Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok saol ama korkuyorum değerimin düşmesinden çok tedirginim ya çokmu düşük değerim

canım çok saol ama korkuyorum değerimin düşmesinden çok tedirginim ya çokmu düşük değerim

son adet tarihi HCG (mIU/ml)

3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
cnm normalde böyle değerler....bence düşmez hem neden düşsün ki zaten....bu arada bu hormonun artmasını tetikleyecek bir ilaç almadıysan mutlaka hamile olduğun için hormon artış göstermiştir..

canım ben folikasitle kan ilacı kullanıyorum sadece.bide bu ay çatlatma iğnesi oldum onunda etkisi gitmiştir galiba

ben kaç haftalık hamileyim ozaman 26.73 değerle

cnm gebelik haftası hormon seviyesine göre biraz zor tahmin edilir.kesin bir şey söylenmez çünkü kişiden kişiden bu artış farklılık gösterir.onun için ultrasonda muayene olmaz lazım.ama cnm sana doktorda demiş hamilesin diye..bence sitres yapma.biraz zaman geçince testi tekrarlarsın...çatlatma iğneside bence hcg yi tetiklemez.cmrm doktorun varsa bence ona telefon ederek sor..hem için rahatlar cnm

çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu oldum canım bek seninde hamileyim dediğin gün geldi çattı sabır sabır sabır başka hiç bişi diil allahım inşallah sağlıkla tamamınada erdirir endişelenme henüz erken olduğu için düşük değerdir bundan sonra ikiye katlayarak artması lazım inşallahta öyle olur doktorunun dediği test tarihi ne zaman o günde artmışsa ki inşallah artmıştırr hamileliğin tam olarak netleşecek allaha emanet hiç sters yapma ki sağlıkla devam etsin hamişliğin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

çok saol canım inşallahta değerim yükselir.sağlıkocağında yaptırdım canım testi verieln kağıtta bir hafta sonra numune tekrarı yazıyo anlamadım yani

deneyimli hamileler sayfa 205 de acizane bi soru sordum atlamış olabilirsiniz lütfen cevap bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

haticecim demek istediği test 1 hafta sonra tekrarlanacak ki tam olarak kesinlik kazansın sadece dua bol bol dua et

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy buay sen haksever ve sibel içimden geçtiniz bakalım

canım görümcemin kızının adetine 2 gün kala 11,1 di ve şuan 28 haftalık canım dikkat et maydanoz yeme rahat tur eline iş almaaaaaa

cemre kendi hamile haberini aldığım kadar mutluyum şuan ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mutluyum canım çok saol şimdi ablamı aradım yengem ebe ona soracak değerimi yarım saat sonra görüşelim dedi ablam bakalım yengem ne diyecek
çok sevinçliyim ya öyle böyle değil elim ayağım titriyo rabbim isteyen herkese nasip eylesin

canım benim şuan çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum inanılmaz derecede ŞenizŞeniz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
ben şimdi hamilemiyim ya inanamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…