Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy yenice kızı uyutabildim neyse nehaber arkadaslar valla temizlikti yemekti derken epey yoruldum gerçi fazla temizlikte yapmadım ama olsun eeeeeeeee anlatan yokmu gene çenem düstü

selam papatya hoşgeldin canım

eleynacım sanada kocamannnnnnnnnnnnnn bir hoşgeldin

cmrm zulu vede sibelllllll selam kıslarrrrrrrrrrrrrrr

sibel canım cok sevındım senın adına rabbım
saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsalah canım,
darısı herkesın basına ınsalah :teytey::teytey:

:CüvCüv:

sağol canım en kısa zamanda inşallah sende buluşursun meleğinle tekrar :Saruboceq:

oğlumun baş harfini yaptım teyzeleri nazar boncuklarıyla ayyyy ne sıkıntılı bir gün yaaaaaaaaaaaa mafoldumben

ben kötüyüm yaa kasık ağrım ve şişkinliğim devam ediyo ve bu beni çok rahatsız ediyo yatamıyorumda sevmiyorum yatmayı

selam papatya hoşgeldin canım

eleynacım sanada kocamannnnnnnnnnnnnn bir hoşgeldin

cmrm zulu vede sibelllllll selam kıslarrrrrrrrrrrrrrr

hosbulduk cıcım sagolll artık burdayım ısdeeolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :lepi::enbuyukkk:

kujumm gel beraber çıkalım yaa
benim kocam müdürünü aramış baba oluyorum die sora onun üstü müdürple konuşmuş bu akşam yemek ısmarlıcaklarmış bize

uçak biletini al gece kıyafetinide geleyim böyle xl olsun laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…