- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Gider bizde de var ordan biliyorum. Eşin şu an babannenın yakını olarak aracı alan kişi olduğu için her türlü kullanır şehir dışınada çıkar. Ama sen kullanamazsın cezayı yersiniz. Babasınada mecburı verıcek çünkü o arabayı dıyorsun ya 200 bıne satarız ondan kaç para ötv ödeyecek. Baya zararda olucak bu yuzden borçsuz tek verebılceği kişi babası ee verdığı kişide arabaya para yatıran kişi normal yanıPeki eşim bu arabayı alıp sehır dısında gidebilir ama degıl mı. Bız balayına falan gıttık cunku. Bana sadece 5 sene sonra babasının uzerıne alabılecegını söyledı
Yok artık. Bende korkuyordum basta. Acaba anahtar verecek mı dıye. Ama sukur vermedi. Ama annesigil ın anahtarı esimde var tabıBenim kv bizden habersiz evimizin yedek anahtarını yaptırmış. Beterin beteri var bakın..
Ötv ödüyor mu cıdden. Bunu ben bilmiyordum. Ama kardeşi eşime dıyor ki bunu 200 e sat baska sıfır araba al dıyor. O zaman bunu satmak mantıksız olur. Kı 3 yasında daha araba.Gider bizde de var ordan biliyorum. Eşin şu an babannenın yakını olarak aracı alan kişi olduğu için her türlü kullanır şehir dışınada çıkar. Ama sen kullanamazsın cezayı yersiniz. Babasınada mecburı verıcek çünkü o arabayı dıyorsun ya 200 bıne satarız ondan kaç para ötv ödeyecek. Baya zararda olucak bu yuzden borçsuz tek verebılceği kişi babası ee verdığı kişide arabaya para yatıran kişi normal yanı
Tabı kı satmak mantıksız nıye borç ödesınÖtv ödüyor mu cıdden. Bunu ben bilmiyordum. Ama kardeşi eşime dıyor ki bunu 200 e sat baska sıfır araba al dıyor. O zaman bunu satmak mantıksız olur. Kı 3 yasında daha araba.
Evet o kadar ödedi bende kullansın ıstıyorum zatenTabı kı satmak mantıksız nıye borç ödesın
Evet dogru da inanın sorudan bunalıyorum. Kendı anneme bu kadar hesap vermedım ben. Her detayı acıklamak. Ne aldıgını kaca aldıgını neden aldıgını anlatmak yoruyor. Yanı bı ınsan nıye perdeyi yıkadın mı dıye sorar. Kı o zaman 3 aylık evliydik.evin ıcın asırı merak edıyolar. Bende hep anlatmaktan sıkılıyorum artık.benim kayınvalidem değil genelde annem böyle meraklıdır, her şeyi sorar, eder. kendi annemi idare edebiliyorum fakat biliyorum ki huyu öyle, kötü niyetli değil. muhtemelen kvniz de kötü niyetli değil. bıkmış olmanız normal ama bir şey diyemem. sadece kendinizi doldurmayın derim evliliğinizin gidişatı için. çünkü en nihayetinde uzunca bir süre yanımızda olacak ve göreceğimiz insanlar.
Galiba değişmiş 5 sene dolduktan engel durumu olmayan birine satıldığı taktırde ödeme var sanıyordum kalkmış sanırım tam emin değilim.Evet o kadar ödedi bende kullansın ıstıyorum zaten
Ben ıstedıgı fiyata satıyor dıye bılıyorum. Cok sagolun yorumlar ıcınGaliba değişmiş 5 sene dolduktan engel durumu olmayan birine satıldığı taktırde ödeme var sanıyordum kalkmış sanırım tam emin değilim.
İnsanlar siz ne kadar çok şey anlatırsanız o kadar çok karışmaya hakkı olduğunu düşünüyor, en iyisi gerçekten bilmesi gereken şeyler dışında hiç anlatmamak.Kv ben aramazsam bile iki günde bir mutlaka arar. Evimizle ilgili herşeyi bilirler.Evin İnternet paketi bitti. Kv aradı. Merak etmiş dayanamamış, evin İnternetini naptınız paket mi degiştirdiniz diye soruyor.Bende henüz karar vermediğimizi söyledim. Paket degiştirince eşimle konuşurken anneni ara da söyle çok merak etmiş, herşeyi merak ediyor dedim. Sonra burdan az atıştık. Gene ben haksızım. Neymiş kadın iyiliğimi düşünüyormuş, ders çalıştığım için İnternet gerekiyor. Bu yüzden naptıgımızı merak etmiş. Bende eşime dedim ki benim ailem bu kadar herşeyin içinde degil. Ailesi herşeyi biliyor. En ufak ayrıntıya kadar bilirler merak ederler. Benim annem darlamaz bu kadar meraklı degil. Sanki iki çocuk evlendirdiler yönlendirmeye çalışıyorlar. Eşim de bundan sonra anlatmam birşey dedı.Sürekli soru sorulmasını sevmiyorum. Sanki hayatları sadece biziz. İşe gittik mi, eve ne aldık, ev soguk mu en ufak ayrıntıya kadar detaylı bilirler.Bu normal mi sizce? Eşim bundan sonra haftada bir konusun yeter o zaman diyor. Söylıycem aramasın o zaman dıyor.Sadece kendımı sıkışmış hissediyorum, daralıyorum. Nefes aldıgımızı bile bilmek zorundalar mı?
Ee kvyi de boş zamanlarında arayıp konuşuyordun nişanlıyken. Şimdi konu bitii demek. Bak nick ve avatar da değiştirsen konuların hep birbirinin aynı. Yalnızca seni tanımayanlar detayları bilmedikleri için hak veriyorlar.Ben arkadasım la 3 saat telefonda konustugumu bılıyorum. Aslında konus kanım. Ama kv ıle konu bıtıyor bı sure sonra. Bı de eşim özledım dıyor.ama annesını 2 dk ya goruyor ya gormuyor. Onlarla ben ilgileniyorum. Dırek kardesının yanına gıdıyor
Ben anlatmıyorum da eşim anlatıyor. Ona nefes aldugına kadar anlatmasının dogru olmadigini söyleyeceğim. Kv aradı İnterneti sordu. Bende sasırdım nerden bılıyor dıyeİnsanlar siz ne kadar çok şey anlatırsanız o kadar çok karışmaya hakkı olduğunu düşünüyor, en iyisi gerçekten bilmesi gereken şeyler dışında hiç anlatmamak.
Ilk açığında tepesine bindim engelledimNasıl önunu kestiniz ki. Cok ıc ıce ler. Ben telefonu kapatarak baslıycam. Aramayı haftada bire dusurcem
Bunu eşinize yansitmadan halledin. İnanın bir erekek için eş ve anne arasında kalmak çok stres oluyor. Bu gerginlik anneden ziyade size yansır. Hem en büyük derdin bu olsun kardeşim ne geriliyorsun. İlk gelinim acemilik heralde, Sen benim kayinvalidemi görsen geçen bana kalkıp, korunuyormusun dedi ne diyeceğimi bilemedim cevap vermeden çay alacağım dedim kalktım. Yeni evli olunca aşırı pipirikli biriyse böyle patavatsızliklar oluyor. Aslında kötü biri deyil her geldiğinde bana muhakk hediye alır ki her hafta bir kere gelir. Birde ben içine kapanık biriyim hiç aramam hep o arar yinede bu soruyu sordu. Zamanla bırakır merak etme üzme tatlı canını bunun için.Kv ben aramazsam bile iki günde bir mutlaka arar. Evimizle ilgili herşeyi bilirler.Evin İnternet paketi bitti. Kv aradı. Merak etmiş dayanamamış, evin İnternetini naptınız paket mi degiştirdiniz diye soruyor.Bende henüz karar vermediğimizi söyledim. Paket degiştirince eşimle konuşurken anneni ara da söyle çok merak etmiş, herşeyi merak ediyor dedim. Sonra burdan az atıştık. Gene ben haksızım. Neymiş kadın iyiliğimi düşünüyormuş, ders çalıştığım için İnternet gerekiyor. Bu yüzden naptıgımızı merak etmiş. Bende eşime dedim ki benim ailem bu kadar herşeyin içinde degil. Ailesi herşeyi biliyor. En ufak ayrıntıya kadar bilirler merak ederler. Benim annem darlamaz bu kadar meraklı degil. Sanki iki çocuk evlendirdiler yönlendirmeye çalışıyorlar. Eşim de bundan sonra anlatmam birşey dedı.Sürekli soru sorulmasını sevmiyorum. Sanki hayatları sadece biziz. İşe gittik mi, eve ne aldık, ev soguk mu en ufak ayrıntıya kadar detaylı bilirler.Bu normal mi sizce? Eşim bundan sonra haftada bir konusun yeter o zaman diyor. Söylıycem aramasın o zaman dıyor.Sadece kendımı sıkışmış hissediyorum, daralıyorum. Nefes aldıgımızı bile bilmek zorundalar mı?
Evet aynını dıyor. Napacagım ki pekipek çok kadının yaptığı hatayı yapıyorsunuz.
kv size koca burunlu dese, siz bunu annen burnuma kocaman dedi deseniz, eşiniz ve pek çok erkek diyecek ki “annem senin rahat nefes almanı istiyor hayatım. iyi niyetli iyiliğin için demiştir sen art niyetlisin”
Çok sagolun. Insallah duzelır zamanlaBunu eşinize yansitmadan halledin. İnanın bir erekek için eş ve anne arasında kalmak çok stres oluyor. Bu gerginlik anneden ziyade size yansır. Hem en büyük derdin bu olsun kardeşim ne geriliyorsun. İlk gelinim acemilik heralde, Sen benim kayinvalidemi görsen geçen bana kalkıp, korunuyormusun dedi ne diyeceğimi bilemedim cevap vermeden çay alacağım dedim kalktım. Yeni evli olunca aşırı pipirikli biriyse böyle patavatsızliklar oluyor. Aslında kötü biri deyil her geldiğinde bana muhakk hediye alır ki her hafta bir kere gelir. Birde ben içine kapanık biriyim hiç aramam hep o arar yinede bu soruyu sordu. Zamanla bırakır merak etme üzme tatlı canını bunun için.
Asla ailesini agziniza almayacaksiniz. Sabredeceksiniz. Zamanla anlayacak gorecek. Bakacak siz ailesine bir sey demiyorsunuz. O anlatmaya baslayacak annem soyle dedi kizdim babam boyle dedi. Kardesim boyle yapti. Tabi bazisi hic anlamiyor o ayri. Anlayacak olsa da olmasa da ailesini agziniza almak sadece size kaybettirir. Hic yorum yapmayin. Ima dahi etmeyin.Evet aynını dıyor. Napacagım ki peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?