Meraktan çıldırmak üzereyim

_andromeda_

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1.099
152
363
Bursa
Kızlar hemen konuya gireyim. Bayram tatiline gitmeden yaklaşık bir hafta önce bir arkadaşımla telefon görüşmesi yaptık. Araba kullanıyordu, şehir dışına çıkıyorum diye aradı. Şimdiden bayramın mübarek olsun minvalinde konuştuktan sonra telefonu gayet normal bir şekilde kapadık. Bayramdan iki üç gün önce de ben ailemle tatile çıktım. 9 günlük tatil bitene kadar da iletişimimiz olmamıştı. Tatil bittikten sonra aradım açmadı telefonu. Tatil bittikten üç gün sonra dönüş yaptım ben. Eve gelirken de bindiğim otobüs onun işyerinin önünden geçiyor. Bir baktım ki işyeri boşaltılmış. Oradaki sabit telefon da iptal edilmiş doğal olarak. Arıyorum telefonunu açmıyor yine. Yaklaşık 20 gün önce de işyerinde internet kesilmiş, müşterilerinden birinin bilgileri onun mail adresine gelecekmiş, net kesik olduğu için arayıp şifresini bana verdi sen bakıp söyler misin diye. Ben de bakıp bilgileri vermiştim. Haber alamayınca msn ine girdim çevrimdışı olarak, hiçbir değişiklik yok. Facebook hesabına girmeyi denedim şifresi aynıymış. Sevgilisi mesaj yollamış bir daha ölsem seni aramam falan diye. Meraktan çıldırmak üzereyim aklımdan binbir türlü şey geçiyor. Allah korusun bir şey olsa çabuk duyulur diyorum, ama işyerini boşaltmak da neyin nesi? Sırra kadem mi bastı bir anda?

kotu birsey olsa coktan haber gelirdi. buarada telefonu kapalimi yoksa acmiyormu??:26: sevgilsinden ayrildigi icinde belki biraz kaa dinlemek uzaklasmak istemistir

Son düzenleme:
Sevgilisi şehir dışında. Bayram için ziyarete gittiği ailesiyle aynı şehirdeler. Sık sık ayrılıp barıştıklarını biliyorum sadece. Telefon kapalı değil çalıyor ama açmıyor.

Yok daha ailesiyle konuşmadım ama bir şey olmuş olsa bana da ulaşırlardı diye düşünüyorum ama kötü bir şey çıkmazsa -ki çıkmasın da zaten- kendim ulaşıcam yine de.

Umarım Önemli Bir Şey Yoktur..
İyi Niyetlisiniz Yardımcı Olmak İstiyorsunuz Anladım Ama,
Böyle Facebook'a Girmekle Hata Etmişsiniz..

Bu Kadar Çok Merak Ettiğiniz İçin,
Ona Karşı İlginizin Olduğunu Falan Düşünebilir..
Umarım Yanlış Anlaşılmazsınız..

Facebook hesabına girdiğimi kimse bilmiyor. Aynen sizin gibi düşündüğüm için yanlış anlaşılmamak adına hiç kimseye söylemedim. Sadece mesajlarında falan anormal gelebilecek bir şey var mı diye bakmak için açtım.

bence bi an önce ailesine ulaşın. aradım açmayınca merak ettim falan dersin daha fazla bekleme. ayrıca sevgilisinden gelen mesajı okuduğun için facesni acınca okunmuş olduğu için göremicektir.. :44:

Arkadaşınızın iş yerini boşaltması bana işle ilgilibir problem olabileceği hissi uyandırdı...Yani algı-vergi işleri falan...Açıkcası izini kaybettirmek istemiş,başına birşey geldiğini düşünmüyorum...Yakında cep telefonunu a değiştirir bence...

kız arkadaşıyla gerçekten ayrılmıştır ve biraz inzivaya çekilmiştir belki. başına bişey gelse günlerce teli açık kalmaz sanırım. ama bu ihtimalde genelde filmler de olur :26:
borçlarından dolayıda kaçmış olabilir. ama başına bişey geldiğini bende sanmıyorum..

Kızlar bir arkadaşımız ulaşabilmiş sonunda kendisine. Ortağıyla arası bozulmuş yürütememişler, o da gitme kararı almış. Bu konu bir hayli kafasını bozduğu için kimseyle görüşmek istememiş, bizim haberimizin olmaması ondanmış yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…