Meraklı Kv

Güncelleme. Eşim annesine benim karışılmasını ve soru sormasını sevmedigimi söylemiş. O da tamam aramam hatta demiş. Eşim de anne arama demiyorum ama karışma soru sorma demiş. Annesi bozulmuş

Eşime göre normal.Bu evın mahremi var herseyı anlatma dıyorum. Yok illa anlatacak herseyı. Annesıne dün benım karısılmasını sevmediğimi, cok soru sormamasını söylemıs. Annesı de tamam aramam hatta demıs. Bozulmuş bayaa
Eşinizde arayı yapması gereken yerde pat diye söylemiş keşke öyle yapmasaymış. Bazı anneler böyle işte evlendikten sonra bile çocuklarının peşinde mama yedircek gibi geziyolar... Ayrı bi evinin yuvasının olduğunu kabullenmesi lazım kayınvalidenizin eşinize bunu öğreticek olanda annesi anladığım kadarıyla sizin konuşmalar ters tepiyo gbi

Eşinizde arayı yapması gereken yerde pat diye söylemiş keşke öyle yapmasaymış. Bazı anneler böyle işte evlendikten sonra bile çocuklarının peşinde mama yedircek gibi geziyolar... Ayrı bi evinin yuvasının olduğunu kabullenmesi lazım kayınvalidenizin eşinize bunu öğreticek olanda annesi anladığım kadarıyla sizin konuşmalar ters tepiyo gbi
Evet ters tepiyor.Eşim karışma demiş, kadın aramam demiş. Ben telefonda konusma ları baya minimuma indireceğim. Eşimde gitsin her detayı anlatsın ne diyeyim. 35 yasında adam annesi peşinde halaa paşam paşam diye gezıyor

Eşime söyledım. O da annesıne karısılmasını ve cok soru sorulmasını sevmediğimi söylemıs. Kv de tamam aramam hatta demıs. Bozulmus
Sizin mi sevmediğini söylemiş keşke o şekilde söylemeseymiş . Neyse sizde ona göre davranırsınız artık mesafeli olursanız sorun kalmaz. Ayrıca eşinize de evde olup biten her şeyi söylememesi gerekeni aşılayın lütfen ev içinde olan evde kalır . İş eşte bitiyor her zaman . O annesine anlatmazsa belirli zaman sonra kv sormayı keser aslında bu kadr şeye gerek kalmaz..

Sizin mi sevmediğini söylemiş keşke o şekilde söylemeseymiş . Neyse sizde ona göre davranırsınız artık mesafeli olursanız sorun kalmaz. Ayrıca eşinize de evde olup biten her şeyi söylememesi gerekeni aşılayın lütfen ev içinde olan evde kalır . İş eşte bitiyor her zaman . O annesine anlatmazsa belirli zaman sonra kv sormayı keser aslında bu kadr şeye gerek kalmaz..
Kvnin huyu böyle. Didik didik en ince ayrıntısına kadar herseyi sorar. Eşime anlatmamasını söyledim ama bunda sakınca olmadığını söylüyor. Bende artık eşime benimle ilgili şeyleri anlatmıycam. Mesela çarşamba işe gıdecegım. Ama eşime bunu çarşamba sabahı söyleyeceğim. Çünkü agzında bakla ıslanmıyor. Karsınıza eşimi alın, sürekli sorun herseyı anlatır. Öyle bir insan

Kvnin huyu böyle. Didik didik en ince ayrıntısına kadar herseyi sorar. Eşime anlatmamasını söyledim ama bunda sakınca olmadığını söylüyor. Bende artık eşime benimle ilgili şeyleri anlatmıycam. Mesela çarşamba işe gıdecegım. Ama eşime bunu çarşamba sabahı söyleyeceğim. Çünkü agzında bakla ıslanmıyor. Karsınıza eşimi alın, sürekli sorun herseyı anlatır. Öyle bir insan
Huyu bu demekki . Bu sorunu eşinizle çözmeniz gerekiyor . Surekli tartışırsınız. Mesela biz de de radikal kararlar alındığında konuşuyoruz eğer ailenin bilmesi gerekiyor ise söylüyoruz. Yada çıtlatıyoruz.. mesela işten ayrılıcam ben bunu herkesin içinde konu açılınca söyledim söylememin sebebi alt yapı aslında işten ayrılıcm şehir değiştireceğiz qnlamnda hatta o an kv nerede iş bakacaksın dedi hemen her yerde diye cvp verdim bu durumda şehir değiştirme kısmını netleştirmiş oldum ama tam tarih plan bilmiyor..

Huyu bu demekki . Bu sorunu eşinizle çözmeniz gerekiyor . Surekli tartışırsınız. Mesela biz de de radikal kararlar alındığında konuşuyoruz eğer ailenin bilmesi gerekiyor ise söylüyoruz. Yada çıtlatıyoruz.. mesela işten ayrılıcam ben bunu herkesin içinde konu açılınca söyledim söylememin sebebi alt yapı aslında işten ayrılıcm şehir değiştireceğiz qnlamnda hatta o an kv nerede iş bakacaksın dedi hemen her yerde diye cvp verdim bu durumda şehir değiştirme kısmını netleştirmiş oldum ama tam tarih plan bilmiyor..
Bunu eşim herşeyi ilk önce ailesine söylüyor, ev bakarken bile ilk önce annesine, kardeşine gösteriyor diyen şehid mi söylüyor :KK70:

Ama bizde maaş kaçında yattı, pazara gitti mi herseyı anlatıyor eşim. Danışıyorum onlara diyor.Eşime dedim ki sanki 2 ev tek ev gibi. Ama ben pes ettim ciddiyim. Gitsin nefes aldıgını dahi anlatsın. Bi de şöyle düşündüm. Konuscak seylerı yokkı onların. Tamam cok baglı yuzu dıyorlar ama telefonda ne konusacaklar. Aradıklarında o gun ne yaptığını anlatıyor. Markete gıttım, su saatte kalktım falan dıye. Benım de tek umudum sehır degıstırmek. Biz masa alacaktık mesela. Annemlere foto at dıyor. Ee ben kullanacagım ne bıleyım. Kv ıyı ama sadece böyle hayatımızın cok ıcınde ler. Oglunun evlendıgını kabullenemıyor

Eşime göre normal. Ya bu evın mahremi var nıye herseyı biliyorlar dıyorum. Bilse nolcak dıyor. Annesıne benım karısılmasını an ve soru sorulmasını cok sevmedigimi söylemıs. O da tamam aramam hatta demıs. Baya bozulmus. Ben anlatmam her ayrıntıyı. Daha az arıycam. Kı aramıyorum cok da kv arıyor

Arama boşver ben de çok gerekmedikçe veya bişey olmadıkça aramam genelde o arar ama o da eskisi gibi değil ben ağzına laf vermiyorum diye kesti ama aramayı laf versem hergün beni de arardı :D

Arama boşver ben de çok gerekmedikçe veya bişey olmadıkça aramam genelde o arar ama o da eskisi gibi değil ben ağzına laf vermiyorum diye kesti ama aramayı laf versem hergün beni de arardı :KK70:
Yok baya azaltcam aramıycam. Eşim anlatsın her detayı. Adamın huyu bu düzelmez belli

Kv ben aramazsam bile iki günde bir mutlaka arar. Evimizle ilgili herşeyi bilirler.Evin İnternet paketi bitti. Kv aradı. Merak etmiş dayanamamış, evin İnternetini naptınız paket mi degiştirdiniz diye soruyor.Bende henüz karar vermediğimizi söyledim. Paket degiştirince eşimle konuşurken anneni ara da söyle çok merak etmiş, herşeyi merak ediyor dedim. Sonra burdan az atıştık. Gene ben haksızım. Neymiş kadın iyiliğimi düşünüyormuş, ders çalıştığım için İnternet gerekiyor. Bu yüzden naptıgımızı merak etmiş. Bende eşime dedim ki benim ailem bu kadar herşeyin içinde degil. Ailesi herşeyi biliyor. En ufak ayrıntıya kadar bilirler merak ederler. Benim annem darlamaz bu kadar meraklı degil. Sanki iki çocuk evlendirdiler yönlendirmeye çalışıyorlar. Eşim de bundan sonra anlatmam birşey dedı.Sürekli soru sorulmasını sevmiyorum. Sanki hayatları sadece biziz. İşe gittik mi, eve ne aldık, ev soguk mu en ufak ayrıntıya kadar detaylı bilirler.Bu normal mi sizce? Eşim bundan sonra haftada bir konusun yeter o zaman diyor. Söylıycem aramasın o zaman dıyor.Sadece kendımı sıkışmış hissediyorum, daralıyorum. Nefes aldıgımızı bile bilmek zorundalar mı?
Okadarıda gereksiz bence sürekli gözetleniyo gibi

Eşya ve düğün masraflarının çok büyük bir kısmıni da eş ailesi karşıladi diye biliyorum.

Evlenmeden önce bu kadar içli dışlı olup evlendikten sonra 2 saat yanında kalamam, hafta bir görüşümem, arıyor, soruyor demek de samimi değil.
Yaban bizi anca konulara az buçuk vakıf olan bizler anlıyoruz yine. Herkes yazık ciddi ciddi yorum yapıyor.
Nikahtan sonra 180 derece değişim bu başka bir şey değil. Şayet cinsiyetler tam tersi olsaydı ve eşi gelip burada konu açabilseydi "eşim köprüyü geçene kadar anneme anne dedi şimdi dayı diyor" diye milyon tane çocuğun yokken boşan yorumu gelirdi.

Esinizle bir kahve sohbeti esliginde konuşun sakince
Boyle annene anlatma gibi degil de
Biz artik evliyiz kendi ailemizi kuruyoruz artik bu ev bizim duzen bizim dolayısıyla ne olursa olsun bu 4 duvar arasinda yasananlar ancak ikimizi ilgilendirir birbirimize danismadan karar almayalim, evimizin sınırlarını cizmemiz lazim benim.annem de olsa komsu da olsa bu evin icinde ne dönüyor bilmemeli , biz anlatmazsak da bilmezler. Insanlar sorabilir önemli olan bizim agiz birligi etmemiz tarzi konusabilirsiniz
Simdi bi an ben kendimi yerinize koydum bunlar döküldü :) siz esinizin gönlünü edecek baska kelimeler de kullanabilirsiniz elbette
Ben böyle dedim çözüm olmadı. Sonra sert yaptım attığımız her adımı annene anlatma normalde kadınlar yapar erkekler bu konuda düzdür ama sen bi erkek olarak beni çok şaşırtıyorsun dedim. Kv ile bir yıldır falan konuşmuyorm ne o arar ne de ben , anlatıyor mu bilmiyorum ama. Evde yediğimiz lokmaya kadar sorması beni de çok rahatsız ediyor konu sahibini çok iyi anlıyorum

Yaban bizi anca konulara az buçuk vakıf olan bizler anlıyoruz yine. Herkes yazık ciddi ciddi yorum yapıyor.
Nikahtan sonra 180 derece değişim bu başka bir şey değil. Şayet cinsiyetler tam tersi olsaydı ve eşi gelip burada konu açabilseydi "eşim köprüyü geçene kadar anneme anne dedi şimdi dayı diyor" diye milyon tane çocuğun yokken boşan yorumu gelirdi.
Kendi aile içi sıkıntılarından dolayı, eşinin ailesi destek olmasaydı asla evlenmezdi bunun farkında mı acaba? Bana yaptığı nankörlük geliyor. Sadece arayıp sorması değil ailenin herşeyinden rahatsız.

Üzerinden hayal kurduğu atama olmazsa, çocuk masrafında, başka şeylerde yine aileye ihtiyaç duymacaklar mı?

Bu kadar varlığından rahatsız olduğu insanlardan bir kuruş yardım almayacaksin o zaman.

Ya benim kayinvalidem ayni 🤣🤣 severim ederim ama cok meraklidir. Kizima elbise aliyorum. Her geldiginde dolabina bakar yeni birsey var mi diye veya desem ki kendime esime kizima birsey aldim bekler ki gostereyim gostermem bende inadina ilk gun sormasa da unutmaz 1 hafta sonra sorar ne almistin gormedim merak ettim diye 🤣Telefonda konussam onu bile sorar. Arkadaslarimizi sorar birinden bahsetsek en detayina kadar ogrenmek ister esimle aramizda konussak noldu der. Ben artik fazla merak iyi degil anne diyorum 🤣 telefonumda bir resme bakacak olsa alirim elinden cunku digerlerine de bakmak ister. Karistirma derim. esimde bazen sıkılır. Herseyi de bilmek zorunda degilsin anne der. Disari cikinca nereye gittik nasil gittik ne yedik bile merak eder. Bazen daraldigim oluyor. Bir tanesine cevap veriyorum 10 tanesine cevap vermiyorum. 🤣 alistim artik ona. Kotu niyeti olmadığını biliyorum. Beni gercekten cok sever el ustunde tutarlar. Esimle bir hafta disari cikmayalim 2. Hafta esime kayinpederimle baski yaparlar esini gezdir yemege cikar hediye al et diye. Her zamanda derler allah razi olsun kizim senden diye. Merakli olmakta kayinvalidemin dezavantajı idare ettikten sonra kavga gürültü yapıp eşimle arami bozmaya degmez. Ve benimle olan konuşmalarının hepsini de esime anlatmam. Anlattiklarimi da gulerek eglenerek anlatirim ki ciddiye alıpta ne annesini kirsin ne benimle arasi açılsın. Cok daralirsaniz üstü kapali cevap verip geçin. Ve alttan alta da evimizle ilgili kararlari biz veriyoruz deyin. Zamanla sormayi birakmasa da en azindan daha az sorar 🤣

Kendi aile içi sıkıntılarından dolayı, eşinin ailesi destek olmasaydı asla evlenmezdi bunun farkında mı acaba? Bana yaptığı nankörlük geliyor. Sadece arayıp sorması değil ailenin herşeyinden rahatsız.

Üzerinden hayal kurduğu atama olmazsa, çocuk masrafında, başka şeylerde yine aileye ihtiyaç duymacaklar mı?

Bu kadar varlığından rahatsız olduğu insanlardan bir kuruş yardım almayacaksin o zaman.
Atanmadan çocuk yapmayacak onu da atandıktan 2-3 yıl sonra. Çünkü hayat böyle programlı ilerler ya hep.
Çevremde benzer tipleri görüyorum. Kvnin ksinden rahatsız olup (onların da travmaları var) ancak kv maddi destek sağladığında asla geri çevirmiyorlar hatta çocuklara bir sey lazımsa babaannesiiii diye lafa giriyorlar. Öyle olacak elbet, yapmak zorunda o babaanne diyecek hatta kılıfı bu olacak. Hiçbir fedakarlık tek taraflı olmamalı hiçbir ilişkide üstelik.

Ya benim kayinvalidem ayni 🤣🤣 severim ederim ama cok meraklidir. Kizima elbise aliyorum. Her geldiginde dolabina bakar yeni birsey var mi diye veya desem ki kendime esime kizima birsey aldim bekler ki gostereyim gostermem bende inadina ilk gun sormasa da unutmaz 1 hafta sonra sorar ne almistin gormedim merak ettim diye 🤣Telefonda konussam onu bile sorar. Arkadaslarimizi sorar birinden bahsetsek en detayina kadar ogrenmek ister esimle aramizda konussak noldu der. Ben artik fazla merak iyi degil anne diyorum 🤣 telefonumda bir resme bakacak olsa alirim elinden cunku digerlerine de bakmak ister. Karistirma derim. esimde bazen sıkılır. Herseyi de bilmek zorunda degilsin anne der. Disari cikinca nereye gittik nasil gittik ne yedik bile merak eder. Bazen daraldigim oluyor. Bir tanesine cevap veriyorum 10 tanesine cevap vermiyorum. 🤣 alistim artik ona. Kotu niyeti olmadığını biliyorum. Beni gercekten cok sever el ustunde tutarlar. Esimle bir hafta disari cikmayalim 2. Hafta esime kayinpederimle baski yaparlar esini gezdir yemege cikar hediye al et diye. Her zamanda derler allah razi olsun kizim senden diye. Merakli olmakta kayinvalidemin dezavantajı idare ettikten sonra kavga gürültü yapıp eşimle arami bozmaya degmez. Ve benimle olan konuşmalarının hepsini de esime anlatmam. Anlattiklarimi da gulerek eglenerek anlatirim ki ciddiye alıpta ne annesini kirsin ne benimle arasi açılsın. Cok daralirsaniz üstü kapali cevap verip geçin. Ve alttan alta da evimizle ilgili kararlari biz veriyoruz deyin. Zamanla sormayi birakmasa da en azindan daha az sorar 🤣
Evet sizin anlattığınız gibi bize ters gelen veya zor insanlar olabilir ama ne güzel diyorsunuz kırmaya gerek var mı? Konu sahibine aylardır bunu anlatamadık umarım siz örnek olursunuz. Zira konu sahibinin durumu yukarıda konuştuk biraz farklı.

Ben böyle dedim çözüm olmadı. Sonra sert yaptım attığımız her adımı annene anlatma normalde kadınlar yapar erkekler bu konuda düzdür ama sen bi erkek olarak beni çok şaşırtıyorsun dedim. Kv ile bir yıldır falan konuşmuyorm ne o arar ne de ben , anlatıyor mu bilmiyorum ama. Evde yediğimiz lokmaya kadar sorması beni de çok rahatsız ediyor konu sahibini çok iyi anlıyorum
Sonuc olarak ben kötü gelin oldum. Alt tarafı karısmasın cok soru sormasın ıstıyorum

Ben de daha az arayıp konusmaları kısa keseceğim

Back
X