Meraklı Kv

Bazen telefonu açmıyorum hemen eşimi arıyor. Yaklasık 3 haftadır daha da soğuk duruyorum buna ragmen bir şey sorma bahanesiyle mutlaka arıyor. İstiyor ki mutlaka hergün konusalım
Mesela aklına bırsey gelır arar. Acmazsam eşimi arar anında. Ama kapatcam artık telefonu. Sınav calısıyorum dıkkat dagıtıyor dıycem

İnanın yarın ıs gorusmesıne gıdecek. Is degıstırdıgını söylemıycem eşim. Sebebi ahlar uyuyamaz kafaya takar. İşini sevmedı dıye sabaha kadar aglayan ınsan
Kv takar demi yanlış anlamadım.
o zaman oğlu da biliyordur huyunu söylemesin zaten

Kv ben aramazsam bile iki günde bir mutlaka arar. Evimizle ilgili herşeyi bilirler.Evin İnternet paketi bitti. Kv aradı. Merak etmiş dayanamamış, evin İnternetini naptınız paket mi degiştirdiniz diye soruyor.Bende henüz karar vermediğimizi söyledim. Paket degiştirince eşimle konuşurken anneni ara da söyle çok merak etmiş, herşeyi merak ediyor dedim. Sonra burdan az atıştık. Gene ben haksızım. Neymiş kadın iyiliğimi düşünüyormuş, ders çalıştığım için İnternet gerekiyor. Bu yüzden naptıgımızı merak etmiş. Bende eşime dedim ki benim ailem bu kadar herşeyin içinde degil. Ailesi herşeyi biliyor. En ufak ayrıntıya kadar bilirler merak ederler. Benim annem darlamaz bu kadar meraklı degil. Sanki iki çocuk evlendirdiler yönlendirmeye çalışıyorlar. Eşim de bundan sonra anlatmam birşey dedı.Sürekli soru sorulmasını sevmiyorum. Sanki hayatları sadece biziz. İşe gittik mi, eve ne aldık, ev soguk mu en ufak ayrıntıya kadar detaylı bilirler.Bu normal mi sizce? Eşim bundan sonra haftada bir konusun yeter o zaman diyor. Söylıycem aramasın o zaman dıyor.Sadece kendımı sıkışmış hissediyorum, daralıyorum. Nefes aldıgımızı bile bilmek zorundalar mı?
Ay aynı benim kv. telaş etme sen her zaman tel açma zamanla düzelir, onlar size çok düşkün o yüzden öyle, bizde de durum aynı ama ben eşime dedim sıkıldım falan şimdi o kadar didiklemiyorlar, esin güzelce söylesin desin hoşlanmıyor, sende her zaman tel açma, bazen duy bazen duyma

Bana da asırı garip gelıyor. Ben böyle olacagını tahmın etmedım. Bulustugumuzda aksam 8 9 da annesı arardı paşam nerdesın dıye. İnanın 2 haftadır annesını görmedi. Özledım deyıp duruyo. O kök aıle olarak ayırmıyor. Herseyı bilmeleri gerek onların. Ama benım aılem gerı planda hep. En cok onun aılesıne gidilmeli, bayramlarda ilk aılesıne gıdılmelı gıbı. Ya da cocuga annesı bakmalı. Herseyde kendı annesı. Bende tutmuyorum acık acık söyluyorum ona
Yani ben birkac gorusmede bile bu tipte bir erkegi analiz edebiliyorum siz de keske bunlari irdeleseydiniz evlenmeden önce
Gerçekten sıkıcı
Ailene saygı duyarim ama bu evin icinde olan burada kalmali sen ve benden baskasi anne de olsa bilmeyecek nokta
Duyarsam da o zaman geregini yaparim diye goz dagi verin artik hangi konularda zaafi varsa
Ne bileyim.ben olsam git annenle yaşa o zaman der kovardim sanırım
Mahremiyet sınırı çocukken öğrenilir ama erkeklere sınırsız özgürlük verildiği icin o sınırı kiyamiyorlar

Ay aynı benim kv. telaş etme sen her zaman tel açma zamanla düzelir, onlar size çok düşkün o yüzden öyle, bizde de durum aynı ama ben eşime dedim sıkıldım falan şimdi o kadar didiklemiyorlar, esin güzelce söylesin desin hoşlanmıyor, sende her zaman tel açma, bazen duy bazen duyma
Ben fazla ilgiden daralıyorum valaha. Evet tatlı dille söylıycem ben. Cok soruyu falan sevmiyorum dıye

Ne var bunda Allah aşkına ya paketinizin bittiğini söylediyseniz aldınız mı diye sormuş ihtiyaç olduğu için yani insan ne konuşur ki elbet soru sorar bu kadar da hassas olmayın ev soğuk mu falan sormasından niye rahatsız oluyorsunuz konuşmaktan kaynana olduğu için abartıyorsunuz kendi annenizde gayet merak edip sorabilir hatta siz kendi annenize kendiniz anlatırsınız ama kaynana olunca batıyor annene aç söyle merak etmiş herşeyi merak ediyor demek eşinize karşı ayıp

Yani ben birkac gorusmede bile bu tipte bir erkegi analiz edebiliyorum siz de keske bunlari irdeleseydiniz evlenmeden önce
Gerçekten sıkıcı
Ailene saygı duyarim ama bu evin icinde olan burada kalmali sen ve benden baskasi anne de olsa bilmeyecek nokta
Duyarsam da o zaman geregini yaparim diye goz dagi verin artik hangi konularda zaafi varsa
Ne bileyim.ben olsam git annenle yaşa o zaman der kovardim sanırım
Mahremiyet sınırı çocukken öğrenilir ama erkeklere sınırsız özgürlük verildiği icin o sınırı kiyamiyorlar
Benim cevremde bu konularda kimse sorun oldugunu anlatmadı. Bende tahmın edemedim ki.Her kararını onlara danısmadan kesinlikle almaz eşim.Bakalım iş kurmak istiyor kardeşi ve bır arkadaşı ile. Ama ben kesinlikle ıstemıyorum. Kardesının sermayesi yok. Arkadaşının bırıkmısı yok. Dugunden gelen altınlar gidecek. Kesinlikle ıstemıyorum. Ve bunu ona söyledım. Bakalım napacak. Arkadaşını görürsemde söylıycem zaten ben ıstemıyorum diye

Ben fazla ilgiden daralıyorum valaha. Evet tatlı dille söylıycem ben. Cok soruyu falan sevmiyorum dıye
Kız sakın kv. deme kıyamet kopar 😅 eşine söyle, kv. de çok usteleme seni sürekli arıyor ya her zaman açma, ben öyle yaptım, artık hergun aramıyor, esimde söylemiş rahatsız olduğunu biraz dozajı düşürdüler çok şükür, sakınsen deme esin desin , sen söylersen ters bişey der ortalık karışır, eşin halletsin sen uzak dur

Bilmem ki öyle huyu var mı ama tek bıldıgım bırsey yapsa arar anlatır, söyler. Herseyde bu böyle. Emin olun yarın bırgun atanınca hesabıma yatan parayı hemen söyler.
Maasinizi esinize söylemeyin neden derse sen aile mahremiyetine uygun davranmıyorsun seninle paylassam ailene yumurtlarsin der çıkardım isin icinden
Biraz esinizi tersleyin trip mi atiyor erkek trip atmaz diyin ay ben sinir oldum esinize
Bebekle mi evlendiniz!

Benim cevremde bu konularda kimse sorun oldugunu anlatmadı. Bende tahmın edemedim ki.Her kararını onlara danısmadan kesinlikle almaz eşim.Bakalım iş kurmak istiyor kardeşi ve bır arkadaşı ile. Ama ben kesinlikle ıstemıyorum. Kardesının sermayesi yok. Arkadaşının bırıkmısı yok. Dugunden gelen altınlar gidecek. Kesinlikle ıstemıyorum. Ve bunu ona söyledım. Bakalım napacak. Arkadaşını görürsemde söylıycem zaten ben ıstemıyorum diye
Valla benim esimde aynen böyle, kavga ede ede az düzeldi hamdolsun, aile diyince akan sular duruyor, normalde sorunumuz yok sade bunlar yani

Kız sakın kv. deme kıyamet kopar 😅 eşine söyle, kv. de çok usteleme seni sürekli arıyor ya her zaman açma, ben öyle yaptım, artık hergun aramıyor, esimde söylemiş rahatsız olduğunu biraz dozajı düşürdüler çok şükür, sakınsen deme esin desin , sen söylersen ters bişey der ortalık karışır, eşin halletsin sen uzak dur
Öyle mi dersin. Ama eşim dese daha kötü olmaz mi ki. Ya acmayınca gene arıyor kı🤣

Valla benim esimde aynen böyle, kavga ede ede az düzeldi hamdolsun, aile diyince akan sular duruyor, normalde sorunumuz yok sade bunlar yani
Bizim hıc kavgamız yok. İlişkimiz cok iyi. Tek sıkıntı ailesiyle. Bu yuzden 3 4 kez kavga ettik. Dün cam sıseyı fırlattım sinirden agladım

Maasinizi esinize söylemeyin neden derse sen aile mahremiyetine uygun davranmıyorsun seninle paylassam ailene yumurtlarsin der çıkardım isin icinden
Biraz esinizi tersleyin trip mi atiyor erkek trip atmaz diyin ay ben sinir oldum esinize
Bebekle mi evlendiniz!
Küsüyor. Bı de bızde sey var. Ben küsünce odadan gıdıyorum. Dün hayır sen kal ben gıdıyorum odadan dedı🤣Evet esıme anlatmıycam. Agzında bakla ıslanıyor ondan dıycem

Öyle mi dersin. Ama eşim dese daha kötü olmaz mi ki. Ya acmayınca gene arıyor kı🤣
Valla ben öyle yaptım başka kurtuluş yoktu çünkü, evde musluk bozulsa kadıncağız 10 kere arar , anlıyorum kötülük düşünmüyor ama her konuda böyle, özel hayat kalmadı, esimde herşeyi söylemek istiyordu ben kesin tavır koydum artık söylemiyor daha dikkat ediyor ve ailesini frenliyor azcık, kayınvalideniz kötü biri değil kendince iyilik yapıyor güya ama maalesef sıkılıyor insan bir süre sonra

Bakalim ne yapacak diye düşünmeyin
Bu altinlarda benim.de hakkim.var benim iznim.olmadan harcayamazsin, bu evde olan herseyde ortak karar alinir, para pul mevzulari ortaklasa konusulur birbirimizin izni olmak zorunda
Senin arkadasin senin kardesin ama ortak is ortak sermaye ile olur onlar ne koyacak? Ben belirsiz ise para yatırmam altinlarimi da vermem eger verirsen mahkemeye veririm nokta! Yani biraz sert olun ne bileyim aman kirmayim bir lafimla anlasin tarzinda bir zihniyete sahip degil esiniz

Back
X