- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ben aşırı sıkılıyorum. Ve eşim lohusalıkta annem gelecek 40 gun dıyor. Herseye karisan cok konusan bır ınsan. Bılmıyorum cok sıkılırsam bırakır gıderım cıddıyımValla ben öyle yaptım başka kurtuluş yoktu çünkü, evde musluk bozulsa kadıncağız 10 kere arar , anlıyorum kötülük düşünmüyor ama her konuda böyle, özel hayat kalmadı, esimde herşeyi söylemek istiyordu ben kesin tavır koydum artık söylemiyor daha dikkat ediyor ve ailesini frenliyor azcık, kayınvalideniz kötü biri değil kendince iyilik yapıyor güya ama maalesef sıkılıyor insan bir süre sonra
40 gün çok fazla , eşine söyle baştan , ailen gelsin yanına ama onların bile 40 gün kalması saçma, en fazla 2 hafta benceBen aşırı sıkılıyorum. Ve eşim lohusalıkta annem gelecek 40 gun dıyor. Herseye karisan cok konusan bır ınsan. Bılmıyorum cok sıkılırsam bırakır gıderım cıddıyım
Kusen bir insana yaklasimim: cocuk musun kusuyorsun, kusmek yetiskin davranisi degil madem buyumedin neden evlendin?Küsüyor. Bı de bızde sey var. Ben küsünce odadan gıdıyorum. Dün hayır sen kal ben gıdıyorum odadan dedıEvet esıme anlatmıycam. Agzında bakla ıslanıyor ondan dıycem
Esiniz size neden sorma tenezzulunde bulunmuyor? Ne bileyim evlilik karsilikli anlayışla olur ben isterim ben şunu yap diyorum tarzi direktifle yurumez kiBen aşırı sıkılıyorum. Ve eşim lohusalıkta annem gelecek 40 gun dıyor. Herseye karisan cok konusan bır ınsan. Bılmıyorum cok sıkılırsam bırakır gıderım cıddıyım
Kendi anneniz sorsaydı eminim böyle düşünmezdiniz. Bire bir örnekte verdiğiniz şeyleri kendi annem bana soruyor, hiç birinde de en ufak bir art niyet göremedim. Sizi haklı çıkarmamızı istiyor olabilirsiniz ama bence biraz daha iyi niyet çerçevesinden bakarsanız siz de rahat edersiniz, sordukları size batmaz.Kv ben aramazsam bile iki günde bir mutlaka arar. Evimizle ilgili herşeyi bilirler.Evin İnternet paketi bitti. Kv aradı. Merak etmiş dayanamamış, evin İnternetini naptınız paket mi degiştirdiniz diye soruyor.Bende henüz karar vermediğimizi söyledim. Paket degiştirince eşimle konuşurken anneni ara da söyle çok merak etmiş, herşeyi merak ediyor dedim. Sonra burdan az atıştık. Gene ben haksızım. Neymiş kadın iyiliğimi düşünüyormuş, ders çalıştığım için İnternet gerekiyor. Bu yüzden naptıgımızı merak etmiş. Bende eşime dedim ki benim ailem bu kadar herşeyin içinde degil. Ailesi herşeyi biliyor. En ufak ayrıntıya kadar bilirler merak ederler. Benim annem darlamaz bu kadar meraklı degil. Sanki iki çocuk evlendirdiler yönlendirmeye çalışıyorlar. Eşim de bundan sonra anlatmam birşey dedı.Sürekli soru sorulmasını sevmiyorum. Sanki hayatları sadece biziz. İşe gittik mi, eve ne aldık, ev soguk mu en ufak ayrıntıya kadar detaylı bilirler.Bu normal mi sizce? Eşim bundan sonra haftada bir konusun yeter o zaman diyor. Söylıycem aramasın o zaman dıyor.Sadece kendımı sıkışmış hissediyorum, daralıyorum. Nefes aldıgımızı bile bilmek zorundalar mı?
Arkadsına cok guvenıyor eşim. Dukkan kirası en az 1500 TL. Arkadaşı sız ıkı kardeş durursunuz dıyor. Kardeşi 2 senedır ıs begenmıyor calısmıyor. Dukkanda duracak bırı degıl. Eşime kalacak. Zarar ederler. İçime sinmiyor hıcBakalim ne yapacak diye düşünmeyin
Bu altinlarda benim.de hakkim.var benim iznim.olmadan harcayamazsin, bu evde olan herseyde ortak karar alinir, para pul mevzulari ortaklasa konusulur birbirimizin izni olmak zorunda
Senin arkadasin senin kardesin ama ortak is ortak sermaye ile olur onlar ne koyacak? Ben belirsiz ise para yatırmam altinlarimi da vermem eger verirsen mahkemeye veririm nokta! Yani biraz sert olun ne bileyim aman kirmayim bir lafimla anlasin tarzinda bir zihniyete sahip degil esiniz
Ben bırı gelecekse 1hafta annem gelır dıyorum. Eşim e benım annemın kalbi kırılır dıyor. 40 gün basıma dikmeye niyetli. Ben de gercekten dogum yapınca tarihini eşime söylemıycem. Ya da anne evınde dogurcam napayım. Kesın cozum bu. Kesınlıkle sormuyor. İstemiyorum anlamıyor. Bu durumda naparsınız.Esiniz size neden sorma tenezzulunde bulunmuyor? Ne bileyim evlilik karsilikli anlayışla olur ben isterim ben şunu yap diyorum tarzi direktifle yurumez ki
Ama annem bu kadar soru sormaz. 2dk konusur kapatır kadın. Sadece kpss ders calısıyor musun ıse gıttın mı bunu sorar annemKendi anneniz sorsaydı eminim böyle düşünmezdiniz. Bire bir örnekte verdiğiniz şeyleri kendi annem bana soruyor, hiç birinde de en ufak bir art niyet göremedim. Sizi haklı çıkarmamızı istiyor olabilirsiniz ama bence biraz daha iyi niyet çerçevesinden bakarsanız siz de rahat edersiniz, sordukları size batmaz.
Düzelıyor da gene aynı ama. Sadece konuscam onla. Yatan maası yatan avansı herseyı didik didik anlatma dıycem. Sen onların evını soruyor musun dıycemKavga etme , eşine soğuk dur , uzaklaş o kendi düzeltecek emin ol, sabret
Ben 4 ayda asırı sıkıldım. Darlanmayı hıc sevmıyorum huyum böyle. O kadar sıkıldım ki kapatacagım telefonuValla ben öyle yaptım başka kurtuluş yoktu çünkü, evde musluk bozulsa kadıncağız 10 kere arar , anlıyorum kötülük düşünmüyor ama her konuda böyle, özel hayat kalmadı, esimde herşeyi söylemek istiyordu ben kesin tavır koydum artık söylemiyor daha dikkat ediyor ve ailesini frenliyor azcık, kayınvalideniz kötü biri değil kendince iyilik yapıyor güya ama maalesef sıkılıyor insan bir süre sonra
Lohusa kadın yalnız bırakılmazmıs. Söyluyorum zaten. Ortada hamilelik yok. Ama net söylıycem 40 gün gelirlerse yemın ederım gıderım bu evden dıycem. Bakalım getirebilecek mı. Yada cıkmam odadan dıycem. Gözünün önunde ucak bileti otobus bileti ayarlıycam.Bak getır gıdıyor muyum gıtmıyor muyum gör dıycem. Istemıyorum inadına ıstemedıgım seylerı yapıyor.40 gün çok fazla , eşine söyle baştan , ailen gelsin yanına ama onların bile 40 gün kalması saçma, en fazla 2 hafta bence
O annenizin mizacı, herkes anneniz gibi olmak zorunda değil ama eminim siz de oturup düşünseniz, kvnizin söylediklerinin arkasında art niyet olduğuna inanmazsınız. Sizi sadece ilgi boğmuş gibi duruyorAma annem bu kadar soru sormaz. 2dk konusur kapatır kadın. Sadece kpss ders calısıyor musun ıse gıttın mı bunu sorar annem
Aşırı cocuksu. Kararlarını kendı veremiyor. Aılesıne asırı verici. Ikıncı arabayı alırsan kendı arabamı aileme verırım dıyor. Aşırı verici bı ınsan. Hayal kuruyor. Loto cıksa suna su kadar para verırım, buna bu kadar verırım dıyor. Konuscam onla. Istemedıgım seylerı yaptigi sürece mutsuz oluyorum.Basta cok konu actım. Hep ıcıme attım. Artık söylemeye basladım. Kaybetme korkum mu azaldı, tahammulum mu azaldı bılmıyorumKusen bir insana yaklasimim: cocuk musun kusuyorsun, kusmek yetiskin davranisi degil madem buyumedin neden evlendin?
Ben kusluk sevmem uzattigin an bosarim bir daha kusluk olmayacak bu evde yoksa.... seklinde tehditleri siralardim ay en sinir oldugum insan tipi valla büyük konusmayayim ama boyle nazli erkeklerden aninda soguyorum 35 yasinda mi 5 yasinda mi belli değil ne diyim Allah sabir versin cocuk buyuturum derseniz uğraşın ben omur boyu bekar kalmayi böyle ugrasmaya tercih ederim esiniz cok cocuksu
Mesafe koysan da anlamıyor bazıları benim kv de de yan apartmanda gece arıyor eşimi hayırdır saat kaç oldu ışığınız yanıyor diye
Evet ilgiyi falan pek sevmiyorum. Bazen yalnız kalmak istiyorum. O da soru sorunca darlanıyorumO annenizin mizacı, herkes anneniz gibi olmak zorunda değil ama eminim siz de oturup düşünseniz, kvnizin söylediklerinin arkasında art niyet olduğuna inanmazsınız. Sizi sadece ilgi boğmuş gibi duruyor
Ben aşırı sıkılıyorum. Ve eşim lohusalıkta annem gelecek 40 gun dıyor. Herseye karisan cok konusan bır ınsan. Bılmıyorum cok sıkılırsam bırakır gıderım cıddıyım
Normal değil kuzum abimin karısı böyleydi ben evlendikten sonra sorulmicak her şeyin içindeydi önünü kestim yakın biri diye hadsizlik yapmanın manası yok.Kv ben aramazsam bile iki günde bir mutlaka arar. Evimizle ilgili herşeyi bilirler.Evin İnternet paketi bitti. Kv aradı. Merak etmiş dayanamamış, evin İnternetini naptınız paket mi degiştirdiniz diye soruyor.Bende henüz karar vermediğimizi söyledim. Paket degiştirince eşimle konuşurken anneni ara da söyle çok merak etmiş, herşeyi merak ediyor dedim. Sonra burdan az atıştık. Gene ben haksızım. Neymiş kadın iyiliğimi düşünüyormuş, ders çalıştığım için İnternet gerekiyor. Bu yüzden naptıgımızı merak etmiş. Bende eşime dedim ki benim ailem bu kadar herşeyin içinde degil. Ailesi herşeyi biliyor. En ufak ayrıntıya kadar bilirler merak ederler. Benim annem darlamaz bu kadar meraklı degil. Sanki iki çocuk evlendirdiler yönlendirmeye çalışıyorlar. Eşim de bundan sonra anlatmam birşey dedı.Sürekli soru sorulmasını sevmiyorum. Sanki hayatları sadece biziz. İşe gittik mi, eve ne aldık, ev soguk mu en ufak ayrıntıya kadar detaylı bilirler.Bu normal mi sizce? Eşim bundan sonra haftada bir konusun yeter o zaman diyor. Söylıycem aramasın o zaman dıyor.Sadece kendımı sıkışmış hissediyorum, daralıyorum. Nefes aldıgımızı bile bilmek zorundalar mı?
Esin ailesinden çok çekiniyor o yüzden sana şimdiden söylüyor ki bu fikre alışasın, ah bu erkekler..Lohusa kadın yalnız bırakılmazmıs. Söyluyorum zaten. Ortada hamilelik yok. Ama net söylıycem 40 gün gelirlerse yemın ederım gıderım bu evden dıycem. Bakalım getirebilecek mı. Yada cıkmam odadan dıycem. Gözünün önunde ucak bileti otobus bileti ayarlıycam.Bak getır gıdıyor muyum gıtmıyor muyum gör dıycem. Istemıyorum inadına ıstemedıgım seylerı yapıyor.
Degılım sukur. Yok bızımkı meraklı gelse gitmez emınım. Esım zaten ıkısı de gelır dıyor.aaa ne garip hamile misin şu an? Benim kayınvalidem ne zaman gel dersen o zaman gelirim git dersin giderim bana tarih ver dedi. Annen daha çok yanında olmak ister ben sadece torunumu göreyim kaçarım dedi. Ay buraları okudukça benimki pamuk geliyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?