- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Baska sehirde olursak eşime dıycem eger basıma bırını dilersen ya evden gıdecegım bır süre ya da kapımı kılıtlerım odadan cıkmam dıye. Istemıyorum dıyorum. Kı kv ye de söylıycem lafı gecerse. Cok cıddıyım. Kafayı yerim 40 gun. Bencede cekınıyor. Gercekten pasif bir insan bunu anladım. Benle ılgılı kararları o alamaz. Bana sorması lazımEsin ailesinden çok çekiniyor o yüzden sana şimdiden söylüyor ki bu fikre alışasın, ah bu erkekler..
Nasıl önunu kestiniz ki. Cok ıc ıce ler. Ben telefonu kapatarak baslıycam. Aramayı haftada bire dusurcemNormal değil kuzum abimin karısı böyleydi ben evlendikten sonra sorulmicak her şeyin içindeydi önünü kestim yakın biri diye hadsizlik yapmanın manası yok.
Kararlı ol ve eşine çok bişey deme kv. ile konuşurken laf arası deki ben kimseyi cagirmiycam , aileni örnek var deki bir hafta bile çok ben sıkılırım evde yanlız daha huzurluyum de , ay ne bileyim esin onlara gelmeyin dese yeter aslında da , belliki çok çekiniyor, hemen hamile kalman senin için iyi olmamış, keşke biraz esin düzelince yapsaydın cnmBaska sehirde olursak eşime dıycem eger basıma bırını dilersen ya evden gıdecegım bır süre ya da kapımı kılıtlerım odadan cıkmam dıye. Istemıyorum dıyorum. Kı kv ye de söylıycem lafı gecerse. Cok cıddıyım. Kafayı yerim 40 gun. Bencede cekınıyor. Gercekten pasif bir insan bunu anladım. Benle ılgılı kararları o alamaz. Bana sorması lazım
Yok hamile degılım canımKararlı ol ve eşine çok bişey deme kv. ile konuşurken laf arası deki ben kimseyi cagirmiycam , aileni örnek var deki bir hafta bile çok ben sıkılırım evde yanlız daha huzurluyum de , ay ne bileyim esin onlara gelmeyin dese yeter aslında da , belliki çok çekiniyor, hemen hamile kalman senin için iyi olmamış, keşke biraz esin düzelince yapsaydın cnm
Tamam.o güveniyor neyine güveniyor?Arkadsına cok guvenıyor eşim. Dukkan kirası en az 1500 TL. Arkadaşı sız ıkı kardeş durursunuz dıyor. Kardeşi 2 senedır ıs begenmıyor calısmıyor. Dukkanda duracak bırı degıl. Eşime kalacak. Zarar ederler. İçime sinmiyor hıc
Dogmamis bebege don bicmek olmus buBen bırı gelecekse 1hafta annem gelır dıyorum. Eşim e benım annemın kalbi kırılır dıyor. 40 gün basıma dikmeye niyetli. Ben de gercekten dogum yapınca tarihini eşime söylemıycem. Ya da anne evınde dogurcam napayım. Kesın cozum bu. Kesınlıkle sormuyor. İstemiyorum anlamıyor. Bu durumda naparsınız.
Hayal dunyasindaAşırı cocuksu. Kararlarını kendı veremiyor. Aılesıne asırı verici. Ikıncı arabayı alırsan kendı arabamı aileme verırım dıyor. Aşırı verici bı ınsan. Hayal kuruyor. Loto cıksa suna su kadar para verırım, buna bu kadar verırım dıyor. Konuscam onla. Istemedıgım seylerı yaptigi sürece mutsuz oluyorum.Basta cok konu actım. Hep ıcıme attım. Artık söylemeye basladım. Kaybetme korkum mu azaldı, tahammulum mu azaldı bılmıyorum
Degılım sukur. Yok bızımkı meraklı gelse gitmez emınım. Esım zaten ıkısı de gelır dıyor.
Yemin ederim anlayamadım. Şuan 4 ay oldu daha. Bu sehirden gıtmeyı dusunuyorum. Cunku ailesinden cok daraldım. Cocuk olsa ki yokken hep torun torun dıyorlar ayvayı yerız.Eşimle net konuscam. O zamanlar gelsın annesıgıle konusurum açık açık.Onlar yuzunden kaygı bozukluğu basladı. Kafamda sürekli bunları kuruyorum. Gıtmek ıskence gıbı gelıyor bana.Tamam.o güveniyor neyine güveniyor?
Ben olsam somut deliller isterdim guven soyuttur elle tutulamaz
Kac para koyacak kaç saat calisacak, sermaye ne kadar, kazanç öngörüsü nedir, gelir paylaşımı nasil.olacak, isin muhasebe kısmı ne olacak vs?
Bir de ben aile ile ise hep karsi oldum, azicik asim.agrisiz basim
Düğün altınları ikinizin ve sizin hakkınız olanı size sormadan harcayamaz bilmiyorum.ben bu tip bir adamla uzun ömürlü bir ilişki hayal edemezdim sanirim
Dogmamis bebege don bicmek olmus bu
Kaldi ki doğumu yapan benim, hamile olan benim neden karari sen veriyorsun derdim
Ben lohusalikta milletin nazini cekemem der resti cekerdim valla inanin bazen ben kendimi cekemiyorum milleti hic cekemem gibi geliyor ciddiyim bu arada yazdiklarimda
Hayal dunyasinda
Evlendiğini de yetiskin oldugunu da idrak edememis
Yanlış anlamayin sizi yargılamiyorum da, bu adamla evlenmek icin motivasyonunuz neydi? Evlenmeden anlayamadiniz mi bu huylarini?
Hayır ama eşim dıyor kı annem uzulur torunumu uyutamadım dıye dıyor. Senın annen tek gelse uzulur dıyor. Ikısı gelır dıyor. Kesınlıkle olmayacak. O evde kavga cıkar. Bı de yalnızlığı asırı seven biriyim. Esımle konuscam. 1hafta annem kalır yoksa ben anne evınde kalcam derım. Annesıne de acık acık benım kalabalık kaldıracak halim yok derım. Ya esım asırı aileci oldugu ıcın kafaya mecbur takıyorum ben. Herseyde onları ıstıyor.ikisi de gelir de evde kalabalık kaldıracak durumun olmayacak lohusalıkta. Bi yandan anne bi yandan kaynana feci bence.
Bi de daha hamile bile olmadan bunu konuşuyor olmanız da garip eşin nereden biliyor annesiyle oturup bunu mu konuşmuşlar şimdiden?
Ohooo o konuları konuşma o zaman , atanmaya bak mesleğin olursa kimse üstüne gelemezYok hamile degılım canımAllah korusun. Şuan atanmaya calısıyorum.Atandıktan 2 3sene sonra ıstıyorum.Şimdiden onun düsuncelerını ögrenmeye calısıyorum. Ben onlarla aynı sehırdeyken cocuk yaparsam ayvayı yerım. Bu evden cıkmaz lar valaha
Annesi yapı olarak duramaz çatlar delirir. Baska sehirde olsakta en ıyısı anne memleketinde dogumak. Bunu anladım ben.ikisi de gelir de evde kalabalık kaldıracak durumun olmayacak lohusalıkta. Bi yandan anne bi yandan kaynana feci bence.
Bi de daha hamile bile olmadan bunu konuşuyor olmanız da garip eşin nereden biliyor annesiyle oturup bunu mu konuşmuşlar şimdiden?
Öyle mi dersin. Atansam da alacagım seyler de ev araba aılesının onayı lazım. Onlara da karısıyorlarOhooo o konuları konuşma o zaman , atanmaya bak mesleğin olursa kimse üstüne gelemez
Eşinle konuş cnm sorun ailesinden çok esin , kesin tavır koyÖyle mi dersin. Atansam da alacagım seyler de ev araba aılesının onayı lazım. Onlara da karısıyorlar
Ooo para sizden ama hesap kitapsiz is yapılmaz ben olsam razi olmazdim eger o altinlari kullanirsan seni bosarim tazminat olarak da hem altinlari hem de manevi tazminatimi isterim derdim bi cinnete bakar valla ben acikcasi sabirli biri olmama ragmen baskasinin nazina karsi tahammulsuzumdurYemin ederim anlayamadım. Şuan 4 ay oldu daha. Bu sehirden gıtmeyı dusunuyorum. Cunku ailesinden cok daraldım. Cocuk olsa ki yokken hep torun torun dıyorlar ayvayı yerız.Eşimle net konuscam. O zamanlar gelsın annesıgıle konusurum açık açık.Onlar yuzunden kaygı bozukluğu basladı. Kafamda sürekli bunları kuruyorum. Gıtmek ıskence gıbı gelıyor bana.
Eşim zaten 40 gun getirse ben bılıyorum kendımı. 40 gun odadan cıkmam kavga cıkar huyumu bılıyorum. Buna o zaman bır cozum bulcam ınsallah.
Şuan tek hedefım atanıp bu sehirden gıtmek. Eşimde gelmek ıstıyor benle zaten. Bu sehırdeyken sorunlar bitmeyecek. Cocuk olsa daha da herseye dahil olacaklar. Tek hayatları biziz yani.
Ben ufak tefek hesap yapınca bıle o dükkanın dızaynı falan en az 100bın gıder. Bızım altınlar falan komple gıdecek. Kı batarsa bu evlilik belki bitecek.Eşim ben paradan anlamam arkadaşım ilgilenir dıyor. Kar falan hıc konusmadılar. Kardeşi işsiz zaten onunda ısıne gelıyor
Zaten kendısı sürekli dıyor ki sen atanınca benı bırakırsın, o zaman paran olacak. Ben ezigim, ben siligim, ben sünepeyim. Bir işi beceremiyorum. Benım gıbı adamı naoacaskın bır bku beceremiyorum dıyor. Hergun bu tip seyler söyluyor. Ben egıtım bılımlerı calısıyorum. Oradan da bılıyorum baglanma ceşitlerını. Eşimin aılesı koruyucu aile. 35 yasında ve hala cocuk muamelesi yapıyorlar ona. Eşime dedım ki bak sen kendı kendıne karar alamıyorsun, özerk bırey degılsın. Bu sefer trıbe gırdı. Yok ben ezigim falan. Bunları yüzüne söyledım. Ailene bagımlısın bu normal degıl dedım. Bu sefer trıbe gırıyor. Yuzune söylemekle yanlıs mı yapıyorum acaba.Ooo para sizden ama hesap kitapsiz is yapılmaz ben olsam razi olmazdim eger o altinlari kullanirsan seni bosarim tazminat olarak da hem altinlari hem de manevi tazminatimi isterim derdim bi cinnete bakar valla ben acikcasi sabirli biri olmama ragmen baskasinin nazina karsi tahammulsuzumdur
Bence bir psikologa gidin ya da online gorusme yapın gerekirse esiniz de gitsin esinizin ciddi sorunlari var benlikle ilgili
Ki ben uzman degilim ama her mesajınızda esinizin birey olamamasi, olgunlasamasi ile.ilgili doz artıyor cidden tahammül kalmaz bu adamla insanda
Nasıl yani koruyucu aile? Eşinin öz anne babası değiller mi?Zaten kendısı sürekli dıyor ki sen atanınca benı bırakırsın, o zaman paran olacak. Ben ezigim, ben siligim, ben sünepeyim. Bir işi beceremiyorum. Benım gıbı adamı naoacaskın bır bku beceremiyorum dıyor. Hergun bu tip seyler söyluyor. Ben egıtım bılımlerı calısıyorum. Oradan da bılıyorum baglanma ceşitlerını. Eşimin aılesı koruyucu aile. 35 yasında ve hala cocuk muamelesi yapıyorlar ona. Eşime dedım ki bak sen kendı kendıne karar alamıyorsun, özerk bırey degılsın. Bu sefer trıbe gırdı. Yok ben ezigim falan. Bunları yüzüne söyledım. Ailene bagımlısın bu normal degıl dedım. Bu sefer trıbe gırıyor. Yuzune söylemekle yanlıs mı yapıyorum acaba.
Bu yüzden eşinizle tartışmayın annesi sonuçta o yıllardır alışmıştır normal geliyordur bu durum haklısınız her şeyi bilmek zorunda değiller ama sen mesafe koyacaksın eşinden bekleme onun ailesi sen annene haftada bir ara diyebirmisin anneniz meraklı olsa düşünün eşinizi arada bırakmayın mesafe koy arayınca nasılsın iyi misin iki kelime et işim var dışarıdayım de kapat bahanemi yokKv ben aramazsam bile iki günde bir mutlaka arar. Evimizle ilgili herşeyi bilirler.Evin İnternet paketi bitti. Kv aradı. Merak etmiş dayanamamış, evin İnternetini naptınız paket mi degiştirdiniz diye soruyor.Bende henüz karar vermediğimizi söyledim. Paket degiştirince eşimle konuşurken anneni ara da söyle çok merak etmiş, herşeyi merak ediyor dedim. Sonra burdan az atıştık. Gene ben haksızım. Neymiş kadın iyiliğimi düşünüyormuş, ders çalıştığım için İnternet gerekiyor. Bu yüzden naptıgımızı merak etmiş. Bende eşime dedim ki benim ailem bu kadar herşeyin içinde degil. Ailesi herşeyi biliyor. En ufak ayrıntıya kadar bilirler merak ederler. Benim annem darlamaz bu kadar meraklı degil. Sanki iki çocuk evlendirdiler yönlendirmeye çalışıyorlar. Eşim de bundan sonra anlatmam birşey dedı.Sürekli soru sorulmasını sevmiyorum. Sanki hayatları sadece biziz. İşe gittik mi, eve ne aldık, ev soguk mu en ufak ayrıntıya kadar detaylı bilirler.Bu normal mi sizce? Eşim bundan sonra haftada bir konusun yeter o zaman diyor. Söylıycem aramasın o zaman dıyor.Sadece kendımı sıkışmış hissediyorum, daralıyorum. Nefes aldıgımızı bile bilmek zorundalar mı?
Haklısınız. Aramaları düşürücem.O cok aramaya basladı bu sefer. Arka arkaya hergun arıyor bazen. Kadının da yapısı böyle bılıyorum da bana tuhaf gelıyorBu yüzden eşinizle tartışmayın annesi sonuçta o yıllardır alışmıştır normal geliyordur bu durum haklısınız her şeyi bilmek zorunda değiller ama sen mesafe koyacaksın eşinden bekleme onun ailesi sen annene haftada bir ara diyebirmisin anneniz meraklı olsa düşünün eşinizi arada bırakmayın mesafe koy arayınca nasılsın iyi misin iki kelime et işim var dışarıdayım de kapat bahanemi yok
O anlamda degıl. Egıtım bılımlerı de koruyucu aile dıye bır kavram var. Yani şöyle anlatayım.Nasıl yani koruyucu aile? Eşinin öz anne babası değiller mi?
Ben de aynısını düşündümNasıl yani koruyucu aile? Eşinin öz anne babası değiller mi?
Koruyucu yapıda aile.Ben de aynısını düşündüm
Koruyucu aile.mi
Koruyucu yapida aile.mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?