merakli komsularim..

Allah korusun acil durumlarda çığlımıza yardımımıza ilk koşacak olanlar komsularımızdır. Ailemizden önce onlar olur yanimizda. Gurbettesiniz galiba. Onlar bize lazım. Kırmayın kalplerini. "Silent_women, post: 40929055, member: 658927"]Evet canimi siktigim durum..hakkimda hep bi araya geldiklerinde konustuklarini anladim..
Birde benim duydugum onlardi sonrasini duymadim.
Kisa konusuldu..
Sallamamak gerekir evet ama bugun taktim kafama sinir oldum
[/QUOTE]
Başımız

Sanırım hala dönmediğinizi düşündükleri için bu şekilde rahat konuşmuşlar .
Kapıyı acıp ' evet geldim , isterseniz sorularınızı bana sorun ' deseydınız ne derlerdı acaba .
Ağızlarının payını verin yine yakalarsanız ,
Ya da hıc muhattap olmayın , kotude olmayın ıyı de ..
Bos vakıtlerı cok demek kı .
Sene olmuş 2015 hala insan 1 yıllık apartmanda kendıne dedıkodu arkadası arıyor .
Ayıp ya

İyi de hakkınızda ileri geri konuşmamışlar ki sadece varlığı yokluğu belli değil ve istanbul'dan dönmüş mü şeklinde konuşmalar. Bunlar sizin arkanızdan dedikodu cinsinde yapılan konuşmalar değil aksine sizi kendilerinden biri gibi görüp merak etmişler. Bende karşı ve yan komşumla sadece selamlaşırım ama görmediğim zaman eşime yoklar galiba vs gibi söyleyebilirim yani bunun altında art niyet aramak niye?

Ben evlenmeden önce komşularla iyi kötü görüşürdüm malum annemler muhabbette olunca... Yaklaşık 2,5 yıldır evliyim ve 2. evime geçtim kışın. Ne ilkinde ne burda komşu edinmedim. Sırf dedikodu ve gereksiz muhabbetten hoşlanmadığım için. Herkes beni tanır ama ben kimseyi tanımam ne hikmetse. İnsanlara güvenmiyorum güvenemiyorum,yeni tanıştıklarıma belkide... Eskilerle görüşürüm güvenirim bide 3-5 akrabamla. Bu yakınlarım dışında kimseyi istemiyorum çevremde. Ve ciddi anlamda şuan yaşadığım yerdeki insanlar çok dedikocu ya da ben hep öylelerine denk geldim. Mecburiyetten en fazla merhabam vardır. Demem o ki kardeş o kapıda hakkında duydukların,,,duymadıklarının %1 i kadardır...

Herkes herkesin hakkinda konusuyor bosver. Ben de ogretmenim, bir kere komsum oglunu birakti, hayvan barinagina kopek goturecekti, dondugunde ust komsu ona dedi ki aa cocuguna mi baktiriyorsun

Ne yapıyorsa artık mı? Onlar gibi eve kapanıp, ortalık yerde dedikodu yapmaman dokunmuş belli ki.

O an sanki bişey düşürmüş gibi gürültü yapsaydın keşke. Çil yavrusu gibi dağılırlardı

Kımseyle fazla ıclı dıslı olmayın hıc bır komşunuzuda öbürüne kötülemeyın kafanız dınc
Kalır

çocuklu ev gürültüsüz olmuyor galiba. bizim alt komşumuz mesela, yeni taşındılar hurrraa çocuk sesleri. ya hususi yaptırıyo gibiler ama değil, biliyorum. çocukları yaramaz. ondan öncekilerinde 13-14yaşında kızları vardı sürekli mustafa ceceli şarkıları duymaktan adamın şarkılarını ezberlemiştim

Bkz: önce kalbimee sonra evime girdin ya nasıl mutluyum. şeker yapışmış sanki diline bu en tatlı şey duyduğum

insanın işi gücü olmayınca çeneye bol vakit kalıyor. Bizde yeni taşındık hoşgeldiniz demeden mülk mü kira mı diyorlar sizene arkadaşım ona göremi bağ kurcaksın kurma

çok tuhaf bi anım canlandı yorumunuzu okuyunca. evet mülk ya da kiraya göre davranıyorlar. yetişkininden çocuğuna.

9-10 yaşlarındaydım, yeni taşınmıştık. ilk defa kirada oturacaktık. apartmanın haylaz ve şımarık çocuğu beni aşağı kapıdan binaya sokmamıştı. siz kiracısınız burdan geçemezsin diye.Çocuk aklı işte üzülmüştüm çok fena. apartmanın yapısı da bi garipti teee yukarı taraftan dolanmıştım evime girebilmek için. hey gidi günler be.

Ne yapıyorsa artık lafı geçmemiş olsa gül geç derdim de o ne demek, yani ne yaptığını düşünüyorlar ne ima ediyolar o anda kedi kesiyorum evde dicektin

Dedikodunun modası hiç geçmez

Bazı şeyleri duymamak, bilmemek güzeldir aslında.
Çok samimiyet iyi bir şey değil işte.
Millet konuşmaya konu arıyor kendine.

Yerinde olsam aynen devam ederim ne güzel varlığım yokluğum bir olur, kafam rahat olur.

Ne yapıyorsa artık lafı geçmemiş olsa gül geç derdim de o ne demek, yani ne yaptığını düşünüyorlar ne ima ediyolar o anda kedi kesiyorum evde dicektin
Ben hala iyi dusunuyorum.belkide iyi niyetle sormuslardir
Valla oylesine yogunumki onlar iki gune bir toplasiyorlarmis bugun ogrendim.konus gorus arkadas yahu beni niye konusursun birde kapi onunde ses baya baya duyuluyor.
Neyse bakalim

Cocuk yok.tv aksamdan aksama acilir.elektrk supurkem haftada bir acilir..ders calistgm icin bi sessizlik hakim..bu yuzden nerde oldugu belli degil ruh gibiyim onlarin gozunde oysa telasim fazla

Aman be guzelim dert degil bu evinin icine dertli oldugun zamanlarda girip sacma dunyalarin akillarini verip fikrini bulandiran yada ne bilim surekli kendini mulkunu oven mukemmel yasiyorum tarzi haset insanlardan korusun rabbim gerisine cok takilmayin bir yanlis laf etmemialer ki olabilir insan insani merak eder normal bu hayatta, sonra 2 cocuklu komsundan cikan sesler sana urkutucu gelebilir egitimli olman calisiyor olman senin psikolojinin iyi olduguna yada hep boyle kalacagina isaret etmez biraz kibir sezdin bu yazilarda kirdiysam kisura bakma ama lense ettigin durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…