ablam erkek olcak dedi sağ kasığım çok batıyo dedim
hoş geldiniz canlar opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım benim ya sen bi toping ismi yazmışsın ya ben orayı bulamadım
sibel canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım
biran önce paylaşmak istiyorum
mucize gerçek oldu kızlar
inanılır gibi değil
HAMİLEYİMMMMMMM bilmiyorumkismile
oy oy haticem benim hamilemiymiş allahım yeni öğrendim vallahi canım geçen msn den yazmış kapatmışsın bişeyler nie demedin cadı hamişim diye insan haber vermezmi pek fazla giremiyorum girdiğim zamanıda geçmişi okuma şansım olmuyor pek 10 gündür izindeydim zaten perşembe başladım işe malum evde de net yok ordanda giremedim allahım ya canım benim oğluşuma bi arakadaş daha geliyor bak umutsuz olmamak lazımmış hiçbirzaman allah gönlüne göre veriyor er yada geç buna bir halay çekilir biraz geç kaldım ama:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
cmrmmmmmmm canım benim tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
oy oy haticem benim hamilemiymiş allahım yeni öğrendim vallahi canım geçen msn den yazmış kapatmışsın bişeyler nie demedin cadı hamişim diye insan haber vermezmi pek fazla giremiyorum girdiğim zamanıda geçmişi okuma şansım olmuyor pek 10 gündür izindeydim zaten perşembe başladım işe malum evde de net yok ordanda giremedim allahım ya canım benim oğluşuma bi arakadaş daha geliyor bak umutsuz olmamak lazımmış hiçbirzaman allah gönlüne göre veriyor er yada geç buna bir halay çekilir biraz geç kaldım ama:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah Şeniz
dişim ağrıyo ya dişimin eti şişmiş ben zorsundum galiba bu taşınma olayından ağzımı açamıyorum ilaçta kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?