meraktan mı, hala bişeyler hissettiğinden mi, ya diğerleri?

tststs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
22
0
0
Trabzon
Kızlar uzun zamandır takip ediyorum forumu, beni düşündüren bi durum var paylaşmak istiyorum sizinle.

erkek arkadaşım 29, ben 21 yaşındayım.11 aydır beraberiz.ailelerimizi tanıştırma aşamasındayız.biliyorlar ailemizde.ama daha tanıştırmadık, benim ailemin bazı istekleri var, onlar olmadan olmaz gibi düşünceleri var.(kendine ait ev).şu an bekleme aşamasındayız..konuşulup halledilecek şeyler aslında ama henüz ailemizi biraraya getirmedik, ben çok stres yapıyorum, uzuyor böyle olunca da.ama aklımı karıştıran farklı bişey sözkonusu.sevgilimle birbirimizi seviyor, ve istiyoruz.benden önce ilişkileri olmuştu falan ama bu adını koyma konusunda ilk kez benimle gündeme getirmiş ailesiyle.bende ilk kez ciddi bi adım atmak istediğim birisinin olduğunu söyledim aileme.

Gelelim konuya, beni düşündüren ve üzen bişey oldu.sevgilimin facebook hesabını açtım iki gün önce, hareket dökümüne tıkladım.ben çok da anlamıyorum inciğini cinciğini bilmem facebookun.ortan tüm hareketler dökümüne tıkladığımda erkek arkadaşım eski kız arkadaşını arattığını gördüm.o facenin bu özelliği olduğunu bilmiyor.o kızla 2 yıl beraber olmuş, kızla ayrılmışlar kız evlenmiş zengin bir adamla.kız da gerçekten güzel bi kız değil.daha önce söylemişti bana bu isimde eski çıktığım var falan diye, hatta sokakta görmüştük eşiyle yaa nasıl çıkmışm bunla diye güldük falan, herkes diyordu zaten bana sen daha yakışıklı görünüyorsun onun yanında diye, demişti.ben pek oralı olmamıştım eskilerden konuşmayı sevmem.facede ayda bir falan aratmış kızın ismini, kızın eşinin ismini falan.arada tabii başka kız isimleri de var, yani her arattığı kaydoluyor bu sayfaya.ben de baktım eski erkek arkadaşıma facede, bakıyorum ama meraktan sırf, hissettiğimden falan değil asla.gülüyorum kendime hatta bunla nasıl gün geçirmişim falan diye.ama hem eski kız arkadaşına bakması, ayda bir diyelim, tanımadığım kız isimleri aratması da ne demek ya? gözü dışarda mı, aklı diğerinde mi, acaba diye düşünmeden kendimi alamıyorum.ben çok kıskanırım sevdiğimi, içten içe hislerim o kadar karıştı ki, ağladım, üzüldüm, yani ilişkisi olan seven insan bakarmı eskiye, tanımadığımız kızlara, ha eski teklif ettiği kızlara da tıklamış.adlarını biliyorum söyler bana, benim kızdığımı hoşlanmadığımı bilir bu konulardan, tamam tamam kızma der kapatır sonra?

ya beni avucunda almış, elde diye düşünüyor.ya da offf, biz bu aşamadayız hakediyo muyum bunu?

11 ay tanıştırma için çok erken

sende gençsin şöyle bi, iki 3 sene geçsin acele neden?

Meraktan da olabilir, unutamıyor da olabilir. Üzülme ama burada eşleri evlendikten sonra eski sevgilisini unutamayan üyeler var. Bence acele etmeyin.

canim bende senin gibi cok kiskanc ve süpheciyim anliyorum seni
ama bunu hepimiz yapiyoruz galiba eski sevgililerimizin yada görüstüklerimizin profiline girip bakmak
sirf meraktandir zaten evliymis kiz yani hic takmana gerek yok bence
ama 11 ay taniyosun daha erken degil mi evlilik icin

Öylesine meraktandır bence. Ben sıkıntıdan aklıma gelirse o an bakarım eskiden görüştüğüm kişilerin profiline. Ama asla birşey hissettiiğimden unutamadıgımdan fln değil, sadece o anlık sıkıntı ve merak. o da öyledir

11 ay tanıştırma için çok erken

sende gençsin şöyle bi, iki 3 sene geçsin acele neden?

bi acelem yok, seviyorum ve ciddi adım atmak istiyoruz.yaşım 21 ama okulumu bitirdim, üniversite mezunuyum, mesleğimi aldım, ve onunla bir hayat kurmak istiyorum ben...hemen evlilik için acele etmiyoruz, 1 yıl sonra.şuan sadece söz-nişan olsun istedik.

evlilik 1 yıl sonra düşünüyoruz.kız evli sadece o kız odaklı da konuşmadım, arada başka tanıdık-tanımadık kız isimleri de var.

ayda 1 merakımı depreşiyor. komik resmen takip ediyor

kendisiyle konuşmaktan çekinme şaka yollu sormayı denerdim şahsen, aklımda soru işaretleri bırakıp uzaklaşmaktan ya da kendimi yemektense uygun şekilde sorgulamayı tercih ederim canım. ama suçlar şekilde üzerine gitme, sonuçta sorma nedenin de kulak çekme amaçlı değil

Meraktan da olabilir, unutamıyor da olabilir. Üzülme ama burada eşleri evlendikten sonra eski sevgilisini unutamayan üyeler var. Bence acele etmeyin.
doğru yok değil neler okuyorum.unutamadığını düşünmüyorum, çünkü beni sevdiğini hissediyorum...bana değer veriyor, dikkat etdiyor, birlikteliğimiz çok güzel gidiyor.ikimizde birbirimizi istiyoruz.bende onu seviyoruma.ama aklıma takılan neden geçmişi aratmış ki?, bana da anlattığı kızların adlarına bakmış falan.ne alaka ki yani? şuan evli olan eski kız arkadaşına neden bakıyor ki, hayatını merak mı ediyor,ediyorsa neden merak ediyor ki özeniyor mu ki ona hayatına, kız biraz lükse düşkünmüş falan demişti.şimdi ki evlendiği adam çok zengin.acayip moralim bozuldu bu duruma.şüpheye düştüm.düşmedim değil.sorsam mı sormasamı, nasıl sorsam? off;(

şahsen bende böyle bişey olsa, direk sorsun isterim, şimdi ikide bir ne yapmış kime bakmış diye bakarken buluyorum kendimi, ne sinir bi durum kendime de kızıyorm.direk sorsam nasıl sorarım ki bilemiyorum

Sevgilinle konuş açık açık durumu, anlat böyle böyle diye, ancak o zaman için rahat eder, biz ne desek boş şimdi sana, bu durumu ikiniz çözebilirsiniz aranızda, diğer arkadaşların da dediği gibi meraktan da bakmış olabilir, unutamadığı için de bakmış olabilir.

şahsen bende böyle bişey olsa, direk sorsun isterim, şimdi ikide bir ne yapmış kime bakmış diye bakarken buluyorum kendimi, ne sinir bi durum kendime de kızıyorm.direk sorsam nasıl sorarım ki bilemiyorum

sorsan doğruyu mu söyleyecek sanki Allah aşkına? kim der unutamadım ondan bakıyorum (eğer öyleyse tabi)

bence kurcalama, sorman bir şey ifade etmiycek.

Bi söz vardı; sormaman gereken soruların, seni tatmin etmeyecek cevapları olur.

karar senin.

Son düzenleme:

şakayla karışık da sorarım.onunla ilgili hislerinin olduğunu düşünmüyorum, ama neden tıklarsinki arkadaş....ne anlayayım bundan ben yaa

cnm bu emin ol sevgilisi olan kızların %80 inin falan basına geliyor.hatta kızlarda yapıyor bunu.sadece eski sevgilisine bakmak için değil,başka kızlarada bakmış diyorsun.aynı sey benimde başıma geldi geçenlerde ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.bende ağladım bende üzüldüm gosu dıarda mı dedim.bizde söz asamasına geldik sayılır.ama sonra şöyle bir düşündüm..ben hiç mi bir erkeğe bakmadım o sitede ya da sen hiç mi bakmadın?yani kotu niyetle değil hersey..biraz merak..o sitedeki bir suru kızın fotografında heryerlerini teşhir ediyorlar.abone ol seçeneği bile var.anasayfada bile öneri olarak garip garip hatunlar çıkıyor sağ tarafta.görsellik ön planda.tıkla bak fotograflara artık hersey cok basit bu dünyada.o kızlara zaten inanamıyorum.ben erkek arkadasımla kavga ettim delirdim cunku sonra bana soz verdi kendne gore acıklamalar yaptı falan.erkekler böyle işte..bazıları kızabilir bana ama hepsi aynı emin ol..ne kadar severse ne kadar aşından ölürse ölsün..ne kadar söz versede..ama tabi ipleri bırakmamak lazım arada bi korkutacaksın..

ya evet, sanki diyecek te:)
ama öyle bi durum olduğunu sanmıyorum.diğer bi konu arada başka kız isimlerine de tıklamış

ya daha önce arkadaş çevresinden ona ayarlamaya çalıştıkları kızlar da olmuş.onlar ismen biliyorum söyler bana.ama onlara da bakmış ne merak edersin ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…