Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biran önce paylaşmak istiyorum
mucize gerçek oldu kızlar
inanılır gibi değil
HAMİLEYİMMMMMMM bilmiyorumkismile

alahımmmmmmmmmmmmmmmmmm sibel elim ayağım titriyor ya ayyyyyyy canım tebrik ederim üç gündür üst üste aldığımz güzel haberlere bakya allahımmmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: RABBİM İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÖZELLİKLE AYŞEME EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN ONUN O GÜZEL YÜZÜNÜDE GÜLDÜRSÜN :Saruboceq::Saruboceq:

CANIM ÇOK SAĞOL VALLA AĞLALAMK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM YA ALLAHIM İNŞALLAH BENİM BEBEĞİMDE EN KISA SÜREDE GELİR BENDE HAMİLEYİM DİE BAĞIRCAM MMIIIIII KIZLAR YAAAAAAAAA:teytey::teytey::teytey::teytey:

Sıbel canım Çıkmam lazım gÖrÜŞÜrÜz tekrar tebırık edıyorum bızlerı unutma canım senı ve sızlerı Çok sevıyorum allah saĞlıklı bı Şekılde kucaĞına almayı nasıp etsın

ayşeeeemmmm kalbi güzel yüzü güzel arkadaşım çok sağol iyiki varsınızz
öğrendiğim ilk andan beri senin duacınım RABBıM EN KISA ZAMANDA SENıNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRCEK BAK GÖRÜRSÜN

..................................................................... yanlış

Son düzenleme:

inşallah canım inşalllah ya ayyyyy sen hiç beklemiyrdun ama ben tek kaldım üüüüüüüüüü ağlarım neyse canım çıkıt mben kendinize iyi bakinzemuszemus

geçen haftayı biliyosun ablam bendeyken nekadar yorulmuştum bişe olmamıştı rabbimin izniyle bişe olmaz dimi

45:HAKSEVER____________________3 OCAK
46:CMRM___________________9 OCAK
47:johnnybravo____________________9 OCAK
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN ÇOK SEVİNDİM ALLAH İSTEYE HERKESE TEZ ZAMANDA NASİP EDER İŞALLAH

kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydı yeni hamile haberleri var ne güzel hepinizi tebrik ederim yaaaaaaaaaaa cok mutlu oldum banada umut oldunuz kıslar bende en yakın zamanda müjdeli haberi veririm inşalahhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sibel cim gözün aydın canım allah tamamına erdirsin maşallah 2010 da breketli gelidi hadi aysecim sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…