Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok garip oldum ya inanamıyorum hala hamile olduğuma

İNAN CANIM İNANNNNN AMA BAK EV TAŞIYOSUNUZ HİÇ BİİŞ YAPMA OLURMU TATLIM

BAK İÇİNDE KALMASIN BİRTANEDE İDRAR TESTİ YAP BEN ÇOK MERAK EDİYODUM ÇİFT ÇİZGİ ÇIKACAKMI DİYE VE ÇIKTI VE HALA ÇANTAMDA POŞETTE DURUYO:lepi:

canım yapmıycam bişey eşim elleme bişeyi dedi yarın akşama taşınıyomusuz zaten pazar gününü beklemiyelim dedi eşim.testte çıkarmıkı adet günüm pazartesi değerim zaten düşük ama akşam eşime aldırayım

PAZAR GÜNÜ YAP BEİM ADETİME 2 GÜN KALA SİLİK ÇIKTI DEĞERİN DE DÜŞÜK DEĞİL ADETİNE 5 GÜN VAR KEN VERDİN KANI BUNUDA UNUTMA İÇİNİ RAHAT TUT :lepi:

oleeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

BUGÜN KIZLAR NıYE GELMıYO ANAM YA GELSENE PARTı YAPSAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK bayanssulusmile

:ecrin_bebek:

mutluyum canım ben çıkıyorum sonra yine gelirim inşallah görüşürüz

crmcim ben san demedimmi pogesteron hormonun yüksekti benim gibi ben hamile kaldım demiştim canım gözün aydın allah tamamına erdirsin

haydi kızlar halaya
:teytey::teytey::teytey:

cmrm tebrikler canım.Rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmeni ve bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Bizim maratonun bitmeye yaklaştığı şu günlerde sizinki yeni yeni başlıyor ne güzel.Başlarda hiç geçmeyecek gibi olur ama inan çooookkk çabuk geçiyor inanamıyorsun nasıl sona gelmişiz diye.Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin.
Bu arada bebek isteyen ve bunun için çabalayan tüm arkadaşlarım kısa sürede bu mutluluğa erişirler inş.Listemizde olanda olmayanda bunu yaşar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…