yalnız tatlım biraz çekinmesi gereken şu durumda zaten o, yani sen beni huzursuz eden birşey oldu, seninle paylaşmak ve rahatlamak istiyorum, feysbuk hesabında böyle böyle birilerini arattığını gördüm, bir sorunumuz mu var? diyebilirsin, bırak cevap versin, sana dendiğini düşün, köşeye sıkıştırıcı bir soru :) gerilirse de olgun karşılamaya devam et geri adım atma, merak ediyorsan bunu anlamayı denerim beklediğim bir cevap yalnızca içimde boşlukta bir soru kalmaması adına de :) derim
Büyütülcek bişi yok bunda Sen Abartıyorsun Aşırı Kıskançlıkda iyi değildir...! ama evlenmek için acele etme Hayatını onla sürdürebiliceğine emin olduğun zaman adımını atlamısın Merak edip bakıyordur bunu herkes yapar Eminol unutmamış olsaydı seninle Ciddiyete doğru gitmez oyalar dururdu anlatabildimmi ?
tabiki bakmadığına emin olamıcaksın.hayatının her anında onu kontrol edemeyeceğin gibi.neye kime bakıp bakmadığını bilebilir misin bir ömür?emin olabilir misin?facebook dışındada bir hayat var.bu bir dürtü zaten.güzel olan şeye herkez bakar.erkekler daha çok görselliğe önem verir.bu hayatın her alanında böyle.yapman gerekn bunları kabullenip ona çaktırmaman.aksi takdirde sevgilini değiştirsen bile bu sorunları yaşamaya devam edersin..
hmm, oldukça yapıcı.buna kayıtsız kalmaz herhalde.bundan önceki yaşadığımız şeyde acayip sinilerim boşalmıştı, yeri göğü inletmiştim.sürekli bunula anılmak istemiyorum.yani ben kzııyorum diye de geri dursun istemiyorum.içinden geldiği için yapması moralimi bozan.sadece beni anlamasını istiyorum.dediği gibi yapıcam.sormadan duramamki bende birikince bana stres oluyıor tırnaklarımı yiyorum.:)
bi de bunu nerden öğrednin diye sorcak, şurdan dicem, o zaman hiç girmiycek, bakmadığına nasıl emin olucam.
Merak etmiş aramış telefonla aramasından iyidir
anlıyorum canım, o cevap verirken tavrına ve gözlerine odaklan, inanıyorsan sorun yok demektir :) ama unutma şu an yaşadığın güven eksikliği esasen sağlıklı değil :) o cevap bu panikten çıkmanı sağlamazsa konuşulacak başka konular doğar, feysbuktan baktım dersem bir daha ordan bakmaz, ben bakmak istediğini nasıl anlıycam diyorsun ama vereceği cevap senin için tatmin edici olmazsa nereye baktığının zaten bir anlamı kalmaz, akıllı bir kadınsın takip etmişsin, söylemekten çekinme, şu an önemli olan kalan hayatında bir adamın izini nasıl süreceğin değli, izinin sürülmesine gerek olmadığına seni ikna etmesi, ve dediğim gibi, kıskançlıktan ziyade güven eksikliğine uzanır gibisin, tehlikeli birşey, bir an evvel konuş derim, lakin yüzyüze :)
konuşmalıyım bunu onunla, ancak böyle içim rahat eder...
Haklısın Bacım Yüz yüze Konuş Söyle Rahatsız olduğunu anlat için rahatlasın ama Sana Söyle Diyeyim Benim babam kardeşimin face sinden eski sevgilisinin adını yazdığını arattırdığını gördüm Gittim yanına beraber baktık varmış facesi resmine baktı yapılan yorumlara baktı kadın anane olmuş torunun fotoları vardı Sonra babama Annemi Seviyormusun diye Sordum Bu bayanı unutamadınmı babacım benle paylaş derdini dedim Babam dediki ben gençken çok kişiyle sevgili oldum kimileri beni beğenmedi istemedi kimilerini ben istemedim merak ettim baktım annenizlede severek evlendik Benimkisi sadece merak dedi Hissettiğim hiç birşey yok iyiki annenizle evlenmişim dedi ve ben babama Kızmadım gidip te annemede söylemedim biliyorumki babamın dünyada ençok değer verdiği bir kadın var oda annem..anladım...evlilik konusunda adım atmak için zorlayan o, ben beklerim.birazda yaşı geçiyor, hayallerim var, artık gerçek olsunlar isyiroum seninle diyor.ama benim açımdan düşünürsek, keyfini yaşayarak, sindire sindire yaşalaım istiyorum...
ya özünde bende bu kadar erken düşünmezdim evliliği.karşıma o çıkana kadar.benim yaşım gereği beklerim yine.ama onu tanıyınca ciddi olduğumuz için adı konulsun istedik.ama böyle şeyler çıkınca karşıma uzatabildiğim kadar uzatmam gerektiğini anlıyorum.şöyle bişey de aklımı çeliyor, çevremde çalıştığım kurumda yaşça benden küçükler nişanlı evli özeniyorum da, sonuçta ben de erkek arkadaşımı seviyorum biz de artık nişanlı olarak devamö etmek kafamız az daha rahat olsun istiyorurz.hem hazırlıklarımızı daha kolay yaparız.aileme de etraftan söylüyorlar şu kişi var istiyor senin kzı beğenmişiler falan, bunları duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor.
nişanlı olmak demek daha sevgililiğin baharında kayınvalide kayınpeder amca dayı yenge yeğenle görüşmek zorunda kalmak
o ne demiş bu ne istemiş bayramda neden aramamış yok kayınvalidenin başı ağrıyormuş geçmiş olsun demek zorunda olmak demek...
nişanda kaç bilezik taktın ben şu kadar istedim onlar almadılar biz şunu hediye ettik beğenmediler...
gereksiz muhabbetler hele bi sevgililiğinizi anlayın gezin tozun tatile çıkın sonra araya aileler karışsın derim ben.
21 yaşında çıtırsın daha 27ye kadar yolu var
gençlik hevesini alamayınca yaşlılıkta bunalıma giriyor insanlar
bende atanınca ne hikmetse talipler çıktı ama ben istemediğimi söyleyince konu kapanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?