Ya benim kayinvalidem ayni

severim ederim ama cok meraklidir. Kizima elbise aliyorum. Her geldiginde dolabina bakar yeni birsey var mi diye veya desem ki kendime esime kizima birsey aldim bekler ki gostereyim gostermem bende inadina ilk gun sormasa da unutmaz 1 hafta sonra sorar ne almistin gormedim merak ettim diye

Telefonda konussam onu bile sorar. Arkadaslarimizi sorar birinden bahsetsek en detayina kadar ogrenmek ister esimle aramizda konussak noldu der. Ben artik fazla merak iyi degil anne diyorum

telefonumda bir resme bakacak olsa alirim elinden cunku digerlerine de bakmak ister. Karistirma derim. esimde bazen sıkılır. Herseyi de bilmek zorunda degilsin anne der. Disari cikinca nereye gittik nasil gittik ne yedik bile merak eder. Bazen daraldigim oluyor. Bir tanesine cevap veriyorum 10 tanesine cevap vermiyorum.

alistim artik ona. Kotu niyeti olmadığını biliyorum. Beni gercekten cok sever el ustunde tutarlar. Esimle bir hafta disari cikmayalim 2. Hafta esime kayinpederimle baski yaparlar esini gezdir yemege cikar hediye al et diye. Her zamanda derler allah razi olsun kizim senden diye. Merakli olmakta kayinvalidemin dezavantajı idare ettikten sonra kavga gürültü yapıp eşimle arami bozmaya degmez. Ve benimle olan konuşmalarının hepsini de esime anlatmam. Anlattiklarimi da gulerek eglenerek anlatirim ki ciddiye alıpta ne annesini kirsin ne benimle arasi açılsın. Cok daralirsaniz üstü kapali cevap verip geçin. Ve alttan alta da evimizle ilgili kararlari biz veriyoruz deyin. Zamanla sormayi birakmasa da en azindan daha az sorar