Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:haticemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim vala meraktan öldümmmmmmmmmmmmmmm

efendim canım haticeyi merak ettimde çok güzel yaaaaaaaa çok sevindim canım şimdi çıkmam lazım yemek yiycem görüşürüz bayyyyyyyyyyy

neyse sezen öptüm seni utkuyada öpücüğü gönderiyom hamile arkadaşlar bizleri unutmayın seviyoruz sizleri

ben şimdi hamilemiyim ya inanamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayıırlısıyla kucagına alırsın inşallah melegini inşallhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

crmcim ben san demedimmi pogesteron hormonun yüksekti benim gibi ben hamile kaldım demiştim canım gözün aydın allah tamamına erdirsin

haydi kızlar halaya
:teytey::teytey::teytey:

allah razı olsun canım rabbim hayırlısıyla sağlıkla devamını getirmemi nasip eder inşallah Şeniz

allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin inşallah

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:haticemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim vala meraktan öldümmmmmmmmmmmmmmm

canım biraz geç geldim eve allah razı olsun rabbim sana ve isteyen herkese nasip eylesin inşallah Şeniz

allah razı olsun canım amin inşallah Şeniz Şeniz

hapinizden allah razı olsun kıslar bana çok destek oldunuz.en zor dönemlerimde hep sizle dertleştim hatta ağladım da rabbim bebek isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerini gönderir inşallah.rabbim kımsenin evini bebeksiz bırakmasın.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben iyice ağatcı oldum ya

şit aglayıpta melğini üzme inşallah bundan sonra cok güzel günler bekliyor sizi yeni bir ev ve bebiş bak herseye yeniden başlıyorsun

şit aglayıpta melğini üzme inşallah bundan sonra cok güzel günler bekliyor sizi yeni bir ev ve bebiş bak herseye yeniden başlıyorsun

haklısın canım yeni eve yeni bebeş diyo eşimde.özbek canım senin hcg değerin kaçtı 26.73 çokmu düşük bir değer

canım sen adetin kaçncı günü iğne oldun geç döllenmedir bekle bakalım bu kadar sabrettin 1 hafta daha sabret canım

benimki 231.8 di canım ama aklında bulunsun haftaya testi tekrarladığında inşallah yükselir yükselirsede 1500 olunca kese gözüküyor ondan önce dr gidipte göremezsen keseyi üzülme tamamı canım

ben adetimin 14 günü oldum canım adet günümde pazartesi dün vermiştim kanı adetten 4 gün önce yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…