sakın yanlış anlamayın sizin adınıza çok ama çok seviniyorummm
hepiniz hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inşallah
bana çok dua edin emi arkadaşlar
canım o ağrılar normal kısa kısa keskin agrılar oynamasını ilk gebeliklerde 18 ila 22 hafta arası diyolar
hoşbulduk ayşecik bende neden hiç sesi çıkmıyo bu kızın diyodum ne haber
hımm iyi ya anladım canım sağol poyrazımız nasılmış annesi oda sülüü gibi çapkınmı yoksa :))))))
canım her zman dualarımızdasın sen ve burda bebek isteyen herkes rabbim inş hepinizin yüzünü gülderecek ben ne kadar ümitsizdim hatırlarsın belki ama bak şimdi rabbim bi mucizeyle gönderdi bana inş sizlerede gönderecek
kızlar benim çıkmam lazım kociş bakacakmış işi varmış hepinizi kocaman öpüyorum byyy
RABBİM SEN BEBEK BEKLEYEN TÜM KULLARINA EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE YA RABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rufeyda kızıyom ama baka haaaaaaaaaaaaaaa gel sürtün biraz bize
sumoşcum agrıların normal annesi minişin odasını genişletiyor çünkü
valla ben 18+ 4 ken hissetmeye başladım böyle sanki kalın bir damar gibi seyirme gibi takla atma gibi yani ifade edimicek çok güzel bir duygu canım
canım benim nedmek dualarımızdasın tabiki :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rufeydacım bu yolda beraber yürüdük hatırlıyorsan allahım a her zaman dua adyorum bu duyguyu herkese yaşat diye ama dualarının hiç bir zaman arkasını bırakma çünkü bu kapının anahterı o canım
canım her zman dualarımızdasın sen ve burda bebek isteyen herkes rabbim inş hepinizin yüzünü gülderecek ben ne kadar ümitsizdim hatırlarsın belki ama bak şimdi rabbim bi mucizeyle gönderdi bana inş sizlerede gönderecek
İNŞALAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BİTANEM İNŞALALAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH HADİ HAMİLE ARKADAŞALAR DUA EDİN BİZLERE TÜM İSTEYENLERE:Saruboceq::Saruboceq:
RABBİM SEN BEBEK BEKLEYEN TÜM KULLARINA EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLE YA RABBİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rufeyda gel kız şu hamişlere sende bende sürtünelimde bi dahaki ay senden gelsin ondan sorda benden biraz zor ama belki verebilirimde ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?