:teytey: :teytey: :teytey: cmrm için bizde halaya katıldık............
ben şimdi hamilemiyim ya inanamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
crmcim ben san demedimmi pogesteron hormonun yüksekti benim gibi ben hamile kaldım demiştim canım gözün aydın allah tamamına erdirsin
haydi kızlar halaya
:teytey::teytey::teytey:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy cnm benim ne kadar mutlu oldum allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinnnnnnn:dance::dance::dance::dance:
cmrm tebrikler canım.Rabbim sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmeni ve bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. Bizim maratonun bitmeye yaklaştığı şu günlerde sizinki yeni yeni başlıyor ne güzel.Başlarda hiç geçmeyecek gibi olur ama inan çooookkk çabuk geçiyor inanamıyorsun nasıl sona gelmişiz diye.Hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin.
Bu arada bebek isteyen ve bunun için çabalayan tüm arkadaşlarım kısa sürede bu mutluluğa erişirler inş.Listemizde olanda olmayanda bunu yaşar inş.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:haticemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim vala meraktan öldümmmmmmmmmmmmmmm
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayıırlısıyla kucagına alırsın inşallah melegini inşallhhhhhhhhhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
şit aglayıpta melğini üzme inşallah bundan sonra cok güzel günler bekliyor sizi yeni bir ev ve bebiş bak herseye yeniden başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?