Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sakın yanlış anlamayın sizin adınıza çok ama çok seviniyorummm
hepiniz hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inşallah
bana çok dua edin emi arkadaşlar

canım benim nedmek dualarımızdasın tabiki :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldiniz kızlar bende kalkacaktım nasılsınz

rufeydacım bu yolda beraber yürüdük hatırlıyorsan allahım a her zaman dua adyorum bu duyguyu herkese yaşat diye ama dualarının hiç bir zaman arkasını bırakma çünkü bu kapının anahterı o canım

hoşbulduk ayşecik bende neden hiç sesi çıkmıyo bu kızın diyodum ne haber

hoşbulduk ayşecik bende neden hiç sesi çıkmıyo bu kızın diyodum ne haber

buralardaydım canım bi bakimda kimse yoksa çıkım dedim gelmişiniz a bırakmam buraları baksana sıra bana geliyor artık ama hayırlısı olsun:Saruboceq::1no2::1no2:

canım her zman dualarımızdasın sen ve burda bebek isteyen herkes rabbim inş hepinizin yüzünü gülderecek ben ne kadar ümitsizdim hatırlarsın belki ama bak şimdi rabbim bi mucizeyle gönderdi bana inş sizlerede gönderecek

İNŞALAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BİTANEM İNŞALALAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH HADİ HAMİLE ARKADAŞALAR DUA EDİN BİZLERE TÜM İSTEYENLERE:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benim çıkmam lazım kociş bakacakmış işi varmış hepinizi kocaman öpüyorum byyy

RABBıM SEN BEBEK BEKLEYEN TÜM KULLARINA EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASıP EYLE YA RABBıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

RABBİM SEN BEBEK BEKLEYEN TÜM KULLARINA EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE YA RABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rufeyda gel kız şu hamişlere sende bende sürtünelimde bi dahaki ay senden gelsin ondan sorda benden biraz zor ama belki verebilirimde ne dersin

canım benim nedmek dualarımızdasın tabiki :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İNŞALAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BİTANEM İNŞALALAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH HADİ HAMİLE ARKADAŞALAR DUA EDİN BİZLERE TÜM İSTEYENLERE:Saruboceq::Saruboceq:

RABBİM SEN BEBEK BEKLEYEN TÜM KULLARINA EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE YA RABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rufeyda gel kız şu hamişlere sende bende sürtünelimde bi dahaki ay senden gelsin ondan sorda benden biraz zor ama belki verebilirimde ne dersin

sagolun kızlarrr ya geçenlerde bi yere gittim bi ablanın 2 kızı var benimde bebek istedigimi biliyo bir oda insanın içinde gel sürtün sanada bulaşsın dedi
beynimden vurulmuşa döndüm
ahhhhh ah bu işler sürtünmekle olsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…