Gebeliğe Hazırlık Meraktan ölüp,cesareti olmayanlar 🙌🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
192
65
48
Merhaba kızlar,
2-3 aydır 2 gün öne geliyo reglm bu ay 11 inde olmam gerekiyodu olmadım hemen gebelik testi aldım. Ama yapmadkm yapamadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum. 1 haftadır ara ara kasık ağrılarım oldu 2 gün özellikle sağ kasığımda ağrı hissettim, akıntım da çoğaldı göğsümün ucu da sanki koyulaştı ya psikolojik yada gerçekten hamişim sanırım yarın belli olcak var mı böyle belirti yaşayıp hamiş kalan??

Eklentiler

• 82C8BF45-E06D-4477-92B1-F29E39E2E503.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 130
Adet ve gebelik belirtileri aynı genelde inşallah pozitifi görürsün hayırlısı ile yaz muhakkak

Belirtiler hem gebelik hem de adet belirtileri gibi. Genelde öyle oluyor çünkü. Ama gecikmesi umut verici. Benim de 3 gün kaldı. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız

Belirtiler hem gebelik hem de adet belirtileri gibi. Genelde öyle oluyor çünkü. Ama gecikmesi umut verici. Benim de 3 gün kaldı. İnşallah ikimiz de güzel haberler alırız
Ay inşallah yaa ne bileyim normalde ben adet olduğumu wc ye gidince görür anlardım ne sancı ne bişe hisssdrdim ama uzun ve ara ara kasık ağrımın olması işkillendridi bakalım yarın belli olcak

Aynen ya keşke ayırt edebilsek belkide psikolojiktir bilmiyorum ya herşeyi ona yorumluyorumdur belkide

Adetin geçtiğine göre ilk idrarı beklemene gerek yok canım. Yap gitsin aman ölümlü dünya beaa nolcak sanki en fazla bidahaki aya denersininşallah pozitif görürsün

Vallaha ben hamilelik testini aksam yaptim aninda 2 cizgi gördüm zaten gebelik varsa hemen çıkar çıkmazsa adetin gecince bi kac gün sonra yap Allah gönlüne göre versin

Ay inşallah yaa ne bileyim normalde ben adet olduğumu wc ye gidince görür anlardım ne sancı ne bişe hisssdrdim ama uzun ve ara ara kasık ağrımın olması işkillendridi bakalım yarın belli olcak
İnşallah vardır. Valla ben de zamanında kendimde çok belirti gördüm. Her ay aha bu ay hamileyim diyordum. Kendimizi çok da dinlememek gerek aslında. Yarın yapınca bana da haber ver. Merak ettim

Aynen ya keşke ayırt edebilsek belkide psikolojiktir bilmiyorum ya herşeyi ona yorumluyorumdur belkide
Ben de adetime 6 gün kala yani 3 gün önce bu testi yapmıştım. Erken gebelik testi değil. Yapmak için çok erken olduğunu biliyordum ama senin gibi merak edenlerdenim işte çok minik bi hayalet çizgi görüyorum sanki ama

Eklentiler

• 3CD4B2FD-B9E2-4740-B003-5A3264AD645A.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 125
Ben her ay bütün belirtileri yaşardım hamile oldugum ay çok umudum yoktu hiç belirti hissetmemiştim sadece göğüslerim niye acıyor ki diye düşündüğümü hatırlıyorım inşallah hamilesinizdir

Bn de öyleydim ama sonda psikolojik olarak kendimi dinleye dinleye o moda soktum belirtileri an ve an yaşadım kahverengi lekelenme günüm bile geçmişti tamam dedim bu sefer ama klomen yüzünden kistler büyümüş ve çoğalmış ondan dolayı dökülemedim hala cok az geliyor reglimin 2 gününde bile rabbim isteyen herkese nasip etsin insalkah pozitif cikar

Canım ben de bu sabah bu Days Comfort erken gebelik testini yaptım adetime 2 gün var. Böyle silik çıktı. Hemen az önce kaset test de yaptım ve daha belirgin göründü. Fotoğrafları yüklüyorum. Nasip İnşallah

Eklentiler

• IMG_20211112_084610.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20211112_114348.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 78
Gününüz geçer de kan verirseniz emin olunca yazar misiniz hayırlı olsun hamilesiniz büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…