Meraklı Kv

Ay ne gıcık bir durum. Kızmakta kesinlikle haklısınız. Ben olsam bende rahatsız olurum. O ne hayatınızın her alanınızdalar.
Kesinlikle. Hanı sürekli gitmesekte sanki hep bu evdeler. Herseyı bilirler. Sorarlar fıkır verırler. İnanın evı tasısak önce aılesıne ev nasıl dıye sorar

Evet aslında bırsey yapmayacak. Sadece kac TL ödeyeceğiz merak ediyor. Faturalar ne aldın falan hersey

Her soruya cevap hallederiz hallettik olacak

Gelecek ise hallederiz geçmiş ise hallettik

Her soruya verilir bu cevap evir çevir konuyu değiştir hallederiz de geç

Ben hala boş ver sen sıkma canını dert etme deyip ikinci soruluşta sizinle ilgili değil bizim ayrı eviniz ayrı yaşantımız var vurgusu öneririm

Cici gelin modundan çık, eşine söylediklerini kv ye söyle

Her soruya cevap hallederiz hallettik olacak

Gelecek ise hallederiz geçmiş ise hallettik

Her soruya verilir bu cevap evir çevir konuyu değiştir hallederiz de geç

Ben hala boş ver sen sıkma canını dert etme deyip ikinci soruluşta sizinle ilgili değil bizim ayrı eviniz ayrı yaşantımız var vurgusu öneririm

Cici gelin modundan çık, eşine söylediklerini kv ye söyle
Hallettik desen. Ne kadarlıgı sectınız falan detay sorar. Yanı perdeyi Evlendigınızden berı yıkadınız mı dıye sorsa ne dersiniz peki. Ben öyle kalmıstım

Bana sormasa eşime sorar ki. Ya da kardesıne sordurur. Asırı meraklı asırı yani. Sankı ıkı ev tek ev gibiyiz. Maaşı falan hersey. 2 gun evet cok. Konuscak konu olmuyor. Ama ben aramazsam o arıyor. O zaman napacagım ki
Yemek tastı
Tam çıkıyordum
Telefonun sarjı bitiyor
VS ile kısa tutacaksınız konuşmayı

O zaman size sorduklarında bilmiyorum oğlunuza sorun diyebilirsin. Eşiniz de hesap verme huyu var mı
Bilmem ki öyle huyu var mı ama tek bıldıgım bırsey yapsa arar anlatır, söyler. Herseyde bu böyle. Emin olun yarın bırgun atanınca hesabıma yatan parayı hemen söyler.

Hallettik desen. Ne kadarlıgı sectınız falan detay sorar. Yanı perdeyi Evlendigınızden berı yıkadınız mı dıye sorsa ne dersiniz peki. Ben öyle kalmıstım

Ne yapacağın ki derim

Her soruya cevap verme sen sor sen ne Zaman yıkadın de mesela

Dört ayda ne perde yıkaması de kış daha de olmadı kirlendi mi yeni ev de

Yani cevap verme soru sor safa bağla konu değiştir

Bilmem ki öyle huyu var mı ama tek bıldıgım bırsey yapsa arar anlatır, söyler. Herseyde bu böyle. Emin olun yarın bırgun atanınca hesabıma yatan parayı hemen söyler.
Hesap verme diye bundan bahsetmiştim.
bu durumda kv de değil eşiniz sıkıntılı. Ama eşinize annen meraklı vs demeyin herşeyimizi anlatma biz artık bi aileyiz vs gibi anlatın ona. Annesinin suçlar gibi konuşunca haklıda olsanız hak görmezsiniz malesef 🤷🏼‍♀️

Soruya soruyla cevap ver o zaman
Yıkadınız mı
Neden sordun
.... İçin sordum
Sen ne zaman yıkamıştın

Asıl konunun dışına cık
Öğrenemesin

Ben böyle ısrarlı bir bilgi alma modunu taciz olarak değerlendiriyorum. Ve müsaade etmiyorum
Ayy canın ne var merak ediyor seklinde bir bakış acısına karsıyım.benim hayatım diz i mi ki izlesin. TV de dolu dizi var hayat gözetlemek istiyorsa bir ini secsin

Ne yapacağın ki derim

Her soruya cevap verme sen sor sen ne Zaman yıkadın de mesela

Dört ayda ne perde yıkaması de kış daha de olmadı kirlendi mi yeni ev de

Yani cevap verme soru sor safa bağla konu değiştir
Haklısınız gecıstırecegım. Yaz gelsin halıyı sorar. Napcan ki derim evet bır iki kez desem sormaz

Takmayın, mesafe koyun diyen olmus ama. Nerdeyse 14 yıllık evliyim. Mesafemi koydum. Asla karısmalarına izin vermem. Ama sürekli bir laf söyler. Hep onun istediği gibi yemek yapayım, düzenim onun gibi olsun ister. Çocuk bakımında söz sahibi olmak ister. Sadece bana değil tüm çocuklarına ve kardeşlerine de bu şekilde
Ben de her defasında benim kendime göre doğrularım ve düzenim olduğunu karışılmasını istemediğimi sölerim. Bağırır çağırır, ağlar 1 hafta rahat ederim sonra hop başa sarmısız. Artık ruhum daralıyor.

Hesap verme diye bundan bahsetmiştim.
bu durumda kv de değil eşiniz sıkıntılı. Ama eşinize annen meraklı vs demeyin herşeyimizi anlatma biz artık bi aileyiz vs gibi anlatın ona. Annesinin suçlar gibi konuşunca haklıda olsanız hak görmezsiniz malesef 🤷🏼‍♀️
Şöyle örnek vercem. Annenler anneanneni arayıp yatan parayı, yıkanan perdeyi, gidilen pazarı anlatıyor mu anlatmıyor. Sende anlatmayacaksın. Bu evı konusma sürekli dıycem. Ben ne kadar meraklı napacaksa demıstım🤣

Takmayın, mesafe koyun diyen olmus ama. Nerdeyse 14 yıllık evliyim. Mesafemi koydum. Asla karısmalarına izin vermem. Ama sürekli bir laf söyler. Hep onun istediği gibi yemek yapayım, düzenim onun gibi olsun ister. Çocuk bakımında söz sahibi olmak ister. Sadece bana değil tüm çocuklarına ve kardeşlerine de bu şekilde
Ben de her defasında benim kendime göre doğrularım ve düzenim olduğunu karışılmasını istemediğimi sölerim. Bağırır çağırır, ağlar 1 hafta rahat ederim sonra hop başa sarmısız. Artık ruhum daralıyor.
Benim de daralıyor. Gercekten telefonu ucus moduna alcam bundan sonra. Keske eltim olsa da ona sarsa yani. Ki baska sehirde olsak ben calıssam esım annem gelır dıyor. Kı evden gıderım herhalde o zaman. Eşimle konuscam ama. Tatlı dille. Bu evın mahremini her detayı gıren cıkan parayı anlatma dıycem.

Sana mı eşine mi sordu

15 yıllık evliliğimde bunu ne annem ne kv sordu

Sorsa neden sordun, ne yapacaksın sen mi yıkayacaksın derim

Kibar ol amannnnn boş ver de

Yani özetle kesse de o sorduğu sorunun cevabını verme konuyu geçiştir
Benim kayınvalideme neler dedim ama yok huylu huyundan vazgecmiyor. Çünkü karışmak ruhlarında var bazı insanların

Soruya soruyla cevap ver o zaman
Yıkadınız mı
Neden sordun
.... İçin sordum
Sen ne zaman yıkamıştın

Asıl konunun dışına cık
Öğrenemesin

Ben böyle ısrarlı bir bilgi alma modunu taciz olarak değerlendiriyorum. Ve müsaade etmiyorum
Ayy canın ne var merak ediyor seklinde bir bakış acısına karsıyım.benim hayatım diz i mi ki izlesin. TV de dolu dizi var hayat gözetlemek istiyorsa bir ini secsin
Bu yuzden onlara gıtmek ıstemıyorum. Gıdınce 5 6 saat soru soruyor. Herseyı. Annenler napıyo geldıler mı sen gıttın mı üff. Sıkılıyorum daralıyorum

Şöyle örnek vercem. Annenler anneanneni arayıp yatan parayı, yıkanan perdeyi, gidilen pazarı anlatıyor mu anlatmıyor. Sende anlatmayacaksın. Bu evı konusma sürekli dıycem. Ben ne kadar meraklı napacaksa demıstım🤣
Meraklı diyince anne meraklı değil sen fesat olursun 🤣
Annen de yazık dert ediyor bizi sende herşeyi anlatma hayatım yazık bak bu yaşa getirmişler seni bundan sonra kafalarına takmasınlar diyeceksn 🤣🤣🤣

Meraklı diyince anne meraklı değil sen fesat olursun 🤣
Annen de yazık dert ediyor bizi sende herşeyi anlatma hayatım yazık bak bu yaşa getirmişler seni bundan sonra kafalarına takmasınlar diyeceksn 🤣🤣🤣
İnanın yarın ıs gorusmesıne gıdecek. Is degıstırdıgını söylemıycem eşim. Sebebi ahlar uyuyamaz kafaya takar. İşini sevmedı dıye sabaha kadar aglayan ınsan

Benim de daralıyor. Gercekten telefonu ucus moduna alcam bundan sonra. Keske eltim olsa da ona sarsa yani. Ki baska sehirde olsak ben calıssam esım annem gelır dıyor. Kı evden gıderım herhalde o zaman. Eşimle konuscam ama. Tatlı dille. Bu evın mahremini her detayı gıren cıkan parayı anlatma dıycem.
Bazen telefonu açmıyorum hemen eşimi arıyor. Yaklasık 3 haftadır daha da soğuk duruyorum buna ragmen bir şey sorma bahanesiyle mutlaka arıyor. İstiyor ki mutlaka hergün konusalım

Back
X