Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özbekçim kızın oluyomuş ne güzel rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inş

haksevere çok üzüldüm canım benim yaa rabbim inş tez zamanda tekrar gönderir meleğini inş kimseye yaşatmaz böyle acıları

allah razı olsun sumoşcum darısı senin başına valla cinsiyeti belli olunca daha bir cok hamile olduğu anladım

allah razı olsun sumoşcum darısı senin başına valla cinsiyeti belli olunca daha bir cok hamile olduğu anladım

amin inş bakalım bu ay gösterirmi bizimki hayırlı sağlıklı olsunda ya canım bişey sorcam bazen kasık ağrısı bazende karın ağrısı oluyo hafif bu iki gün özellikle normalmi bide ne zman hissediyosunuz oynadığını bebeğin ben sanki hissediyorum bazen ama

sakın yanlış anlamayın sizin adınıza çok ama çok seviniyorummm
hepiniz hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inşallah
bana çok dua edin emi arkadaşlar

canım o ağrılar normal kısa kısa keskin agrılar oynamasını ilk gebeliklerde 18 ila 22 hafta arası diyolar

rufeyda kızıyom ama baka haaaaaaaaaaaaaaa gel sürtün biraz bize

sumoşcum agrıların normal annesi minişin odasını genişletiyor çünkü

valla ben 18+ 4 ken hissetmeye başladım böyle sanki kalın bir damar gibi seyirme gibi takla atma gibi yani ifade edimicek çok güzel bir duygu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…