Meraklı Kv

Bizim hıc kavgamız yok. İlişkimiz cok iyi. Tek sıkıntı ailesiyle. Bu yuzden 3 4 kez kavga ettik. Dün cam sıseyı fırlattım sinirden agladım
Sana destek al demekten dilimizde tüy bitti. Normal mi sence bu hareketin? Neden destek alıp da katlanamadığın kvne katlanabilme ihtimalini düşünmüyorsun? Gerçekten üzüldüğüm için yazıyorum bu böyle uzun sürmez o kurtuluyorum diye sevinçten gün saydığın evine geri dönmek sonun gibi duruyor.

Kıramıyorum laf söylemiyorum. Hıc ailesiyle kavgam olmadı da. Ic ıce yasamak benı boguyor. Insallah duzene gırer
Benim de ailem kaynaşmayı görüşmeyi sever. Eşimin ailesi de soğuk mesafelidir. Kuzenler birbirini aramaz sormaz, teyzeye gidelim oturalım fln yoktur. Eşim bana mesafe koy ben sevmiyorum derse keyfi bilir ben mesafe koymam.
Ben buradan sizin tavrınıza sinirleniyorum, yakındır eşinizin de sıkılması.

Konu sahibinin eş ailesine yakın bir ailem var sanırım. Eşim konu sahibinin yaptıklarını yapsa da mesafe koymam. Kendinden soğutuyor haberi yok.

Konu sahibinin eş ailesine yakın bir ailem var sanırım. Eşim konu sahibinin yaptıklarını yapsa da mesafe koymam. Kendinden soğutuyor haberi yok.
Bu toplumdaki çoğu aile böyle değil midir, istisnaları saymazsak? Hadi ben çok iyi niyetli olayım %51 böyle. Benim annem de kayınvalidem de sorar eviniz soğuk değil değil mi diye ben de bilhassa annemin evi soğuk olur aç kombini sakın üşüme derim. Mesela konu sahibine çok ütopik gelecek ama az önce annem arayıp eşim için işe rahat gidebilmiş mi diye sordu bana malum İstanbul kar buz bugün. Günlük sohbet içinde ikisiyle de manava gittim, pazara çıktım muhabbetleri neler aldın diye sormaya döner aramızda yahu bunlar günlük diyaloglar. Ekmeğimi aşımı onlar veriyor olsa hesabını mi soruyorlar dersin ama yok bunlar güncel muhabbet. Bunları konuşmazsan konu x ne yapmış, y bana onu demişti gıybetine döner. Burada defalarca eğrisini doğrusunu konuştuk. Uzun uzun yazdım ve anladığını düşündüğüm anlar da oldu. Ama bir tane konuyu hiç bilmeyen üye geldi "canım mesafe koy" dedi hemen modu değişti. "Evet ya mesafe koycam, söylicem eşime, telefonları açmicam zaten çocuk olunca kimseyi istemicem" Çocuk da atandıktan 2-3 sene sonra yapılacak bu arada. Allah kime ne ömür verir, nasip olur mu orası bile meçhul. Yapma kendine bunu normal değilsin diyoruz nick değişiyor konu aynı. Bu tutumun sonunda maalesef dert edecek eş ailesi, ikinci araba, müşterek çocuk falan olamayacak.

Konu sahibi kendisi sıcak ve normal bir aile içinde büyümediği için belki bu kadar garipsiyor. Halbuki savaş çıkaracağına aile sıcaklığının keyfini de çıkarabilirdi.
Dediğiniz gibi bugün çok kar var burada sabah babam aradı, eşim derste olacak ben tek çıkaracağım oğlumu diye bir sürü tembihte bulundu. Yetişkin insanım aklım eriyor diye kızmak yerine torununu düşündüğü için sevindim ben.
Benim eşim çocukluk arkadaşının eğitimi için kefil oldu. O dönem kayınvalidem sürekli beni arayıp eşime kızdı homurdandı. O arkadaşını da çok sever ama yaşlı insan bizim için endişelendi kızmak yerine anlayış gösterdim

Bu da çokça söylendi ona. Aile sıcaklığını belki bu şekilde yaşarsın, evet saçma sapan babanın açtığı travmaların var ama aşabilirsin dendi. Kulak ardı ediyor bizi, zannediyorum beni gerçekten gözardı da etmiş bana cevap vermiyor. Birbirini düşünmek güzeldir, ben bu halimizi çok seviyorum dediğiniz gibi. Hayat zaten zor ülkece depresyona meyilliyiz bir de kafama böyle hesaplar kitaplar beni niye arıyorlar takamam valla. İnşallah bir nebze faydamız olur diye yazıyorum bu kadar.

Benim kaynanam da ilk evlendiğimiz sıralarda hep arar laf almaya çalışır birşeyler öğrenmeye çalışırdı ama ben hiç istediği gibi cevaplar vermedim hele özellikle evle ilgili genel konuştum hep sonra aramayı kesti baktı benden istediğini alamıyor ama kızlarıyla aynı sizin bu yazdığınız gibiler birbirlerinde ne olur en ince ayrıntısına kadar bilirler hiç sevmem öyle şeyi ben en baştan kestim yani

Aynen. Mesafe koyun. Soru sorunca geçiştirin. Bi daha sorunca Bi daha geçiştirin. Eşşek değilse anlar
O mesafe baştan konur ama. Nişanlıyken boş vakit buldukça aramak hatta kına geceni kv evinde yapmayı istemek ve evlenince off çok arıyor diye şikayet etmek tutarsızlık değil midir?

O mesafe baştan konur ama. Nişanlıyken boş vakit buldukça aramak hatta kına geceni kv evinde yapmayı istemek ve evlenince off çok arıyor diye şikayet etmek tutarsızlık değil midir?
OMG
Bu detayları nerden hatırlıyorsun hep
Köprüyü geçene kadar muhabbeti olmuş işte

Kusura bakmasın ama biraz adam kullanma olmuş bu.

Bu kadar evin içinden haberdar olmaları ve olmak istemeleri normal değil zamanla başka sorunlar çıkar belki iyi niyetliler ama zamnla sıkıntı yaratır bu halleri. Şimdiden önlem almanız iyi olmuş hiç pişmam olmayın mesafe candır

OMG
Bu detayları nerden hatırlıyorsun hep
Köprüyü geçene kadar muhabbeti olmuş işte
Düşün onu ne kadar önemsiyorum, derdini dert edindim hiçbir detayı unutmam. Atladıklarım olabilir ama sonuçta her detayı ilk sayfada anlatmıyor aralarda dökülüyor. Tıpkı eşine ailelerimizle eşit görüşelim diyip kendi ailesiyle eşinden gizli görüşmesi gibi.
Allah aşkına biri daha yazmasın baştan koymak lazım mesafeyi iyi yapmışsın böyle ol diye. Neyin başı hangi mesafe kurban olayım.

Annesine dün demıs benım karısılmasını cok soru sorulmasını sevmediğimi. Annesı tamam aramam hatta demıs

Eşime göre normal.Bu evın mahremi var herseyı anlatma dıyorum. Yok illa anlatacak herseyı. Annesıne dün benım karısılmasını sevmediğimi, cok soru sormamasını söylemıs. Annesı de tamam aramam hatta demıs. Bozulmuş bayaa

Eşime söyledım. O da annesıne karısılmasını ve cok soru sorulmasını sevmediğimi söylemıs. Kv de tamam aramam hatta demıs. Bozulmus

Eşime göre normal. Ya bu evın mahremi var nıye herseyı biliyorlar dıyorum. Bilse nolcak dıyor. Annesıne benım karısılmasını an ve soru sorulmasını cok sevmedigimi söylemıs. O da tamam aramam hatta demıs. Baya bozulmus. Ben anlatmam her ayrıntıyı. Daha az arıycam. Kı aramıyorum cok da kv arıyor

Kendi ailene gizli gizli anlattığına eminim ama kanıtlayamam

Eşya ve düğün masraflarının çok büyük bir kısmıni da eş ailesi karşıladi diye biliyorum.

Evlenmeden önce bu kadar içli dışlı olup evlendikten sonra 2 saat yanında kalamam, hafta bir görüşümem, arıyor, soruyor demek de samimi değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…