Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelde mac urunleri kullaniyorlar.. fari bulursunda likit ruju herkeste ayni durmayacagi icin bulsan bile sende yani renk gorunmeyebilir.Herkese iyi geceler dert değil aslında yeri de burası değil biliyorum ama kac gündür arıyorum bulamadımelçin sangunun dizide kullandığı farla ruju araştırıyorum bulamadım bi türlü ya tabi güzel kadın ne sürse yakışıyo o ayrı ama
bulamazsam uyuyamam bu gece
ekran görüntüsü aldım inşallah bilen biri çıkar
şifreli yazıların çözüldüğü şu forumda farla ruj da bulunur belki
![]()
Olabilir tabi ben sadece rengi beğendim yani parfüm de öyle değil mi zaten herkeste aynı kokmazgenelde mac urunleri kullaniyorlar.. fari bulursunda likit ruju herkeste ayni durmayacagi icin bulsan bile sende yani renk gorunmeyebilir.
Olabilir tabi ben sadece rengi beğendim yani parfüm de öyle değil mi zaten herkeste aynı kokmaz
Charming in rengi daha açık sankiTha Balm'ın Charming ruju bu cok yuksek ihtimalle. Likit mat ruj, Gratis'lerde bulabilirsin.
Charming listemde vardı zaten beğendiğim bi renk teşekkür ederimYok yok, bende direkt aynı bu renk duruyor. Ama dudak rengine göre de değişiyor tabii, onu hesaba katmak lazım.
Teşekkürler öneriler önemli benim için canım olsun hepsini dikkate alıyorumBen kullanırken ince bir kat sürersem açık oluyor, kalın kat sürersem ve altına kalem kullanırsam bundan bir tık daha koyu oluyor. Durdukça hafif koyulaşıyor bir de. En iyisi denemek tabii. Bu arada farı da Mac - All That Glitters'a benzettim ama ben iflah olmaz bir yanlış benzetmeci olabilirim![]()