gurultumuz olmaz.gelenimiz gidenimiz azdir.arada istanbula ailemin yanina giderim.gecenlerde ablam dogum yapti ona gittim geldim.yalnizca karsi komsum biliyordu bunu ogretmen olan.ve dondukten sonrada gorustuk onunla.
Bu sabah binadan sesler geliyordu...kapiya yoneldim.hepsi kapisini kacmis sanki bi odanin salonundalarmis gibi sohpet edediyorlardi.
"Onunda varligi yoklugu belli degil...ne yapiyorsa artik"diyor biri...bir digeri istanbuldan dondumu acaba diyor"devamini duymadim....benim hakkimda konustular karsi komsum ise konuyu degistirdi sonra .
Sinirlerim bozuldu.yahu kimseye bi zararim yok size ne..illa sizin gibimi olmam lazim...cok merak ediyorsan kapimi cal hal hatir sor degil mi...ben sizi takip ediyormuyum.etmiyorum.isiniz gucunuz yok mu yani?
insanın işi gücü olmayınca çeneye bol vakit kalıyor. Bizde yeni taşındık hoşgeldiniz demeden mülk mü kira mı diyorlar sizene arkadaşım ona göremi bağ kurcaksın kurma
Sanırım hala dönmediğinizi düşündükleri için bu şekilde rahat konuşmuşlar .
Kapıyı acıp ' evet geldim , isterseniz sorularınızı bana sorun ' deseydınız ne derlerdı acaba .
Ağızlarının payını verin yine yakalarsanız ,
Ya da hıc muhattap olmayın , kotude olmayın ıyı de ..
Bos vakıtlerı cok demek kı .
Sene olmuş 2015 hala insan 1 yıllık apartmanda kendıne dedıkodu arkadası arıyor .
Ayıp ya
Ben hala iyi dusunuyorum.belkide iyi niyetle sormuslardirNe yapıyorsa artık lafı geçmemiş olsa gül geç derdim de o ne demek, yani ne yaptığını düşünüyorlar ne ima ediyolar o anda kedi kesiyorum evde dicektin
Cocuk yok.tv aksamdan aksama acilir.elektrk supurkem haftada bir acilir..ders calistgm icin bi sessizlik hakim..bu yuzden nerde oldugu belli degil ruh gibiyim onlarin gozunde oysa telasim fazlaçocuklu ev gürültüsüz olmuyor galiba. bizim alt komşumuz mesela, yeni taşındılar hurrraa çocuk sesleri. ya hususi yaptırıyo gibiler ama değil, biliyorum. çocukları yaramaz. ondan öncekilerinde 13-14yaşında kızları vardı sürekli mustafa ceceli şarkıları duymaktan adamın şarkılarını ezberlemiştim
Bkz: önce kalbimee sonra evime girdin ya nasıl mutluyum. şeker yapışmış sanki diline bu en tatlı şey duyduğum
Bir katta 4 daireyiz.yaklasik 1.5 yildir evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?